it's freezing, i'm so cold

Jag blir alltid lika överaskad över att mina omelettskills bara blir bättre och bättre! Idag blev den nästan hel, haha! Lyssnar på Nicke Borg - Leaving home och Melody Club - the Hunter. Jag var ett fan av båda innan (eller ah, i Nicke Borgs fall, Backyard Babies) och de gjorde mig inte besviken. Det höjde klassen på årets melodifestival som i övrigt var URDÅLIG! Dock kunde Dregen fått vara med på ett hörn. Roligare att se på än alla gubbar i Lasse Stefanz och the Playtones ;)


dagens klädsel


tur i oturen

Gick över 100 besökare igår med råge! Det var lite kul, men sedan drabbades jag av otur i morse. Glömde nämligen att ta med busskortet så trodde jag skulle få betala hela resan fram och tillbaka. Men som tur var trodde hon som kollar biljetten på tåget att jag går på gymnasiet så jag fick åka gratis, hihi!


det gäller att förbereda sig

Nu tänker jag hoppa in i duschen! Ska testa en ny hårinpackning idag och se hur den är. Sedan ska jag planera morgonsdagens klädsel för om jag gör det i morgon så kan det bli så att jag står och stirrar in i garderoben i en halvtimme vilket jag inte har tid med haha. Vi hörs i morgon! :)


minny dress

I fredags tänkte jag gå in på BikBok och leta efter denna söta klänning men den fanns inte där! Blev lite besviken men kanske får gå in i veckan igen och kolla. Den ska finnas i andra färger också men BikBoks hemsida är lite knasig så kunde inte få fram det.


gårdagens utgång

Bilder från igår. Blev ju som sagt sjuk men resten verka ha haft kul.



Och så var det söndag igen

Är det någon som kan förklara hur helgerna går så fort? Inte jag i alla fall. Går dagen var lyckad fram tills att jag fick jätte ont i magen, vi pratar om inte-kunna-stå-upp ont i magen alltså. Usch det var inte kul. Fick åka hem vid halv 11. Men så är det ibland. Idag har jag tagit det lungt, en typisk söndag alltså. Målade naglarna i något som ska likna leopardmönster men tyckte det inte blev som jag ville, men ändå lite häftigt.


kvällens planer

Fixar oss för fullt. Ska snart åka på förfest! Tar med kameran så det blir bilder i morgon :)


jonna paraden

Idag fyller min favoritbabe Jonna år och det ska vi fira med utgång i kväll. Jag har känt henne sedan 4:an och det har blivit många fina bilder genom åren, varav de flesta är på min datorn hemma. Men här har ni några:
Grattis goding! :)




kvällsplaner

Pojkvännen är hemkommen och i duschen, nu ska vi snart åka iväg till hans föräldrar och äta tacos. Kommer nog bli trevligt eftersom jag inte träffat dem sedan jul. Ha en bra kväll! :)


nytt i garderoben

Råkade snubbla in på HM efter skolan och ägnade en stund där inne.  Hittade massor av fint men denna fick följa med mig hem hihi! Den var lite pösig som jag trodde men jag tog en 34:a för då blev det inte så illa, älskar den! Det är för övrigt en dum idé att prova massor av kläder när det är kallt, håret blir nämligen väääldigt elektriskt. Som ni ser ;)


dagens klädsel

Ska på middag hos svärföräldrarna ikväll och då måste man ju se lite ordentlig ut!


time to say sweet dreams

Finns det något bättre än att duscha? Tror inte det, inget slår känslan av fräschet. Nu ska jag göra mig en omelett att ta med i morgon till skolan. Min skola är så kass så man måste ta med sig egen mat! Men som tur är slutar jag tolv på fredagar så behöver inte ta med mig lunch. Fast det är rätt bra ändå får då får man ju äta något man vill ha hihi. Ses i morgon!


inte bara blommig stekpanna

Såg att det kommit in lite nya grejer på HM sen jag sist var där och kolla. Lite sugen på denna! Får ju pengar i morgon och då bryts även shoppingförbudet. Fast är lite orolig för att den ska sitta pösigt, kanske får beställa och prova. Annars kommer den nog passa mycket bra i sommar.




