31/8 -12

 
SPAAAA!
 




30/8 -12

 
Precis suttit och pratat i 20 min om en lägenhet. Lät som att den var jätte bra men hade varit många som ringt på den. Dock är utsidan inte i ordning men det finns tvättmaskin, diskmaskin osv inne och det var modernt, renoverat och egen ingång. Men många hade tydligen backat när hon sa att de gjorde kreditupplysning så det är ju postivt! :)
 
Igår var Linnea och Freia här. Freia höll på att riva lägenheten så vi gick ut och gick en sväng haha. Mycket trevligt. Nu när jag är utan jobb så kan vi umgås mer vilket är typ det enda positiva. Nu ska jag sitta och vänta på att vårat paket från Nelly kommer i brevlådan, the life of the unemployed.
 
Paketinnehåll, plus lite mer till D:
 


27/8 -12

 
Varit en sväng i Skövde idag. Blev ett par nya träningstights sedan tappa jag shoppinglusten! Men kanske lika bra det för jag och D väntar på paket från Nelly! Typiskt bara att vi lyckats boka in spa samma helg som matfestivalen, annars hade jag ju kunnat inviga min klänning. Brukar inte hitta så mycket partykläder som jag tycker är värda att köpa. Roligare att köpa vardagskläder för det använder man ju mer.
 
Mys i sängen innan träningen.
 

före & efter

 
Gardinerna i köket passade inte riktigt in med resten av lägenheten. Det var en nödlösning som blev kvar typ. Men nu har jag åtgärdat detta med nya gardiner, köpte en gardinlängd och sydde om. Före och efter bild
 

26/8 -12

 
Det var faktist himla gott på Mandy´s. Jag åt en hamburgare och sedan glass. Jonna fick så mycket mat att killarna fick hjälpa henne till slut ;) Men banana slit fick hon så klart plats med ändå haha!
 
Idag ska vi åka och hälsa på svärföräldrarna. Davids systerdotter är där så vi ska busa lite med henne. Inte sett henne på flera månader så ska bli kul att se hur stor hon har blivit.
 
 
 
 
 

25/8 -12

Idag ska vi äta på Mandy´s i Töreboda. Det är tydligen nya innestället här, David har varit där 453 gånger i sommar så förväntningarna är rätt höga. Hmmm, vi ser se om det är så bra som alla säger..
 

23/8 -12

 
I morgon är sista dagen på vårdcentralen, snyft. Varit en bra dag trots det vanliga trasslet (fick jaga läkare på grund av missförstånd med höger och vänster haha) så då kändes det lite sorgligt att gå hem. Just nu håller vi på att baka en kaka som jag ska ha med i morgon.
 
I morgon ska jag också hem till m&p eftersom bror flyttar på lördag. Ska åka dit med hans nysydda gardiner som jag trasslade med i typ 6 timmar förra söndagen och en liten inflyttningspresent. Familytime!
 
Fika in the oven
 

Mina två favoriter

 
Jag har den sötaste sambon som finns. Jag ringde hem när jag satt fast i Skövde och gnällde och sedan när jag kom hem hade han stressat för att hinna sätta ihop min crosstrainer och lagat mat. Dessutom fick jag en ny morgonrock i present! Den jag har är typ 5 år gammal och sa att jag önska mig en ny i julklapp, men fick en nu istället. Puss på honom :)
 
Mitt nya åk! Mindre än den jag brukar köra på men å andra sidan vägar jag betydligt mindre än pappa. Samma stegavstånd i alla fall, mycket viktigt! De billiga har jätte kort stegavstånd vilket gör att det känns som man går i trappor. På min är det 41. Tänk er då att springa på en med 30 cm stegavstånd :S
 
 
 
 
 

20/8 -12

 
När jag skulle åka hem idag hade det hänt en olycka mellan töreboda och skövde så det var kaos på stationen. Sedan talade idioterna inte om att det fanns en ersättningsbuss som gick direkt till Töreboda så alla stog och väntade på information tills någon gick ut och prata med en busschaufför. Då stog bussen tom och redo att åka iväg. Ni kan ju gissa hur glad jag var när jag kom hem 1,5 timme senare än vanligt, trött och hungrig. Då hade tågen ännu inte börjat åka.
 
För övrigt är jag himla trött på mitt hår, funderar på att klippa det axellångt. Men vet inte om jag vågar!! Gillar ju långt hår men det är så himla slitet och hemsk, vill bara bli av med det typ. Fast kanske inte passar i det.. Det jag är mest inne på är längden längst till höger i alla fall.
 

