Mami & papi

 
Idag blir en sväng till m&p. Vi ska bli bjudna på mat och sedan ska jag och mamma färga håret på varandra. Mitt hår är ju egentligen ljusbrunt/mörkt blont så mot det mörka ser utväxten ut som att jag är gråhårig, blä! Så nu ska det bort. Sedan ska vi även gå den filmen jag prata om häromdagen, hoppas den inte är så läskig att jag skriker eller hoppar till hela tiden! :)
 

30/9 -12

 
Istället för att köpa en present bakade jag och David en tårta till Tomas i går innan vi åkte dit. Det är himla kul att göra tårtor tycker jag, pynta osv. God vart den också, vi körde på sylt och vaniljkräm i mellan.
 

29/9 -12

 
Två morgonpigga små pluttar sitter nu i soffan. David ska snart till gymmet och jag ska springa på crosstrainern. Sedan blir det åka till Tomas och fira honom, dock skippar vi krogen. David tycker det förstör hans träning och jag har ju som sagt tröttnat lite.. Men det ska bli kul att träffa alla :)
 
Födelsedagspojken + Oskar
 

Färdigklippt

 
Åhh jag blev supernöjd! Precis som jag tänkt mig. Det blir ju lite konstigt när man flyttar till ny stad för man vet inte vilken frisör man ska välja men det gick ju bra, boka in en tid om 2 månader till samma tjej.  Känns jätte konstigt nu, hinner knappt sätta handen i håret innan det tar slut, men vänjer mig nog om några dagar.
 

Hej då hår!

 
Nu är det typ en timme kvar tills jag ska sitta i frisörstolen, usch! Hemskt nervös, vilket tönt jag är. Tror ni jag vågar? Det får ni se sen hihi. :)
 

Välkomstpaket

 
Häromdagen fick jag ett brev med massa lappar i, det var typ rabattkoder och erbjudanden eftersom jag är nyinflyttad till Töreboda. Fick bland annat 100 kr rabatt på en frisörsalong, himla dumt eftersom jag boka tid på en annan salong haha! Men på en av lapparna stod det att jag kunde komma till kommunkontoret och hämta ut ett välkomstpaket. Vad kan det vara!? Jätte nyfiken. Bara för det är det säkert något tråkigt, typ broschyrer.
 

25/9 -12

 
Eftersom mina kollegor har haft annat för sig idag har jag fått skriva de flesta diktaten själv. Tänk er att det normalt finns 4 personer som sitter och skriver och helt plötsligt är det bara jag! Men det gick bra ändå.
 
Nu blir det snart promenad med Carro. Får nog ta på jacka också för det var sviiinkallt ute, brrr.
Har ni föresten testat såna där tajta träningsbrallor? Skiitsköna! Fast mycket viktigt att tänka på vilka underkläder man har under haha. Rekommenderar något sömlöst så kanten inte syns så tydligt.. dagens i-landsproblem?
 

Hypnotisören

 
Blev himla många samtal visade det sig. Kändes som jag satt i telefon hela förmiddagen. I morgon blir det jobb och förut fick jag reda på att det blir jobb på fredag också. Skulle egentligen på något informationsmöte på af men nu slapp jag ju så klart det, hurra!
 
Just nu sitter jag och hoppas att denna film ska komma till någon bio nära så jag kan gå och titta på den. Älskar såna filmer! Jag klarar dock inte av att titta på de hemska scenerna, så kanske bäst att vänta tills den kommer ut så jag kan ha en kudde. Känns lite töntigt att sitta med kudde på bio haha! Titta på trailern, det börjar pirra i min mage bara av den :)
 
 

24/9 -12

 
Har massa samtal att ringa idag så det får bli dagens syssla. Ska ringa och boka en frisörtid bland annat, men vet nog inte hur jag vill ha det förän jag kommer dit. Usch jätte läskigt! Mest orolig för att jag ska ångra mig, men det är ju bara hår.. Hmmm.
 