Facebook Jamal Ibrahim

Jag vet inte om jag ska bli förskräkt eller tycka det är gulligt att en man i Egypten har döpt sin dotter till Facebook eftersom han tycker att Facebook varit så stor del i störtandet av Mubarak. Det är väl kul att han är glad för det men stackars barn. Jag hoppas de kommer på ett smeknamn till henne.

Länk till artikeln på Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/wendela/article8615715.ab


sovmorgon var det ja

När det är så här kallt ute är det extra skönt att ha en lektionsfri dag i veckan så man slipper gå ut i kylan. Åhh vad orättvist, den där Nathalie har fått sova jätte länge tänker ni säkert. Nejdå. Jag vaknade kl 7 och kunde inte somna om! Typiskt när man väl får sova så kan man inte det. Nu ska jag ta mig en promenad. Inomhus så klart, man går ju inte ut i denna kylan i onödan.


tradera

Mina föräldrar shoppar massor på tradera så nu har jag också börjar kolla där, finns en hel del fint faktist! Dock får jag panik över att man inte har tid att tänka efter om man vill köpa något för det är ju begränsad tid. Just nu sitter jag och facineras av att klänningen jag köpte på HM för 49 kr är uppe i så mycket! Kanske skulle sälja min och tjäna en liten slant hihi.


lördagen är inbokad

Mitt bland all skola så planeras det utgång på lördag! Det känns både bra och dåligt för även om det kommer blir jätte kul så har jag prov på måndag. Och på söndag är det ju tveksamt om jag kommer orka plugga haha! Men eftersom det är Jonnas 20:e födelsedag så offrar jag mig. Eller ah.. jag offrar mig gladeligen ;)


blommigt ska det va

Som de flesta som känner mig vet så älskar jag pannkakor, när vi gick i högstadiet så åt vi alltid pannkakor när mina kompisar var hemma hos mig. Fast det berodde ju delvis på dålig fantasi och delvis på att jag inte kunde mycket annat, haha! Men i alla fall, mina föräldrar tyckte att när jag flyttar hemmifrån så ska jag kunna göra pannkakor med stil, så de köpte denna till mig! Har dock inte invigt den än men det kliar i fingrarna, vem vill inte laga mat i en blommig stekpanna liksom?



love cpr

Eftersom jag pendlar rätt långt till skolan varje dag så har jag alltid min mp3 med mig och idag har jag lyssnat på Septembers nya cd, love cpr.  Måste säga att jag blev positivt överaskad för den var mycket bättre än jag väntat mig. Favoritlåtarna är party in my head, something's going on och heat rising. Perfekt om man t ex ska göra sig i ordning för fest eller på förfesten.


den gröna ön

Sen jag var på semester i Irland förra året har jag längtat dit många gånger. Det var underbart och jag hoppas verkligen på att få åka tillbaka senare i livet. Speciellt sugen blir jag när jag ser filmer med irländare i eller när de befinner sig i Irland. Jag är inte den enda i familjen, min bror funderar på att studera där när han är klar med gymnasiet. Cliffs of Moher på bilden. Så häftigt! Vet inte om man ser människorna på andra sidan på bilden men det är jätte högt.


dagens klädsel


21/2 -11

Har stått och tittat ner i frysen ett tag på jakt efter något som ser lite gott ut. Jag saknar min Ben & Jerrys som ligger i frysen hemma hos min pojkvän. Tur att jag eventuellt ska dit i morgon. Bjuder på en bild på mig en lyckligare dag där jag inte ser hängig och sjuk ut. Nu blir det duschen så jag är fräsch till skolan i morgon!


gamla vs nya

Kände att det var dags att göra det lite mer personligt här, så fixade en ny header. Vad tycks?


önskelista

I detta väder är det inte svårt att längta till värme och sol. Detta skulle jag gärna ha på mig i vår/sommar.

shorts & topp
- hm
tröja - halens
klänning & armband - melba
örhängen - nelly/jfr
skor - scorett


cup a soup

Här sitter jag och sjukar mig! Typiskt att det alltid är massa dåliga program när man är sjuk, typ hem till gården och våra bästa år. Får nog ta och kolla på en film istället. Har i alla fall min cup a soup att värma mig med, bästa mellanmålet.



som bär

Bara jag som reagera på att Sara Varga är rätt lik Isabel Adrian?

