31 januari

Idag hade jag tänkt lägga ut fina bilder här. Tyvärr ligger det en väldigt söt filur och sover vid min arm och jag har inte hjärta att väcka honom för att hämta kameran. Får bli i helgen istället.
 
Bildbevis:
 

28 januari

Nu har vi hämat våran lille kisse! Han ligger och sover hos David just nu som har äntligen satt sig ner efter att ha satt ihop min nya byrå och satt upp tavlor hela dagen. Vi var inne och storhandla innan vi hämta Trulls i morse så hade ännu mer grejer att ställa undan. Dock var det roligare att mysa med Trulls än att packa upp haha. Men min garderob är nästan klar nu, ska försöka ta lite bilder i morgon så det blir lite roligare inlägg i morgon :)

27 januari

Hej!
 
Tänkte göra ett snabbisinlägg bara för Davids dator är jobbig att skriva på. Nu har vi i alla fall flyttat in allt, jag lyckades ramla omkull i betongtrappa med massa grejer i händerna, slog i armbågen så blev mest lätta saker för min del för gjorde jätte ont! Idag har vi städat gamla lägenheten och m&p var här med grejer från dem + hjälpte till att packa upp. I morgon ska vi handla byrå till min walk in closet (!!!) och hämta Trulls! Nu ska vi soooova, har ont överallt..

23 januari

I går eftermiddag åkte vi till Mariestad för att köpa målarfärg till möblerna vi får från m&p. David har tagit ledigt mån-tis nästa vecka för att vi ska komma i ordning ordentligt så tänkte passa på att måla då. Vitt blir det i alla fall, ett skrivbord och en tvmöbel ska vi måla. Vi tog även med en färgkarta så vi kan fundera på vad vi vill ha på köksluckorna. Ska beställa färgprover sedan så vi kan testa lite, är så svårt att föreställa sig hur det ska bli! Jag tror inte jag vill ha vitt i alla fall, utan mer beige. Lilla sambon verkar inte bry sig bara de inte ser ut som de gör nu haha :)
 
 
 

22 januari

Idag har jag varit på vårdcentralen och fått stick i armen. Alltid lika roligt (inte)! Känns lite klent att be om att få ligga ner men sist jag satt höll jag på att både svimma och kräkas så det var nog bäst. Men idag gick det ganska bra, kunde gå hem direkt efter.
 
När jag kom hem hade min present till mig själv kommit, en slags "grattis-till-jobbet-present". Hade även fått tygprover till matsalstolarna jag och David ska få. Vi ska klä om dem för är inte jätte förtjust i det tyget som är nu. Det vi ska ha istället kommer troligtvis vara svart med gråa blommor. Tog hem lite olika prover, var inne på antingen grått eller svart och David fastna för det med mönster. Dyraste också så klart ;) Ni får se hur det blir när vi är klara.
 
I min present:
 
 

21 januari

Usch vad det ser ut i lägenheten. Det är liksom tomt och fullt på samma gång. Måste tända lampan när man går upp så man inte snubblar på alla lådor i sovrummet. Nu är det mindre än en vecka kvar så vi har bara lite kläder och det allra nödvändigaste i köket och badrummet kvar, resten står i lådor lite här och var. Ska bli sååå skönt när vi är klara :)
 

18 januari

Kom hem från jobbet för någon timme sedan, hade egentligen tänkt träna men mår så illa så ska försöka i morgon istället. Det hände en skitläskig sak häromdagen. Jag satt på jobbet och skrev om en sjukdom som jag hört om flera gånger förut och fick för mig att gå in på 1177.se och se vad sjukdomen innebar. Och då kände jag igen nästan alla symtom som de jag har haft i 2,5 år! Så prata med vårdcentralen häromdagen och även fast jag inte nämnde vad jag själv trodde så misstänkte sköterskan exakt samma sak. Fegis som jag är har jag inte sökt för detta men nu är jag skit rädd! För om det är det så får jag leva med det resten av livet..
 
Nu struntar vi i det och dricker vin och tittar på Greys istället. Ni kan titta på mina nya brallor, skitnöjd!
 

17 januari

Nu är det 1,5 vecka kvar, längtar. Vi har köpt det mesta vi behöver nu (tror vi). Väntar på ett paket nu som innehåller torrfoder till mellanmål på dagarna, lite godis och schampoo. Om man badat katten innan man får allergiska gäster kanske det hjälper lite. Nu saknas bara den "vanliga" maten och kattsand. Köper nog senare en väska att ha honom i när vi ska till veterinären osv, tänkte först inte köpa någon men den vi tittat på kosta drygt 200 så det var ju inget att bråka om då det är bra att ha. Känns som de flesta köper skålar och en toalett medan vi handlar upp halva djuraffären haha. Vill ju att våran lilla bebis ska få det bästa :)
 

16 januari

I morgon firar jag och D tre år. Eftersom han jobbar eftermiddag har jag laddat upp med grejer till en lyxfrukost i stället. Blir liten semla till efterrätt också hihi. Nu längtar jag ju till i morgon så jag får äta frukosten. Jag har redan varnat mr Jonsson att han måste ligga kvar i sängen, det blir säkert inga problem med tanke på att han knappt kom upp i dag.
 
Hittade inget på stan i går med Jonna, men det gjorde inget, fick ju massa skvaller och annat spännande prat efteråt. Och så lyckades vi välja duschdraperistång till nya lägenheten, helt utan manlig hjälp. Det var ganska svårt eftersom vi inte visste vilket längd det skulle vara men troooor det blev rätt nu! :)
 
 
 
 

15 januari

Sitter just nu och tittat på the Carrie diaries. Det verkar rätt bra men ändå inte lika bra som sex and the city så klart! Men jag gillar att det är 80-tal. Sedan ska jag åka in till Mariestad för lite shopping med Jonna, fick ett presentkort i julklapp så tänkte se om jag hittar något kul. Vi bestämde att jag inte ska börja jobba förän vi har flyttat in eftersom det blir lite mycket med både flytt och nytt jobb samtidigt vilket både är skönt och segt. :) Hann inte vara ledig så mycket i jul men är redan uttråkad av att vara ledig.
 
 
 
 

14 januari

Åh vilken bra dag! Gått och varit nervös hela helgen för om jag skulle få ett jobb jag sökt uppe i Örebro. Som tur var ringde de redan vid 10 på förmiddagen och jag fick det!! Så stolt över mig själv att jag lyckades! De tyckte egentligen att jag var lite för ung vilket kändes lite skumt, men då måste det ju betyda att jag gjorde något rätt eftersom jag fick det ändå.
 
Får vänta med att fira ordentligt tills torsdag, då firar jag och David 3 år också. Dock jobbar D eftermiddag så får nog bli en lyxfrukost istället för middag, kanske en semla också hihi. Vi skulle egentligen inte köpa presenter men jag hitta så himla bra erbjudande på Davids favoritunderkläder (han gillar såklart de dyraste bäst) så då var han "tvungen" att köpa något till mig med. Paketet kom med posten idag och eftersom David redan fått sitt fick jag också mitt, vad det var i ser ni här nedanför. Den svarta har jag kollat på lääänge och den var precis lika mysig som jag trodde :)
 

11 januari

Det är många tjejer jag känner som har en grej för väskor eller skor (eller båda) men jag har aldrig gillat att köpa vare sig väskor eller skor. Men nu på senare tid har jag fått smak för en helt annan sak, nämligen underkläder! Åh så fint med matchande set, även om ingen ser det så känner man sig fin på ett helt annat sätt. Det känns uppklätt! Nelly har en del bra budgetmärken för den snåla, studerande eller arbetslösa. Min favorit är Marie Meili, det är bra kvalitet på det jag köpt därifrån (fanns i Ullared när jag var där också). Wonderland har också en del snyggt.
 
Det röda är från Wonderland, de andra två är från Marie Meili. Det röda fanns det även erbjudande på i Nellys julkalender så det finns redan i min samling, men nu är jag sugen på det prickiga. Men det får vänta tills det blir bättre tider.
 

9 december

Ne men jag ställer mig väl bland alla flyttlådor och tränar då.. Haha så blir det när man är mitt inne i en flytt. Ingen idé att ta ner julgardinerna heller, är ju bara 2,5 vecka kvar. Känns som tiden går jätte långsam just nu med väntan på flytt och hämta Trulls.
 
Igår var jag på en intervju i Örebro, var helt galet nervös innan och sedan var jag helt slut efter. Blev en lunch och lite shopping också med Davids syster som bor där, väldigt trevligt :)
 

6 december

Jag skulle inte sagt att det inte var någon shoppingmånad för mig nu, idag var det erbjudande på Members på dr Denim-jeans så klickade hem ett par som kostat 499 för ynka 149! Har ju ett par mörkblå sedan tidigare så nu fick det bli ett par svarta. Jag har blivit bättre på att använda jeans nu på sista tiden, men oftast kör jag på leggins och klänning haha. Leggins känns ju som tajta mjukisar, brukar inte orka ta på mig något annat när man är trött på morgonen och ska till jobbet.
 
För övrigt har jag sån rejäl träningsvärk att jag knappt kom ur sängen i morse, spelade innebandy igår. Med det var det värt för det var väldigt kul. Men det kändes verkligen att jag inte tränat som vanligt, orkade inte springa lika mycket som jag brukar. Efter innebandyn blev det film med Elin och Anders, vi tittade på The last house on the street. Det skulle vara skräckfilm men den var inte så läskig som vi trodde, var mer som en triller. Ganska oväntad handling, jag gilla den :)
 
 
 
 
 

5 december

Idag har vi varit på katthemmet igen, vilken överaskning va? Vi kommer nog åka dit nästa och nästanästa lördag också tills vi ska ta med honom. Förra året var januari min största shopping månad, man var ledig från skolan och hade tid att springa på alla mellandagsreor. Men i år är det roligare att shoppa saker till Trulls! Jag har hittat ett svart och glittigt halsband till honom. Känns kanske onödigt att ha halsband på en innekatt men jag är så orolig att han ska springa bort osv, måste vara moderskänslorna som rycker in haha. Hur han ska lyckas smita från tredje våningen vet jag inte men katter är luriga ;)
 
Mysigaste kissen som finns <3
 
 
 
 
 

3 januari

Hej!
 
Just nu får jag jobba jätte mycket, så därför blir det låg aktivitet här. Det är som vanligt på Norrmalms vårdcentral men idag fick jag även samtal från en privat vårdcentral i Skövde som jag var i kontakt med för ett år sedan angående en tjänst som var ute då. Hon som ringde kom ihåg min ansökan från den gången och de ville eventuellt att jag skulle jobba onsdagar där, kul! Men sedan har jag ju en intervju i Örebro på tisdag också, åh jag är supernervös!!
 
Idag tänkte jag börja med min träning lite lätt igen, har ju varit förkyld sedan innan jul men nu känns det bättre överallt utom i näsan så ska se hur det går med en liten stund. Gjorde lite styrka i går och det gick bra förutom rejält med träningsvärk, varför försvinner allt så fort!? För övrigt lyckades jag nyss gå in i en tavla här hemma och rev upp handen, hur lyckas jag? Svider som sjutton!
 
Nu struntar vi i det och lyssnar på musik :)