Var ute förut och tog lite kort vid kanalen. Älskar dimma :)
 

21/9 -12

 
 
När man tycker att Lyxfällan, saft och en ny bok är en ganska lyckad fredagskväll, är man gammal då? Haha!
 
Ne men seriöst, mitt partymood är sällan högt nu för tiden. Vet inte vad som har hänt. En hemmafest då och då är kul, men känns slöseri med helg att vara bakis en hel dag.. Hm, känner mig supergammal bara för det eftersom det känns som att alla andra jag känner är "wooohooo partyyy" mest hela tiden. Eller?
 
Jag och sambo shoppade saft på marknad förra helgen. Den ljusa is to die for! T o m godare än lakritsshot.
 

Fruktskål

 
Jag och min sambo är inte riktigt överens om vad man ska ha i en fruktskål.
 

20/9 -12

 
Passat på att beställa hem lite tröjor nu när det börjar bli kallare ute. I natt var det så kallt att vi nog behöver sätta på elementen nu! Dock är jag ju inte en "sommarperson" så tycker inte att det är så negativt. Får ju ha på mig fina tröjor i alla fall hihi :)
 
Ange rabattkod 1304 + 1825 så får ni sammanlagt 100 kr rabatt på HM.
 

19/9 -12


Har precis gjort mellanmål till senare. Man kan egentligen ta vilka bär som helst och man kan äta utan att frysa, men jag tycker det är godare med kallt efter träning. Glöm inte att röra om i bland och ha lock på.
 
 
För övrigt var jag på en intervju i Skövde i går. Kändes helt okej men det är 10 st som sökt så vi får se hur det går. Det verkade som att det var mest personlig lämplighet som var viktigt och inte erfarenhet. Dessutom behövde de helst någon NU så det är ju positivt. De ringde också nyss och ville att jag skulle jobba på fredag på vårdcentralen jag var på i somras. Glaad tjej! Ska bli skönt att jobba.

Hallonpannacottapaj

 
Min faster och hennes man gifte sig i hemlighet i somras så i går var vi där med ett tårtfat i present. Mamma hade även gjort en superfin hallonpannacottapaj som vi ställde på tårtfatet hihi. Himla god var den också! :)
 
Nu ska jag ta och ringa på en lägenhet. Vi har kollat på några men den första vi kollade på var ju WOW så nu kan vi inte nöja oss med något sämre. Så ja, vi får hoppas att vi hittar något som känns lika bra.
 

Mandy's

 
Josefin orkade näääästan äta upp sin hamburgare! Ni skulle sett servitrisens min när hon sa att hon ville ha den stora hamburgaren. Tydligen var det inte så vanligt att tjejer beställde den. Hon satt fortfarande med sin mat när vi åt efterrätt haha :)
 
Glad D med sina revbensspjäll
 
 
 

15/9 -12

 
Snart kommer bror hit! Vi ska till Mandys och käka, hans flickvän ska äta deras stora hamburgare på typ 600 g + en brownie precis som Filip gjorde för några veckor sedan. Blir spännande att se hur det går ;)
 
 

14/9 -12

 
Regnig dag här i Töreboda så myser inne med kycklingsallad och Vänner. Snart kommer D hem och då ska vi göra tacos. Hoppas ni får en bra fredag! :)
 
 

13/9 -12

 
Heej!
 
Hemskt vad segt dagarna går, speciellt som D jobbar 7-20 varje dag denna vecka. Idag jobbar han t o m till 21 så att han får sluta tidigare i morgon. Nu har jag pirates of the caribbean-maraton, är på andra filmen än så länge hihi.
 
Har massa bilder från kräftskivan som jag lagt in nu men vill inte lägga ut på Ds familj på bloggen. Ni får två i alla fall :)
 

12/9 -12

 
Glömt att visa vad jag köpte när jag och mamma var i Skövde. Spanat in klänningen ett tag på internet och så hittade vi den så jag kunde prova. Invigt den har jag också hunnit med, var ju på kräftskiva hos Ds syster i lördags. Fick också nya vantar och mössa av mamma. Brukar alltid vilja ha vantar innan alla andra, butikerna brukar vara efter men inte i år, imponerad!
 

