De där manualerna..


Jag brukar skojja med mamma varenda gång hon sitter och lusläser instruktionsböcker pärm till pärm. "Det är ju bara att testa sig fram" typ.. Tji fick jag, nu fick jag sitta där och leta i boken. Fick också reda på massor av inställningar jag inte ens visste fanns ;)


JFR


Varje gång jag går in på JFR.se blir jag så himla shoppingsugen. Inte bra.
Här är mina favoriter just nu i alla fall :)


Citron + Kola


Brosan tänkte att detta skulle vara en bra ide.. Det var det inte ;)


Workout


Det är inte mycket som slår känslan man har efter en träning. Jag har ingen skola idag så passade på att köra 2 timmar på bandet tillsammans med några avsnitt Vänner. Nu är jag alldeles mööör i benen hehe :)


Godmorgon


Vad glad man blir när man vaknar och det ser ut så här.


Nancy boots


Nya skor på väg. Beställde via en sida som heter Members, men de kommer från Nelly egentligen. Finns i svart också men jag gilla den här bruna färgen. :)


Off to tba


Nu ska jag och David bege oss hem till honom. Jag har ingen skola i morgon så vi tänkte passa på att mysa lite eftersom han jobbar eftermiddag nästa vecka. Tur att det snart är helg igen, jobbigt att inte ses på hela veckan :(


Gårdagen


Hade supermysigt igår! Vi åt massor julmat och till efterrätt blev det marängswiss. Nu känner jag att jag börjar få lite julstämning. Bara snön som fattar..


Julbord


Nu är det bara gästerna och maten som saknas :)


Starkast utav alla


Det är så roligt när man hittar bilder man inte ens visste fanns i sin kamera. När jag tittade igenom bilderna från när vi bakade i torsdags hittade jag denna. Kanske inte perfect fit på förklädet men brosan är lika söt ändå :)


Nathalie tipsar om : Beach bum


Vill tipsa om denna hårprodukt som jag köpt på Bellbox. Den heter Beach bum och är ett saltvattenspray. Jag använde det när jag var ute förra helgen. I vanliga fall brukar jag låta bli att platta mitt hår eftersom det ändå inte vill vara platt, men med detta så såg det fortfarande snyggt ut när jag kom hem. Helt klart en ny favorit!


Roar mig med..


att färga håret. Eftersom mitt hår är råttfärgat egentligen så ser jag gråhårig ut när det blir utväxt, inte så snyggt! Bäst att se till att få det gjort innan julafton.

Tänkte jag skulle titta på Vänner nu. Blir en sen kväll för att lovat bror att hämta honom i stan sedan eftersom han ville ut med kompisar. Typiskt att storasyster ska få offra sig :)


Hålla mig till badtunnan?


Jag skrev ju för några veckor sedan att jag & mamma skulle börja simma och det har ju blivit lite dåligt med det denna veckan. Det är kanske inte meningen att jag ska simma, med tanke på att jag fått beställa ny bikiniunderdel eftersom den andra inte vill sitta kvar på rumpan, jag har lyckats simma på flera stycken och så hände ju detta när jag var och simma med David. Jag verkar drabbas av otur där helt enkelt.




The one that got away

Kärlek


Bakbakbak!


Har bakat sen kl 14 och är fortfarande inte klara. Sjukt mycket godis blir det och massor i magen :)



Mariannetryffel


Godmorgon! Hade tänkt börja dagen med att träna men vaknade med en dunderförkylning så blir sims i sängen ist. Här är i alla fall en av julgodissorterna vi ska göra idag. Det är såna där Mariannegodisar i och de är ju super goda så då borde dessa också bli det :) Bilden och receptet hittade jag på http://jesskarlsson.blogg.se.



