26 april

Hallo!
 
Denna veckan jobbar D eftermiddag så väntar på att han ska komma hem för fredagsmys. I morgon ska vi fira min granne som fyllt 70 år, det blir lunch och sedan ska mamma färga och klippa mitt hår! Det är för långt!! Gillar inte medellängden som blir, vill antingen ha kortare eller längre. Men det ska vi som sagt åtgärda i morgon :)
 
I morgon ska vi även hinna med en runda på gymmet, har börjat köra där med David på helgerna, och sedan ska vi åka och beställa tapeter och färg till köket, Ih!!
 
Tur att jag har en annan kille att skeda med också hihi.
 

Påsk

Nu var det ett tag sedan sist! Så här har ni en liten lista på vad jag har gjort i påsk:
 
- Hamnade på KG5 trots att jag tänkte stanna hemma och dricka vin i pyjamas. Det var en helt okej kväll, träffade ju Linnea och gänget! Bandet var väl inte direkt min grej dock.
 
- Jag åt massor av chokladägg. Och tränade..... noll gånger. Mina kropp gick typ in i pausläge. Men det var skönt att lata sig!
 
- Solade i linne med svärmor. Vi hittade ett ställe där det var lä och vips var det vår! Blev jätte varmt och skönt.
 
- Tog bort ett födelsemärke och tog bort stygnet. Sedan när jag råkade spände mina stora armmuskler *hosthost* så sprack hela skiten upp. Det gjorde svinont och sambon fick leka sköterska.
 
- Jag och mamma hade en tjejdag i Skövde. Shoppa nya skor, nr 3 på två månader. Men det var halva reapriset faktiiiist hihi.
 
- Åt på Mandys med Jonna och killarna. Så gott och så ont i magen efteråt! Helt klart värt det.
 
Mandys! Snodde bilden från Jonna :)