Lista

 
 
Snodde denna från Lisa hihi :)
 
Hur gammal var den äldsta du kysst? 23 tror jag.
Hur många har du varit riktigt kär i: En. Tyckt om andra väldigt mycket men var inte kär. 
Vad tycker du om kärlek:  <3
Saknar du någon speciell person: D, mamma, pappa och lillebror. D saknar jag alltid när han inte är här, m&p och lillebror träffar jag inte lika mycket längre.
Kan man vara vän med sitt ex: Nej det tror jag inte. Inte jag i alla fall.
Har du svårt för att bli kär: Ja, det tar ett tag.
När kysste/hånglade du med någon sist: Får alltid en morgonpuss av D innan han går till jobbet, annars i går när han kom hem. 
Ångrar du det: Nee haha. 
Har du kysst någon idag? Puss? Vill helst borsta tänderna innan haha! 
Har du ett förhållande? Mmm
När går gränsen vid otrohet? När man har sex med någon annan, men det är inte okej att pussa eller flörta med någon annan. 
Är du Romantisk? Ibland. Gillar att ge spontana presenter och att vara lite busig, typ fixa god mat och tända ljus tills D kommer hem. 
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nee
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Jaa har lätt för att gråta. Gråter om jag blir arg haha.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? David hahaha! 1:an, fick ett kärleksbrev som mamma sparat. 
Hur länge höll det? 1,5 år tror jag. Fast det var ju inte seriöst.
Hur länge var ditt kortaste? En månad.
Hur länge var ditt längsta? 2,5 år
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande helt klart.
Är du singel? Nej.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej men jag tror på attraktion vid första ögonkastet. Men för att det ska klicka behöver man prata först.
Är du kär just nu? Ahhh :)
 
Syskonkärlek :)
 

Maskerad

 

8/9 -12

 
Nu har jag förberett mig ordentligt inför att alla serier ska dra i gång slutet av september/början av oktober. Jaa i typ USA eller vart de sänds först alltså. Jag är inte riktig den tålmodiga typen som orkar vänta på att de ska komma till svenska tv, dessutom borde alla år av engelska inte gå till spilo och ligga oanvända hehe. Himla dumt att alla serier börjar samtidigt!
 
Jag har gjort ett schema så jag vet vilken serie som går vilken dag, så nördigt. Ofta brukar det bli så att jag kollar på de mest spännande och sparar de mindre spännande om jag är sjuk eller ledig och då maratontittar jag istället. Någon slags annan fritid måste man ju ha ;)
 
Mest ser jag fram emot:
 
 

7/9 -12

 
Hej!
 
Idag ska mamma sluta tidigare och så ska vi åka till Skövde och gå i lite affärer. Inte speciellt sugen på shopping idag men roligt att umgås med mamma. Känns knäppt att gå från att träffa dem nästan varje dag till typ två gånger i månaden. Samtidigt känns det knäppt att jag bara träffa D några gånger i veckan förut.
 
Min mamma är den sötaste som finns :)
 


4/9 -12

 
Vilken motion man får när man bor högst upp och har tvättdag! Sprungit upp och ner hur många gånger som helst. Sugen på en promenad nu men det regnar får väl ta hand om mina hästar på sims i stället :)
 

Lundsbrunns kurort

 
Kom hem från Lundsbrunns kurort i går, så jäkla skööönt har det varit! Hade ryggmassage, fotbehandling och ansiktbehandling. Sedan fanns det pool, bastuar, bubbelbad, gym och olika aktiviteter man fick gå på typ yoga och vattengympa. Plus att man fick massa mat så vi var ju inte direkt sysslolösa. Men nu är vi helt mjuka och lena :) Men det var himla skönt att komma hem också..