28/8 -11

Heeej!

Sitter och slöar hemma. Igår tillbringa jag hela dagen i Örebro med pojkvän, bror och hans flickvän. Shoppa dock inte lika mycket som jag tänkte. Blev en kjol, halsband, örhängen och lite annat smått och gott. Även en mp3 som jag letat efter men som inte fanns inne här. Brosan handlade desto mer. Han handla mer än alla vi andra tillsammans haha! Hittade en så himla fin klänning och sen så klart fanns den inte i min storlek i den färgen jag ville ha. Som tur är hitta jag den på internet så nu är den beställd ;)

Nu ska jag återgå till min bok och sedan får vi se vad som händer.

24/8 -11

Hej!
Denna veckan är jag i töreboda hela veckan. Det känns lite konstigt att åka härifrån till skolan och sedan tillbaka igen, det brukar jag ju inte göra. Men vi har jätte mysigt. Igår var maten klart när jag kom hem och sedan gick vi en promenad och kollade på serier.

Nu har jag ju börjat skolan igen, känns inte jätte bra men har ju bara ett år kvar så får väl stå ut. Vill ju jobba som detta så då får man pina sig igenom. Nya schemat verkade jätte jobbigt först. Nu gillar jag det, börjar veckan med sovmorgon till kl 13. Sedan är tisdagen seg, men på onsdagar börjar jag 10:50. Dock slutar jag 16:10 men man kan ju inte få allt. Sedan har jag lektionsfritt på torsdagar som vanligt och fredagen är helt okej. I morgon ska jag och David åka till skövde för att shoppa mp3 och lite annat. Vill inte gå i några klädaffärer för vi ska till Örebro på lördag med bror och hans flickvän.

Nu ska jag göra mig iordning.
Pusspuss

22/8 -11

Hej!

Första dagen i skolan idag men jag börjar inte förän kl 13 så tänkte ta en trevlig morgonpromenad men det regna! Typiskt. Men kanske blir en förmiddagspromenad istället. Igår var en bakis dag eftersom jag var på 100-årsfest i lördags. Det var skitkul! Träffa gamla klasskompisar som jag inte sett sen studenten och massa andra roliga. Vf är det alltid roligare när man inte är så taggad från början? Det var bästa festen på ett bra tag i alla fall.

Nu ska jag göra mig i ordning och vänta på att regnet ska sluta.

Planer

En sån här liten pomeranian vill jag ha. Jag vill helst ha en vit eller beige och sedan måste det vara en tjej för jag ska döpa den till Kiwi. Okej? :)



Pepinlägg till mig själv

Hej!

Söndagkväll och i morgon väntar jobb igen, men det gör inget för jag har börjat känns mig rik och planerar in massor av saker jag ska införskaffa. För tio minuter sen beställde jag en egengjord almanacka på personligalmacka.se och så väntar jag på paket från tradera och hm, plus att jag fick två paket i veckan. Jag har bokat resa till Sälen med David och planerar att åka till både Örebro och Ullared för att shoppa. Sedan har jag tänkt köpa en stor fet vinterjacka eftersom jag frös så förra vintern i min dåvarande från Vero Moda. Jag har också kollar efter ny mp3 på jobbet när jag väntar på uppgifter så det kommer bli en sen när jag fått lön.

Oj vad jag babblar på. Vad jag ville säga var att jag hade inte kunnat göra något av detta om jag inte hade jobbat så då känns det inte lika hemskt längre. Måste ju ha något som tar mig upp ur min sköna säng 05:10 i morgon bitti hihi. Helgen har förövrigt varit toppen, massa slapp och även lite bak. Åt nybakt bröd imorse som vi gjorde deg till igår, riktigt gott! Nu ska jag snart göra mig i ordning för sängen och sen spendera resten av kvällen med Desperet Housewives.


Så här kommer almanackan se ut, det är min egna bild på framsidan.


11/8 -11

Heej!

Precis kommit hem från jobbet och ska snart sätta på Desperet Housewives för 1,5 h på bandet. Denna helgen blir en riktigt familjehelg. I morgon kväll ska vi äta mat med Davids familj i deras sommarstuga och på lördag blir det grill och film med mina föräldrar och Filip & Jessica om de är hemma. Känns bra, varit så sjukt trött denna veckan. Gått hem lite tidigare nästan varje dag (flex) bara för att det känns verkligen som jag ska somna på tangentbordet. Så förhoppningsvis blir det mycket sömn så jag orkar med sista veckan också.

Häromdagen fick jag hem pärlor jag köpt på tradera för typ 3 kr påsen. Massa nya olika så bara att börja pärla. Köpte en låda att lägga dem i på väg hem från jobbet igår och la i dem. Det var 40 pärlor i en påse men det är ju inte kul att 231428 i samma färg och vill jag ha mer så är det ju bara att köpa mer av den sorten hihi. Väntar också på en långklänning därifrån så kanske ni får se sen ;)


6/8 -11

Heej! 
Kom hem från Töreboda för några timmar sedan, var på kräftskiva igår. Det var jätte kul, men åkte hem ganska tidigt för pojkvännen ville det. Fick åka ibak på hans pakethållare och jag var livrädd! Vågar knappt åka så i vanliga fall men när han är onyker också?! Usch hemsk upplevelse, trodde vi skulle ramla hela tiden. Men enligt honom så var han den absolut säkraste att åka med. Hm...

Ikväll ska jag åka och grilla hos Lisa! Kommer bli toppen, så länge jag kommer på vad jag ska ha på mig haha! Samma gamla vanliga problem. Men det ska nog lösa sig. Nu ska jag slappa tills det är dags att börja göra sig i ordning.

3/8 -11

Hej! Sista dagen på jobbet denna veckan, de är bara åtta där och tillfälliga chefen arbetar inte ens på samma område som jag så de har svårt att hitta saker att göra för mig så jag får ledigt torsdag fredag. Gött, två dagar ledigt på hela sommarlovet haha. Men det är ju självvalt. I morgon kommer Linnea hit och hälsar på och sedan får jag se vad som händer.

Tänkte visa mina nya skor som kom idag, köpte dem på Nellys rea och de är totalt livsfarliga. Plus att jag blir 188 cm lång i dem ;) Men gillar dem ändå så tror jag behåller dem. Beställde en klänning igår också och den ska tydligen komma inom två dagar så förhoppningsvis kan jag ha den i helgen. Ska på kräftskiva men känns liiiite galet att ha röd klänning då haha! Men på lördag kanske om det blir något då?