27 april 2015

I helgen var det bröllop, min morbror gifte sig. Det var så kul att vi nästintill aldrig ville åka hem, men halv två åkte vi ändå eftersom vi hade en bit hem och så ville vi vara pigga när vi skulle hämta Charlie. Har nog inte varit vaken så länge frivilligt på cirka två år.
 
Idag har jag jobbat hemmifrån. Lungt och skönt. Hämtade hem lilleman efter att han ätit lunch och nu ligger han och sover sedan 1,5 timme tillbaka. Mamman passar på att shoppa till sommargarderoben. Tshirtar har han rätt många och så ska ja sy några till tänkte jag. Men finare shorts behövde han så då blev det lite Nextshopping. Skjortan var vi ju tvugna att ha till våran lilla melonälskare. Ananasbyxorna också.. :)
 
 

6 april 2015

Det här har blivit lite av en syblogg nu! Men det är bara för att det är mitt nya stora intresse och ett av mina nyårsmål var ju faktiskt att ta mer tid till mina intressen. I helgen har jag fått massa gjort, det var ju dubbelt så många dagar ledigt! Det blev tre tshirt och en till påbörjad och ett set zebra/rött. Fråga mamma om hon trodde att det skulle bli "död zebra" över det hela men det tyckte hon inte. Svart/vitt/rött är ju en väldigt snygg kombo tycker jag :)
 
 
 

3 april 2015

Idag är vi trötta för gårdagen blev nämligen inte alls som vi tänkt oss. Jag skulle stänga på jobbet och sluta fem och så skulle David och Charlie komma in och möta mig så vi kunde åka och shoppa lite. Dock ringde David runt lunch och sa att Charlie hade fått en vikt på handen. De hade åkt direkt till vårdcentralen men de trodde inte att det var något. Sedan när de kom till mitt jobb såg det jätte hemskt ut, blått och svullet. Visade det för en sköterska på jobbet men hon sa med en gång att vi går och letar rätt på en doktor i stället. Så det blev remiss till röntgen och sedan visa det sig att han hade fått en spricka längs med långfingret. Så nu får det vara lindat i två veckor så ska det vara läkt sen. Så det var ju ändå skönt att  det inte är värre än så.
 
Tur att mamma shoppa en hel del kortärmat under hösten, han har t o m kortärmade pyjamasar och det behöver vi ju nu :) Ska sy lite i helgen också tänkte jag!
 
 

1 april 2015

Jag är på ruggigt bra humör idag. Blev lite tokigt igår då jag fick vabba och sedan kom vi på i går kväll att det egentligen vore bättre om jag vabba idag med men då var det redan försent. Men oj vad glad jag är för det idag för jag hade jätte kul på jobbet! BVC-tjejerna ska åka och föreläsa för blivande föräldrar på MVC i nästa vecka och eftersom de aldrig gjort powerpoint förut fick jag rycka in som "teknisk support".  Den blev superfin, känner att jag verkligen är i mitt ess när jag får göra sånt. David fick även skicka över bilder på Charlie så han är med på tre bilder.
 
Nu sitter jag ensam hemma och väntar på att mina favoritkillar ska komma hem. Imorgon har vi påskfika på jobbet och sedan kommer David och Charlie när jag slutar för vi ska shoppa. Kommer inte kännas ett dugg jobbigt att gå upp i morgon :)
 
Nysytt, laddar inför sommaren.