23 februari

Fixat till "kontoret" idag, så himla sköönt! Men nu är det hyfsat i ordning. Nu ska vi åka till förföräldrarna för att grilla korv, sedan åker vi vidare till mina föräldrar eftersom vi ska fira farfar och farmor i kväll på Rhodos, farfar fyller 70 i år. :)
 
Visst var david söt när han var liten!?
 

21 februari

Äntligen har det börjat vända! På morgonen är jag inte alls lika trött och på eftermiddagen däckar jag inte längre med en gång. Jag går ju ändå upp halv fem varje morgon så då är det väl okej att vara seg i några veckor?  Till helgen ska vi på kalas för att fira farfar och farmor, det blir middag på Rhodos. Sedan har vi också tänkt få i ordning i vårat lilla kontor här hemma. Varken jag eller D kan slappna av när det ser ut som det gör så det får bli helgens projekt....plus lite träning på det kanske hihi, tur att muskelminnet är bra trots att man varit sjuk ett tag :) Imorgon blir det dock träningsfri myskväll, D har planerat något så blir spännande att se vad det är.
 
Svärmors hemmagjorda semlor. Bara för att göra er sugna ;)
 

19 februari

Detta inlägget försökte jag lägga upp igår men det gick inte så ni får det nu :)
 
Och så var det måndag igen... Denna helgen har varit precis lagom mycket slapp och lagom mycket händelser. Vi har bakat bröd med Marcus K, gått och sett Beautiful Creatures på bio och lagt pussel. Har inte kommit in i det här med att jobba 40 timmar i veckan så blir väldigt trött nu i början! Somnade rätt tidigt båda dagarna eftersom jag var så slut. Men pooff säger det så är det fredag igen hihi.
 
Nu ska jag mysa med min sambo. Trulls får kaaaanske vara med, när jag precis hade tränat förut så hoppade han upp på mina oklädda ben med sina klor. Pulsen var ju fortfarande hög så förutom att det gjorde sviiiinont så blödde det massor och benet typ domnade bort. Matte blev inte så glad, men antar jag kan förlåta honom bara för att han är så söt. :)
 
 
 
 

14 februari

På jobbet i går fråga de om jag trodde jag skulle få något på alla hjärtans dag så sa jag "Ne vi har ju årsdagen i januari så vi brukar fira mer då och hoppa alla hjärtans dag" Så skulle jag inte sagt! När jag kom in i köket i morse låg det tre paket, en blomma och ett kuvert där. I två av paketen låg det Marabou Black och chokladhjärtan. I det tredje låg något helt galet fint! När vi var i en second hand affär här i Töreboda förra veckan tittade jag på gamla fickur, har en grej för klockor i halsband och har två billiga såna men det är något speciellt med gamla fickur. Tror ni inte han gick och köpte ett till mig! Den är minst 100 år gammal och i silver och helt fantastisk. Blev helt till mig, helt klart en av de finaste saker jag fått.
 

11 februari

Kissen har bestämt att hallen är bästa stället att vara på och vägrar hålla till någon annanstans. Så nu sitter jag på hallgolvet och tittar på serier. Men det är gosigt i alla fall. Dagen på jobbet var bra, börjar komma in i det bättre nu och då blir det automatiskt roligare också. Nu har jag tränat och om någon timme blir det sängen, tisdagar är så jäkla sega att gå upp på...
 

10 februari

Igår fick Trulls sällskap av Elin och Anders katt Lillebror. De bodde tillsammans på katthemmet och hade brottningsmatch hela kvällen. De fick också lite fläskfilé som vi sparat och Trulls åt upp sitt på 3 sek sedan "hjälpte" han Lillebror med hans också hihi.
Idag har vi tvättat och David färgade min vita favoritbh lila/rosa. Han fick så dåligt samvete att jag fick välja en ny trots att jag antagligen gjort samma sak själv. Det blev i alla fall en likadan fast svart, så vi inte kan färga den också. Nu ska vi snart åka på loppis i Tidan med mamma och sedan får vi se vad som händer i kväll :)
 

9 februari

För ett tag sen fick jag för mig att pyssla lite med våra tändsticksaskar, tycker de ser så himla tråkiga ut och David har dem överallt. Typiskt att nu i flytten har det kommit fram "ofixade" tändsticksaskar som sticker mig i ögonen så nu var jag tvungen att fixa till dem också. Vanligt paketpapper och tjep, klart!
 