 

 


glass

Det var länge sen jag åt Ben & Jerrys så idag blir det Cookie Dough med älsklingen, mums!!


den perfekta accessoaren

Det finns en materiell sak som jag helt enkelt inte går utanför dörren utan och det är min älskade Jet Set klocka! Den passar till allt, det finns inte en enda outfit där min klocka inte passar in och även om man inte har på sig något speciellt så piffar den ändå upp lite. Fick den i studentpresent, men det var jag själv som hade valt den och det är helt klart en av de bästa presenter jag fått (hittills..).


20/2 -11

Nu tänkte jag ta en liten promenad på mitt gångband och i eftermiddag ska jag till Töreboda. Min pojke och hans kompisar hade ju killkväll igår så får se hur pigg han är. Speciellt efter att bilden nedan dök upp på facebook igår haha. Killar är ju killar..

Ha en bra söndag!


ear cuff

Jag är riktigt sugen på ett sådant här örhänge! Kommer från jfr.se och det finns även med en och tre kedjor, men två känns lagom för mig.


doll pink

Mamma är lite bakis och jag är lite trött så vi ligger i soffan och kollar på film. Längtar till våren och målar naglarna i våriga färger. "Doll pink" från Isadora. Den är betydligt starkare i verkligheten men tänk er denna när man är lite brunare, kommer se fantastiskt ut.


19/2 -11

Eftersom killarna ska ha killmys ikväll så ska jag och Jonna ha tjejmys! Det blir tacos, melodifestival och så klart skitsnack!


fredagsmys

Igår kväll var David här. Hemma hos hans föräldrar åt han alltid något speciellt på fredag och lördag och får inte han det blir han lite grinig, haha! Så vi gjorde fläskfilé, klyftpotatis med morötter och rödvinssås. Mums! Det är så mysigt att laga mat tillsammans med någon.


nya skor

Skor ingick inte i shoppingförbudet, så där är det fritt fram, haha! Nee men kunde inte släppa dessa, passar ju perfekt till utgång nu när det är kallt ute och jag är så trött på att jag bara har två par att växla mellan nu när det är så kallt. De ena paret låter jätte mycket när man går i dem och de andra är såna man har när man är ute och åker pulka typ hehe. Väldigt nöjd!


hjärtan

Så här blev semlorna när de var klara i måndags! Tjusigt eller hur? Jag klippte ut ett hjärta i papper och la sedan på semlan, sen tog jag en liten sil och silade över floursocker. Sedan pillade jag bort hjärtat, lite svårt men det går. Goda blev de ialla fall.




resultatet

Idag gjorde vi klart kollagen som jag skrev om tidigare och så här blev resultatet. Vi hade vernissage och läraren hade fixat med cider, geléhjärtan och salta pinnar och så fick man gå omkring och titta på allas kollage. Det var ett mycket trevligt avbrott från den vanliga undervisningen.


14/2 -11

För att fira alla hjärtans dag så gör mamma semlor. Jag skulle också hjälpa till men jag hade ingen lust, mycket roligare att äta haha! Snart kommer David hit och då blir det mys. Nu ska jag gå och göra dekorationen ovanpå ialla fall, ska bli hjärtan. Kanske visar hur det blev i morgon, de är ju bara halvklara på bilden.

Glad alla hjärtans dag!


karameller i magen

Börjat med matsmältningsorganen nu i skolan och vi får göra kollage istället för att sitta och lyssna flera lektioner, mycket kul! Jag fick i uppgift att måla och här nedan ser ni hur det blev (upp och ner på bilden). Istället för mat har vi gjort karameller som ska åka genom hela systemet.



helgen

I lördags kollade jag på melodifestivalen med pojkvännen och tre av hans killkompisar. Var helt okej, men sen ville de kolla på en dålig gammal svensk film så då gick jag och la mig. De var vakna till tre tydligen, men vakna jag? Nej, som vanligt sover jag som en stock även fast det inte är någon dörr mellan sovrummet och vardagsrummet hos David! Haha kan nog somna vart som helst bara det är mjukt och skönt.


12/2 -11

Träningsvärk! Usch, jag är som en hund, gillar att jaga boll. Får skylla mig själv, men helt klart lyckad fredagkväll. Vi tog igen oss med godis och film efteråt.

