Möhippa


28/4 -12


Hallo!

Igår hade vi lite familjemys här hemma, pappa har varit i London hela veckan och kom hem med thaimat. Vet ni hur mycket han shoppa där?! En vattenflaska för 13 kr på flygplatsen, på FYRA dagar! Han är konstig..

Om några timmar ska jag åka till Skövde, Elin ska gifta sig om några veckor så jag och några tjejer i klassen ska åka och hämta henne för lite tjejmys hihi :) Det kommer bli toppen, jag har längtat jätte mycket efter denna helgen. Nu har jag gjort mer än halva praktiken också, tre veckor kvar. Två veckor i skolan efter det, och sedan är jag klar!! Börjar nästan känna mig förvirrad, vad gör man när man inte går i skolan typ. Har ju aldrig gjort något annat, men det blir säkert toppen. Jag trivs så jäkla bra på Norrmalm så tur att jag får vara där i sommar också :)


26/4 -12


IHH vad jag är glad! Jag är med på en sida där man får erbjudande om att vara med i olika kampanjer för att testa saker. En del dyra saker får man köpa mycket billigare och en del får man. Jag har bl a testat hyra film på internet och fått någon pryl hemskickad. Nu fick jag mejl om att man fick testa 3 nya hårverktyg från OBH Nordica och Björn Axén för mer än halva priset. Det är nya volummaster, plattång och såna där värmespolar man gör lockar med. Var ju bara tvungen! Fy på mig, jag som skulle vara snål denna månad och jag har redan sabbat det. Men jag kommer ju vara fin i håret i alla fall (a) 880 kr istället för 1985 kr. Bara plattången kosta lika mycket..


22/4 -12


Rikigt bra fest i går. Fira David och Marcus som har fyllt år. Bjuder på en bild från när jag åt nattmacka, dog typ när jag fick se den ;)


Träna träna träna träna bort min trötta min


Äntligen hemma från praktiken, dock känns hela huvudet typ bedövat. Skit samma, nu ska jag springa! Om någon för två år sedan sagt att jag skulle bli ett träningsfreak skulle jag skrattat åt dem. Jag har börjat med cirka 20-30 min för att inte ta ut mig i början. Hade problem med knäna när jag spela fotboll så vågar inte springa för mycket på asfalten men snart kommer jag bli värst maratonlöparen. Eller? ;) Kanske tröttnar innan dess..


Veckans belöning


Har länge spanat in detta nagellack men jag har ju redan så många färger. Men idag när jag var inne en snabbis och fixa ett ärende åt mamma och då kunde jag inte låta bli. Var ju till och med nedsatt pris. Åhh vad fina mina naglar är nu! :) Nöjd tjej.


Mr Jonsson


Idag är det min pojkväns födelsedag och jag sitter hemma hos honom och väntar på att han ska sluta jobba. Förutom att det är hans födelsedag så fick han idag reda på att han blir tillsvidareanställd på sitt jobb. Så klart måste vi fira, så jag har köpt bakelser. Heeela vägen från skövde släpade jag dem. Kom på att det varit smartare att köpa i töreboda sen.. För det var sjukt svårt att hålla paketet och jag kunde inte lägga det i väskan för då skulle de ha blivit mos. :(

Anyway.. Jag älskar min David :) Även fast han är helt obegriplig och ofta säger oklara saker som "kan du ge mig den där grejen?" (Det är olika grejer varje gång..). För även om han är lite knäpp ibland är så är han den snällaste, finaste och bästa pojkvännen som finns. Och jag har faktist börjar hänga med i hans mumlande. För några veckor sedan tyckte han att det var en bra idé att säga något med morotskaka i munnen (blä) och hans tre bästa kompisar såg alla ut som frågetecken. Medans jag lite frånvarande svarar på det han försökte säga. Alla tre killar stirra på mig med hakan nere vid knäna. Hihi, min andra halva <3


Väskshopping


Upptäckte förra veckan att axelremen på min väska håller på att lossna. Fick lite panik eftersom jag egentligen inte gillar att köpa väskor och bara använder den som håller på att gå sönder.. Hittade i alla fall två jag gillade. Beställde den översta eftersom den andra påminer så mycket om den jag redan har. Båda från HM.



8/4 -12


Haft en awesome påskhelg, ganska lugn men fylld med godis hihi. I fredags var vi hos Davids syskon och fick paj och kaka, gott och trevligt. I går var vi hos Tomas och spelade spel och umgicks. Eventuellt skulle jag med och äta hos Davids föräldrar i dag också men gjorde inte det. David fyller år på tisdag så ska tillbaka dit snart ändå. Så klart glömde jag hans present (skjortan) hemma men mamma tog med den när hon hämta mig och den är SKITSNYGG! Satt perfekt och färgerna passa till och med bättre ihop än jag trodde. Mycket väl flickväns godkänd ;)

Nu tänkte jag ta och springa en liten runda. För att inte tröttna på alla träningsgrejer jag håller på med så tänkte jag börja springa lite också. Vet inte om jag tycker det är tråkigt, har alltid tyckt det förut men då tränade jag ju inte speciellt mycket. Börjar lätt i alla fall så får vi se hur det går.


Rätt ska det vara


Pappa: Har du ätit något av ditt påskgodis?

Jag: Nee

Pappa: Varför inte?

Jag: Du har ju inte lagt det i påskägget än..

Pappa: HAHAHA





4/4 -12


Hej!

Denna veckan är första veckan av praktiken och jag har varit sjuk sen i söndags. Legat i soffan och tittat på 90210 hela dagarna. Man blir verkligen dum i huvudet av att ligga där hela dagen. Idag var jag lite piggare så har försökt göra saker för att få igång huvudet igen. Pusslat lite och plockat ur diskmaskinen. Kanske ska gå ut lite senare så jag får frisk luft.

Igår var jag tvungen att åka och hämta två paket innan de var försent och sedan var vi en snabbis på Jysk. Jag hade spanat in muffinsformar i plats/silikon(?) för när jag gör muffins så flyter de alltid ut så. Så blev 16 sånna så nu kan jag göra fina muffins. En förpackning kosta 35:- och det är 8 i varje. Det fanns med grön, lila, svart och orange också men jag gilla dessa färger bättre. Samma märke finns på Önska också så jag tror det är rätt bra kvalitet.


Sälen


Nu kommer bilder. Jag sitter i sängen och försöker boka årets typ 4353 förkylning så jag kan gå till praktiken i morgon. Vi köpte mjukisdressar också i Sälen, lite fult att det står "Sälen" på men de var så sköna så vi strunta i det. Mina byxor var egentligen till barn men de fanns ju inte i så fin färg till stora tjejer!


1/4 -12


Nu är jag hemma igen! Det var varit skit bra. Jag kom på förut att jag inte har tänkt på skolan alls sedan vi kom fram till Sälen, precis vad jag behövde. David lärde sig åka skitfort. Vi åkte i nästsvåraste backarna redan andra dagen. Nu känns det alldeles konstigt och tomt när han har åkt hem. :(

Lägger upp bilder senare.