14/12 -11


Jag och mamma har gjort köttbullar till julbordet jag ska ha här på lördag. Det blir knytkalas och detta var ju då min uppgift. Vi provsmaka och det blev mvg. I morgon ska jag göra julgodis f r o m lunch. Morbror, hans sambo, mamma och David är det som ska delta. Lär nog bli någon liten bild på det i morgon :)



13470


Har invigt min nya stegräknare idag. Nu känner jag mig peppad att slå det i morgon! Eftersom jag inte kunde träna på hela förra veckan är jag skit trött nu, dags att ta på mig Davids tshirt och krypa ner i sängen :)


Paperplane


Idag fick vi bygga flygplan på lektionen. Sedan hade vi tävling. Inte varje dag ;)


12/12 -11


Titta vad jag fick av mamma igår. USB snögubbe!






Djungelvrål och fredagsmys

Hej!

Att blogga från Davids dator suger för jag kan inte lägga över bilder :( Meeen sånt är livet. Idag när jag kom hit låg det massor av godispåsar på bänken. Jag har klagat hela veckan på att jag är så lakritssugen så då hade han gått och köpte det till mig. Nu saknas bara David själv för det är inte kul med fredagsmys själv.

I morgon blir det Örebro för shopping och Skövde för party! :)


photo

 

En i varje fönster. Perfekt :)

 


Eyes lips face


Har precis lagt en beställning hos ELF. Aldrig testat något därifrån men har hört bra saker så får se. Jag har bland annat beställt topplack som gör att nagellacket blir matt. Tycker det är snyggt om man blandar glansigt och matt och är ju lättare med ett topplack än massor av olika matta färger. Kanske visar sen när paketet kommit. :)


7/12 -11

I brist på annan sysselsättning tittade jag på bilder i min mobil. Kanske borde rensa med tanke på alla konstigheter jag hitta. Man får tillbaka många roliga minnen i alla fall :)

Jonna - nu ser jag kollar på bilderna på jumpsuitsen undrar jag varför vi inte köpte dem?! De var ju skit söta :O


-

Hej!

Var inne en sväng och klippte mig. Känns så där att sitta där och glo på sig själv i spegeln när man är alldeles hålögd och grå. Men bra blev det i alla fall. På vägen hem köpte jag hårfärg och kokkorv, så den ska jag koka nu och kolla på Victoria's Secret Fashion Show :)

Så här ser det ut just nu. Ungefär som förut, fast finare.


6/12 -11


Jobbar på att komma ikapp med mina favoriter :)


Kaktus Citron


Nu har jag varit på vårdcentralen. Trodde aldrig jag skulle komma därifrån, fick nämligen ta blodprov och höll på att både svimma och kräkas. Men nu ska de göra en massa tester och så får vi ser hur det går. Kan för övrigt tipsa om glassen här nedan som jag sitter och mumsar på. Så jäkla god!


5/12 -11

Hej!

Är hemma idag. Ska åka till vårdcentralen sen så roar mig med Elsas värld på tv3play tills dess. Usch klarar snart inte av att titta mer, hon är så jäkla pinsamt! Kanske böckerna är bättre? Har funderat på att läsa dem men inte blivit av. Hoppas hon blir vettig snart.


Curriculum Vitae


Suttit och skrivit personligt brev och CV halva förmiddagen. Så svårt tycker jag! Man vill inte låta för skrytsam, inte för tråkig, inte ha med massa vanliga saker som alla skriver osv. Sedan kommer det med att man ska ha en bild också. Nästan alla bilder är från när jag fjantar med kompisar, det kan man ju inte ha. Men nu är jag nog klar och nöjd :) Är ju bara ett halvår kvar av skolan snart..

4/12 -11

Hej!

Helgen har varit toppen, fredags blev det mys hemma hos David och på lördag blev det pepparkaksbak hemma hos hans föräldrar. Busade lite med Davids systerdotter också, så himla söt är hon! Tog lite bilder men typ alla var på henne och vill inte lägga ut bilder på någon annans barn så där :) Så då får ni se min nya klänning istället. Berättade ju att jag skulle få något av mamma och då blev det denna. Den satt skitbra på så kanske blir den på nyår?


Dagens inköp

Var i Skövde med Jonna idag. Blev en hel del, köpte den sista julklappen och lite annat smått och gott. När jag kom hem var jag helt slut så blir en lung eftermiddag! :)