Ska nog åka till Töreboda idag, även fast jag inte är sugen. Får hoppas att jag blir glatt överaskad. :)

iittala marimekko

Jag tycker dessa dessertskålar är så fina! Båda jag och david har blivit förälskade i dem. De är från Iittala Marimekko och jag tror minsann att jag har ett presentkort på Önska någonstans så ska gå dit och köpa min första! Finns i massor av färger, ljusblå, rosa, grå t ex men jag gillar de frostade vita bäst! Kostar över 300 för en, men finns billigare på nätet också (och fula kopior på typ lagerhaus).



dagens och kvällens

Ikväll ska vi faktist inte använda musklerna till att dansa utan till att spela innebandy, fotboll eller vad det blir. Kommer bli toppen tror jag!



tacooos!

Idag har jag haft körkort i 1 år.


glädjen över att göra rätt

Ibland kan beslut som verkar dumma, sluta med att man inser att de verkligen var dumma. Men ibland kan de dumma besluten visa sig vara ganska bra beslut. Det finns ingen som har sämre kontakt med sina känslor än jag, men just idag känns det helt okej. För jag älskar min pojkvän.

10/2 -11

Jag är aktiv idag och har gjort 1,5 skolarbete klart! Planerar att skriva klart denna här nere, sedan blir det något extra mumsigt till lunch som belöning, hihi!



trassel

Jag kollar på Trassel och går på gångband. Så gullig film, värt en titt.


dagens i-landsproblem

Det är farligt att kolla på kläder på internet. Man kan ju hitta något man vill ha, som t ex den här bikinin. Men eftersom jag gett mig själv shoppingförbud i februari så får jag vänta tills mars. Gaaah tänk fall den inte finns i min storlek då!


9/2 -11

Godmorgon på er! Idag börjar jag inte förän 12:40 med prov. Det känns inte jätte värt att åka in för en lektion (tar ju en timme för mig att komma dit och sedan en timme hem) men det får gå. Är i Töreboda nu och hade jag varit hemma hade jag fått åka tidigare på grund av konstiga busstider. 

Igår blev det en promenad med Jonna, mycket trevligt! Svårt att hitta tid att umgås nu när båda har skolan men en liten promenad mellan skolan och plugg funkar ju finfint.

Nu ska jag göra mig i ordning, syns när jag kommer hem.

i paketet

Jonna tyckte förra veckan att jag skulle visa det jag fick i paketet på bloggen så nu har jag fixat bilder. Med kameran. Jag är så duktig. Det var världens minsta paket som kom, typ lika stort som ett 1l mjölkpaket. Trodde inte att allt fanns med först haha! Men det gjorde det och allt passa, toppen! (plus ett diadem)







intressant artikel

Läste denna artikeln på aftonbladet. Har hört detta förut och tycker det är så intressant! Om man är äldsta syskonet ska man alltså ha större chans att lyckas i ett förhållande med en person som är yngst i sin syskonskara. Mellanbarn passar tydligen ihop med båda men inte så bra med varandra. Jag är ju äldst, och David är yngst. Om David hade varit mer som jag hade det nog inte funkat haha!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8529310.ab


4/2 -11

Varit på sjukhuset idag, blir antibiotika en vecka igen.. David följde med som moraliskt stöd och nu ligger vi sjuka båda två i hans soffa och kollar på Glee. Kul helg detta!


3/2 -11

Mår lite bättre idag, är inte illamående, men kan knappt stå på benen. Jag skulle äta en smörgås förut (hade ju inte ätit sedan kl 12 igår..) och var tvungen att ligga ner mellan varje tugga för var så skakig och konstig. Tur att det finns tvserier. Hoppas ni har en bättre dag än jag.

Btw har mitt paket äntligen kommit men jag kan inte hämta ut det ju, snyft!

vill du ha en liten bacill?

Brosan har kräkts och jag mår sjukt illa. Detta bådar inte gott!


dagens klädsel

Som vanligt leker jag inne på skolans toalett, brukar byta om till mjukis så fort jag kommer hem så glömmer alltid bort att det kanske skulle vara kul att ta kort på hur jag ser ut idag.


Lite vardagsmys..

 ..med mamma och pappa, våfflor med grädde och sylt. Mums!


1/2 -11

Farmor fick åka in till sjukhuset igår pga av tryck över bröstet. Fick reda på idag att hon fått en liten hjärtinfarkt. Usch, blir jätte orolig.. <3