18/8 -12

 
Idag är det tråkväder i Töreboda men det gör inget för jag har massa saker att göra inomhus. Min symaskin kom i veckan så jag ska leka lite med det hihihi. Tydligen ska jag sy gardiner åt brosan om m&p kommer hit med tyget.  Men först ska jag städa så att min jobbande sambo blir glad när han kommer hem.
 
För övrigt blev det väldigt bra med den nya möbleringen i sovrummet. D åkte ju i väg på fest dagen jag flytta in men sa "du får göra precis som du vill", för kändes ju lite som att jag putta undan honom när han hade bott här i 1,5 år innan, speciellt när han inte var hemma när jag skulle packa upp. Men nu när jag har gjort något helt utan honom känns det bättre.
 
Jag målade en bild till er medans jag åt frukost.
 
 

15/8 -12

 
Fick en fin blomma utav chefen idag när vi hade APT. Hade gillat den bättre om det inte vore för att hela vårdcentralen stirra på mig och vänta på att jag skulle säga något fint. Hej tomatansikte och tunghäfta haha! Tack lyckades jag få ur mig i alla fall.
 
Tack stog det även på blomman.
 
 
 
 
 

13/8 -12

 
Var verkligen inte utvilad efter denna helg! Men nu känns det bättre när allt är i ordning. Just nu ligger jag och tar det lungt i sängen och David är i soffan tror jag? Skönt, så vi inte sliter ut varandra. Risken finns att jag skulle klösa ihjäl David om jag inte får en dos av Nathalietid haha, men det vet han. Vi har planerat vår första inköpslista idag, det gick bra, förutom att David blev tokig på att jag inte skrev i ordningen som sakerna är i affären. Vilken retsticka jag är ;)
 
Nu ska jag snart ut och springa en runda, min crosstrainer kommer ju inte än så får bli vanlig löpning tills dess. Men det gör inget för det är fint väder idag, ska springa den rundan jag brukade köra på helgerna här i tba längs kanalen. Hääärligt!
 
Utsikten var dock mysigare i Hassle..
 

12/8 -12

 
Nu är jag inflyttad och klar! Somnade väldigt lätt på kvällen.. Började dagen med att packa det sista, sedan åkte jag och D in till stan för att shoppa lite saker, bl a en bokhylla till alla mina böcker. Sedan åkte vi hem, städa ur rummet och sedan in med allt på kärra. D skulle på inflyttningsfest på annat håll men jag kände inte för att lämna lägenheten med massa lådor som behövdes packa upp. Slutade med att jag möblera om sovrummet och motera ihop den svintunga bokhyllan helt själv. Nu är det mesta klart, vi har beställt crosstrainer som kommer i veckan och ny lampa men annars är jag tillfälligt nöjd. Tar ju ett tag innan allt hittar sin plats.
 
Så här ser nya bokhyllan ut. Älskar att den inte är som en vanlig tråkig bokhylla.
 
 
 

10/8 -12

 
Jag flyttar i morgon!! Ikväll är sista natten i min säng. Känner för att studsa upp och ner och skrika, men den känslan får nog stanna på insidan haha. 
 
 
 

9/8 -12

 
Väntat länge på nya träningskläder från Gina Tricot och så klart så kommer det preeeciiiis när jag ska flytta och lovat mig själv att bara köpa absolut nödvändiga saker resten av månaden. Sjukt taskigt av GT. Jag vill ju ha allt.
 

8/8 -12

 
Igår var jag och pojken och titta på en lägenhet. Tanken var att vi skulle se hur hyresvärden är och hur fräscha lägenheterna var för den lägenheten vi skulle titta på var för dyr och vi behöver inte så stor. Tror ni inte att både jag och D blev helt kära i den!?!?! Men eftersom vi inte vet hur det ser ut på jobbfronten för min del i höst kan vi inte ta den, det blir dyrt för D om inte jag kan hjälpa till.. Känns förjävligt, den var perfekt. Så idag är jag inte på mitt bästa humör.
 
Uppmuntrande orelevant bild tagen av mig:
 

Made by love

 
Igår höll jag och mamma på och pyssla. Filip ville gör ett armband till Josefin och då kunde ju inte David vara sämre så han gjorde ett till mig också. Det var för gulligt att titta på när de försökte få in de små pärlorna på den lilla tråden haha. Bästa presenten, bättre än alla andra smycken jag fått även om de så klart också är fina. <3
 
 
 

5/8 -12

 
Söndag. 3 veckor kvar att jobba, sedan blir det .... vet inte. Gillar inte det. Men det löser sig, vet ju att jag ska på spa i alla fall. Och inom en snar framtid blir det flytt. Funderar på att kanske börja packa lite senare? Nu ska jag springa i alla fall och rensa tankarna.