Efter förlossningen med Thea

Efter att Thea kommit ut satt vi bara och titta på henne. Länge... Sedan kom vi på att vi kanske skulle skicka bild och meddela familjen. Det hade ju dragit ut på tiden eftersom de ville att det skulle gå långsamt fram. Jag mådde mycket bättre denna gången och vi var otåliga på att komma upp till BB. Väl där tog det typ 10 min så var vi redan uttråkade igen haha. Ville ju egentligen bara åka hem till Charlie men eftersom risken att Thea skulle få skena var skyhög (ärftlighet, flicka, säte) så ville vi vänta tills hon blev undersökt av läkare. David åkte hem till Charlie för att sova med honom. 

Dagen efter kom han tillbaka efter att ha lämnat Charlie på förskolan igen. Så fick vi vänta på ronden.. det tog lång tid precis som sist men när doktorerna väl kom fick vi komma in tidigt. Eftersom vi var oroliga över höfterna och det faktum att hennes ena fot var sne först så blev hon undersökt flera gånger utav två olika doktorer, men det var inte minsta tvekan om att höfterna var stabila. Så skönt!  Äntligen kunde vi åka hem!  

Hemma väntade storebror med mormor och morfar som inte kunna hålla sig denna gången heller haha. Farmor och farfar var sjuka och hade åkt hem innan vi kom så inte Thea skulle bli smittad. Jag gick upp först och krama om Charlie och sedan kom David med Thea. Charlie ville hemskt gärna hålla men vi vågade givetvis inte låta honom hålla henne helt så mormor och morfar fick turas om att hjälpa till. De var i alla fall väldigt lika, med lite skiljande drag, sedan uppfattar vi även Thea som mer feminin med långa böjda ögonfransar osv. Ska bli så spännande att se hur hon kommer se ut sen, om de kommer fortsätta vara lika. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback