29/7 -12

 
Vad är meningen med att hitta massa fina solglasögon när det ändå ska vara dåligt väder? Har en liten crush på de högst upp.

28/7 -12

 
Hallo!
 
Väntar på att åka och hämta m&p i Skövde, de har varit i Göteborg. Det känns bra att bara vara hemma med familjen, tänkte hitta på något innan men sedan kom jag på att jag inte orkar det. Snart blir det sjukan tror jag.  Igår följde jag med David ut på sjön ändå, dock låg jag mest och sov. David väckte mig då och då för att bada. Trots det somna jag som en stock och sov 21-9, helt stört. Idag skulle jag in en sväng till stan och eftersom håret stog åt alla håll efter badet tänkte jag ha tofs. Upptäckte då att jag missat smörja in mig med solskyddsfaktor bakom och på örat. Vem tänker på det!? Var helt röd så fick vara ett litet troll ändå haha.
 
Ikväll blir det denna film:
  

27/7 -12

 
Sjudag nr 3. Vad trött jag är på det här.
 

3 minuter senare

Oj! ;)
 
Men så här är det. Snålade hela hösten bara för att jag skulle flytta innan sommaren så att jag inte skulle behöva leva på någon annan, men sedan blev det inte så. Så nu tar jag igen det, typ. Ett liten tips föresten, när man ska handla på internet ska man alltid söka efter rabattkoder först, det finns nästan alltid på de stora sidorna som typ nelly, hm mm om man söker på google. 400 för äkta skinnstövlar är inte dyrt :)
 

23/7 -12

 
Så här går det när man släpper lös mig bland sommarrean.. Ovanligt mycket färg för att vara mig. Den färgglada tunikan kom idag och är 10 ggr snyggare i verkligheten. Sedan beställde jag precis den rosa/vit randiga tröjan med en rabattkod jag fått för att min jacka kom hem med ett larm på så jag fick gå till en affär och be dem ta bort det. Helt klart värt det. Får passa på innan lönen kommer på fredag för då blir det spara spara spara. Knäppt det låter, i vanliga fall brukar det vara tvärt om..
 

Rhodos

 
Som jorden och månen vi dras till varann
Håll mig så hårt som du kan.
 
 
 

Ho ho

 
Var på Mio förra helgen, hittade en jätte fin uggla i trä men så tänkte jag "behöver jag verkligen den här?" . Nee inte riktigt. Men sedan så var jag där i går igen. Kunde inte låta bli hihi. Dessutom hade jag med mig någon som var bra på att övertala. Nu är den min i alla fall, och jag älskar den! Den är inte så stor så ska nog ställa den i fönstret eller bokhyllan.
 

19/7 -12

 
Livets stora mysterium:
 
Varför blir man aldrig sugen på något nyttigt!? Idag har jag varit sugen på minst 10 olika saker. Inget var nyttigt. Den mest jobbiga sugenheten var morotskaka. Tänk er en saftig morotskaka med krämig frosting ovanpå.. nomnomnom! Kanske får ta och baka i helgen. För övrigt blir det grillning i morgon hos Elin och på lördag blir det dejt på grekisk restaurang. 
 
Ska bara skriva ungefär 35 "Vesikulära andningsljud bilateralt utan rassel eller ronki" till sedan är det helg! :D
 
Jäkligt god chokladkaka vi fick på examen. Skulle inte säga nej till en bit just nu!
 
 
 
 
 
 
 

15/7 -12

 
Usch vad fort helgen går! Har varit hemma denna helgen, var egentligen bjuden på grillkväll men det var 8 mil bort och kände inte för att köra så långt.. Dessutom var jag i behov av Nathalietid efter förra helgen :)
 
Det har blivit jätte konstig stämning här hemma sedan Filip kom in på Karlstads universitet i veckan. Nu ska han flytta om en månad och jag stannar bara kvar hemma i max några månader sedan vill jag också flytta. I går hade vi familjefrukost med nybakta frallor och sedan titta mamma och Filip på film medans jag och pappa var ute och gick i 2 timmar. När hände detta senast liksom? Hm, känns knäppt men jag antar att det är lite så det blir.
 
Nu ska jag göra i ordning för i morgon. Nu har jag jobbat sex veckor, sex kvar!
 
 
 

14/7 -12

 
Precis kommit hem från stan. Hade tänkt shoppa massor av saker, bland annat ny plånbok, men det blev inte så mycket. Det viktigaste hitta jag i alla fall, nya arbetsskor. De jag har nu köpte jag på skopunkten för typ 3 år sedan och hon i affären såg helt skräckslagen ut när jag berätta det haha. Får ont i ryggen i och med att jag står och går så mycket på jobbet så känt länge att det är dags för en uppgradering.
 
Sedan blev det strumpor. När jag kom hem i torsdag talade pappa om att det "har hänt ett litet missöde". Han hade eldat upp mina underkläder!! Första blev jag jätte arg för det var typ 2/3 av alla underkläder som jag skulle tvätta men sedan visade det sig att det bara var strumpor.. Puh! Hade varit jobbigt om han eldat upp alla bh:ar osv, det är så svårt att hitta modeller jag verkligen gillar (och dyrt).
 

10/7 -12

 
Kände att jag hade valt helt rätt skor idag när det börja ööösa ner regn 5 min innan jag sluta jobba. För övrigt är jag tydligen allergisk mot getingstick. Halva låret är svullet, rött och stenhårt. Mamma tyckte inte jag skulle träna alls och pappa sa att det bara var att köra. Eftersom jag hade lovat mig själv kompromisa jag och körde en liten stund hihi :) Nu blir det sängen så jag orkar jobba i morgon.
 

9/7 -12

 
Huuuh vad trött jag var i morse, helt slut efter festivalen. Fick ha en inre kamp med mig själv för att orka öppna ögonen när jag skulle gå av bussen "nu måste du öppna ögonen Nathalie!" "Neeej jag vill inte :(!" typ. Men det var det värt. Dock var man rätt seg sista dagen, hade ju gjort av med allt partyhumör på fredagen. Men kul var det även fast det var helt omöjligt att få tag på folk. Gick ju varken att ringa eller skicka sms. 
 
Dagen på jobbet har gått bra trots trötthet. Blev dock getingstucken på lunchrasten, de hade sprayat ett getingbo så getingarna var väldigt arga och självklart råka jag ut för deras ilska. På vägen hem satt en gubbe och läste en tidning med rubriken "Kvinna fick amputera både benen efter getingstick!", hmmm...
 
 
 
 
 
 
 
 

4/7 -12

 
Titta vad jag hitta på Willys!! Skulle köpa juice till på fredag och så hitta jag detta istället, perfekt ju. 3 för 30kr! Hoppas de är lika goda som jag tänkt mig hihi :)
 

2/7 -12

 
Fruktansvärt dålig start på veckan. Bara morgonen var nog för hela dagen. Var "tvungen" att dricka varm choklad vid frukostfikat för att muntra upp mig själv.
 
Dålig sak #1. Glömde ställa klockhelvetet så klockan sex kom pappa in och fråga om inte jag skulle gå till jobbet idag.. Panniiiiiiik! Fick stressa sönder för att hinna med att ens ta på mig kläder.
 
Dålig sak #2 När jag väl kom till jobbet funkade det inte att stämpla in. När jag tryckte in min kod kom ett annat namn upp. Det visa sig att någon smart person hade raderat mig ur systemet och stämplingarna från torsdags och fredags var också borta.
 
Dålig sak #3 När jag äntligen skulle sätta mer ner och skriva fungerade inte trampgrejen. Man trampar på en pendal typ så kommer det ljud i lurarna så man kan skriva men det hände absolut ingenting. Grrrrrr..
 
Och det var som sagt var bara morgonen. De andra fråga mig om inte jag borde åka hem igen efter dålig sak #3 hände haha. I morgon har jag pannkaka med mig till lunch, det kan ju inte bli en dålig dag med pannkaka!
 
Glad tjej annan dag på jobbet. Sjukt störande att behöva matcha allt med klarblått.
 
 

Midsommar

 
Blev inte alls många bilder på midsommar så har inte orkat lägga in dem, men här kommer några.