29/6 -11

Hej! Varit hemma ifrån skolan sen i går, inte kul! Men funderar på att slöa i solen lite sen så blir väl kanske inte en så illa dag, är jätte uttråkad. Igår när jag var hemma surfade jag omkring och hittade en sida där man kan beställa foton, typ om man vill framkalla osv och om man blev medlem så fick man en fotobok gratis (frakt betala man) så det gjorde jag! Skulle gå in där och kolla men erbjudandet fanns inte kvar idag så tur jag beställde igår. Det finns jätte många sånna sidor på internet där man kan få liknande erbjudanden.

Så här ser den boken jag gjorde ut, fast med mina bilder då haha :) Fattade inte att man kunde byta färg på framsidan förän nu men skit samma, svart är snyggt. Tar dock ca 1,5 vecka innan jag får hem den.





26/6 -11

Herregud vilken helg!  Hunnit med sjukt mycket och det är tur att jag är ledig i morgon för hade inte orkat gå upp halv 6. Igår var det ju bröllopsfest. Om det var kul på midsommar så var det superkul på den festen. Dansade massor! Dock var ju en del sega och bara satt där vilket jag tycker är så tråååkigt. Jag drack inte ens och var roligare än de som gjorde det. Nåja! Alla killarna skulle så klart ta av sig skjortorna och dansa med bar överkropp (som ni ser). Kanske behövdes för brudgummens skjorta (han i rosa) var helt blöt över hela ryggen!


25/6 -11

Hej på er! Just nu sitter jag i Davids soffa, äter godis och kollar på film. Vi orkar inte gör något annat haha. Var jätte kul i går. Firade midsommar hos en killkompis. Åt massa god mat, umgicks och bara hade det bra. Grannens 15-åriga son kom över och killarna hade lovat att "ta hand om honom" så det gav honom första fyllan haha! Han tyckte det var jätte kul så klart. Många fina bilder har jag, men har inte med kamerasladden så dem får ni se en annan dag :)

Idag ska jag på bröllopsfest, ska köra så blir en lugnkväll, känner att det behövs!

18/6 -11

Heej! Tänkte skriva igår men var så trött efter all shopping! Vi kom hem med sjukt mycket grejer. Dock var de mesta Davids men jag köpte också en del. Blev vardagstallrikar med söta blommor på, gummistövlar och vita fake converse & en mobilficka eftersom den andra såg för jävlig ut nu. Det var väl det? Tänkte köpa några andra saker men det strulade.

Så synd att det är så tråkigt väder nu men jag tänker att då hinner det bli fint till mitt lov börjar (6/7). Dock börjar jag jobba dagen efter och hela mitt lov så hinner kanske inte njuta så mycket men ändå. Tjänar ju pengar i alla fall :)

Idag ska vi gå på loppis i tba tänkte vi och sedan ikväll ska vi fira Davids mamma för hon fyller år idag.


Presenter

Från David. Tvillingarna, tittat på denna jätte länge!


Pytteliten stekpanna från faster och kusinerna. Önskat mig rosa stekpanna i julklapp många gånger och nu fick jag äntligen en haha! Skit söt.


Burkar från morbror Magnus & Iittala dessertskål, den första i min blivande samling, från päronen.


Halsband från Davids föräldrar.


Resten fick jag ju pengar av, så blir nog en del på fredag :)


14/6 -11

Hej! Jag har tänkt uppdatera i flera dagar men har varit så mycket som hänt så har inte hunnit med. Har ju fyllt år och firat två kusiner som tagit studenten. Varit på min första runda på systemet och haft stort kalas hemma hos oss. Fått massor av fina presenter som jag tänkte visa men är hemma hos David nu. På fredag ska jag shoppa med pengar jag fick i present, mest flytta hemifrån saker som kan vara bra att ha i framtiden men ska försöka köpa något jag kan ha nytta av nu också, hur kul är det att bara få såna saker i present?

Nu ska jag göra mig i ordning! Stackars David fick gå upp halv fyra medans jag inte behövde gå upp förän åtta, hihi.

7/6 -11

Åskan kom precis lagom i dag, precis innan den tråkigaste av de tråkiga lektionerna i tråkskolan: Ekonomi! Jag gillar att gå i skolan för det mesta, utom denna lektion. Tanken var skulle vi använda datorerna idag men det gick ju inte (hi hi) så istället fick vi sluta efter en halvtimme och istället åka hem.

Men hann med en mysig lunch på gräsmattan innan det började åska. Underhållna blev av en av kille som satt och spela flöjt under ett träd, sagan om ringen och ronja rövardotter spela han så vi börja nästan undra om vi var tillbaka på medeltiden där ett tag, blev sådan stämning. Ne men det var mysigt :)




Underhållning

Tokigt det blir ibland hihi!

 


3/6 -11

Heej! Som de som har mig på fb vet så har jag och David blivit tsm igen! Men nu ska det funka, okej!? Det har jag bestämt.. Jag fick för mig att jag ville ha en dejt så då sa han okej, kom hit på onsdag. Hade på mig fin klänning och han hade kostymbyxor och väst. Han hade lagat mat och köpt blomma och ställt på bordet. Paket fick jag också, ett armband. Sedan när vi ätit god mat och efterätt blev det massor av prat över några glas vin. Lyckad första dejt måste jag säga :)

I går var vi och grillade med Mattias och en tjej han träffat. Hon var trevlig, lätt att prata med. Men fick ju passa på när killarna skärde grönsaker för de pussades ju så mycket.. Nee skojja, så söta var de ;)

Idag har vi bara slöat hemma hos Davids föräldrar med hans systrar och systerdotter, en månad är hon, skit söt! Så lite färg har det allt blivit idag och årets första jordgubbar. Imorgon blir det Olstorp, vet dock inte vilka som ska med? Men det är som vanligt, ingen kan bestämma sig förän i sista stund hehe :) Men blir nog ett gäng ändå så det blir kul, mest killar som vanligt verkar det som men det är kul det med.