9 februari

Idag har farmor och farfar varit här och hjälpt mig byta tyg på stolarna. Det var inte så svårt som jag trodde och det blev riktigt bra. Passar mycket bättre in i vardagsrummet än det gröna tyget. Elin och Anders ska komma i kväll och äta middag med oss så då ska vi inviga bordet. För alla sex stolar krävdes 2 m tyg och kostnaden blev cirka 300 kr, jag trodde att möbeltyg var dyrare så det var ju en postiv överaskning. Man behöver speciellt tyg för möbler för vanligt tyg håller inte lika bra, vill ju att det ska hålla i många år. Jag köpte tyget på http://www.rosahuset.com/.
 
Före och efter bild.
 
 

7 februari

Jag testar en ny metod för förkylning idag. Varm katt sovande på halsen heter det. Innan han somna gjorde han rent sig själv. Mitt ansikte var tydligen också smutsigt för jag fick också lite rengöring (inte lika mysigt). Det är mysigare att vara sjuk när man har sällskap och han är så gosig och vill sitta i knäet mest hela tiden. Nu kom David och ska göra mat till mig. Härligt att bli lite bortskämd när man inte mår bra :)
 
Bild från när mamma var här och gosa med Trulls förra helgen.
 

6 februari

Det är lätt att det blir lite internetshopping när man ligger hemma i soffan och inte har något bättre för sig. Denna tunikan kom idag och jag älskar färgerna! Perfekt vår/sommar plagg, när det blir lite varmare ute blir det leggins och sandaler till. Mysigt att beställa vårkläder när det snöar ute hihi :)
 

He makes my day


Lägenhet

Så! Det är ju som sagt inte klart än, behöver ha upp mer på väggarna och springer runt helt tiden och flyttar på prydnader. Men vi har kommit långt. Kom dock på att jag glömde sovrummet, men ni fick ju se fönstret häromdagen.
 
1. Hallen! Ska in bilder i ramarna sen, har inte hunnit fixa med det än.
2. Walk in closet! Behöver lite mer rosa tror jag så den blir supertjejig.
3. Matbord! Tog ingen bild på själva köket för det ser för hemskt ut. Ska måla om där.
4. Del av vardagsrum! Trulls höll på i gardinerna så jag knöt upp dem så länge.
5. Matsalsbord! Det är på de här stolarna jag ska byta tyg.
6. Tvbänk! Precis nymålad. Jag tittar på 27 dresses ;)
7. Blivande kontor/träningsrum!
8. Davids målarrum! Det ska bli gästrum typ och så ska vi ha skrivbordet i kontorsrummet.
 
 
 
 
 

4 februari

Sjukmys i soffan! Eftersom Linnea klagat så får jag väl ta och fotografera lite sedan när jag piggnat till. Hon väntar på att få se hur det ser ut i lägenheten. Dock är ju 2 av 4 rum inte klara än men det som är klart kan jag ta lite bilder på. :)
 
 
 

2 februari

Man får väldigt många fina blommor när man flyttar, det gillas!! :)
 

2 februari

Nu har Carolina och Viola varit här. Viola tyckte Trulls var jätte rolig men han blev rädd och gömde sig. Helst ville hon lyfte upp honom med det gick ju inte så hon fick nöja sig med att klappa och skrika "kiiiiisseeee" efter honom hihi :) Så söt. Försökte ta kort på dem tillsammans men Trulls blev suddig på alla bilder. Typiskt! Nu ska vi äta lunch, sedan kanske det kommer mer besök och ikväll blir det brosans 20års kalas.
 
Försöker gömma  sig så kommer matte och tar kort..
 

1 februari

Jag är sååå trött. Tur att det bara blev tre dagar jobb till att börja med. Onsdagen kändes helt bortkastad, men fick ju betalt för att göra inget så antar att det var värt det ändå. Börjar äntligen få koll på saker och ting, det var lite rörigt i går. Nu är jag taggad för nästa vecka också. Men först ska jag ha en välförtjänt helg med brosans 20-års kalas och besök av Davids syster och systerdotter.
 
Sovrumsfönster