14 juni 2015

Fyllde ju år i veckan. Av David fick jag tyg, av Charlie fick jag ett armband han valt själv. Av mamma och pappa fick jag örhängen och pengar till tyg. Av svärmor och svärfar fick jag picknickkorg fylld med massa godsaker. Sedan fick jag ännu mer pengar till tyg av andra, och blommor.
Så igår satt jag och tittade runt på vad jag ville ha för något. De jag fick av David är förhandsbeställda så jag vet inte när jag får dem och jag ville ha så jag kansy på semestern. Så nu har jag beställt lite till!
 
För övrigt har ett par av mina absolut bäst sydda byxor försvunnit på förskolan, Charlie hann bara ha dem typ två gånger och jag hade märkt dem med hans namn. Misstänker att någon fått med sig dem i en sån där "nerlortat påse" och sedan inte lämnat tillbaka. Känns jätte irriterande när jag lagt ner tid och kärlek på dem till min son. Får tänka att det kanske var ett barn som behövde dem mer.
 
Här är de jag fick av David. Eftersom de tillhör samma "kollektion" så köpte jag i samma färger men annat mönster så man kan mixa och matcha. Det med trianglar är collagetyg. Här.
 
 
Här är det jag beställde i går. Har redan massor av idéer om vad jag vill göra med dem. Charlie har börjat växa ur 86 och saknas lite i 92-garderoben fortfarande, så det ska jag fixa. :) Ska även köpa lite enfärgade tyger men det gör jag på den lokala sybutiken för att sponsra dem lite. Här och här
 
 

6 juni 2015

Hej!
 
Idag är det ju Nationaldagen och vi ska iväg senare under eftermiddagen och grilla med kompisar. Har precis intagit en måltid pannkakor, Charlie är ju mjölfri just nu så han fick bananplättar. Nu sover han och jag och David sitter i soffan och beställer skor. Vi behövde sandaler båda två och David behöver andra skor. Charlie fick även han två par, samma modeller som han tidigare haft men i andra färger eftersom vi var så nöjda med dem. Alla från Sportamore.se. Jag och David fastnade för samma sandal, nu saknas bara matchande träningsoveraller så är vi ett äkta gift par haha!