29/1 -11


Min dator har kommit tillbaka, så roar mig med att titta på bilder på mig själv när jag var typ 14-16? Det är nästan som att jag inte kan förstå att det är jag, för jag är verkligen inte samma person längre. När man tänker på vad man gjorde då och varför framför allt. Helt obegripligt. Hälften av alla bilder ser jag ledsen ut på också, antagligen för att det skulle se coolt ut. Hel konstigt.


28/1 -11


Godmorgon!

Denna vecka har varit sjukt slapp, 3 lektioner och bara två dagar skola. Varit och hälsat på Linnéa och Freia bl a på en av mina lediga dagar, helt klart på tiden! Har också hunnit få en till arbetsintervju om 2 veckor, jippie! Dock blir det nog det andra stället om de bestämmer sig för att de ska ha sommarvikarie eftersom det var 10 veckor. Den intervjun jag ska på sen är bara om 8 veckor, men skadar ju inte med en reserv :)    

Idag ska jag och David (när han vaknat haha (alla kan inte vara lika morgonpigga som jag ;)) ta en förmiddagspromenad trots ont i min hals och förkylningen. Känner ett stort behov av att förbruka energi. Sedan blir det fika, spel och nyaste twiligt filmen med Marcus K.

Ha en bra dag!

Au se eu te pego

Klarar inte av att se videon men kan inte låta bli att nynna med..


22/1 -12


Detta kommer bli ett väldigt negativt inlägg på grund av att det har varit en väldigt dålig vecka över lag.

Dagen börja med att jag drömde att jag inte kunde röra på mig utan var liksom fast i kroppen utan att kunna röra på mig, skit hemskt var det. Så var inte på världens bästa humör från början. Sedan är ja sjukt frusterad över att förkylningen inte vill ge sig, vet inte vart jag ska göra av all energi när jag inte kan träna. Min dator har slutat att fungera, skit kul. Pappas kompis kaaaanske kan fixa den, men det vet jag inte förän i veckan.

Som ett körsbär ovan på allt detta visade det sig att min gmail hade blivit hackad, någon hade bytt lösenord för 28 h sedan stog det. Så försökte återställa det genom hotmailen men då kom jag inte in där heller! På gmailen har jag dessutom lösenord till varenda sida jag är medlem på. Det gick heller inte genom att svara på säkerhetsfrågan för det var ändrat det också. Efter många om och men fick jag tillbaka kontona i alla fall och nu har jag gjort så man måste använda kod via sms för att logga in på andra datorer än m&p, så hoppas jag får behålla det nu.

Hoppas nästa vecka blir bättre..


19/1 -12


hassle-mariestad-hassle-gullspång-hassle-mariestad-töreboda-falköping-töreboda.

Blir en hel del åka idag, men det ska bli kul! Först ska vi fira Lisa som fyllde år igår och sedan ska jag på spelkväll med tjejerna i klassen. Nu ska jag fortsätta titta på En plats vid havet. Kan inte låta bli att också vilja flytta till engelska kusten ;)


Beslutångest

Vinröda eller svarta?

Å ena sidan passar svart till allt, å andra sidan är vinröda roligare och något jag velat ha länge..


Trassel


Både jag och mamma är hemma sjuka idag så vi sitter framför varsin skärm och halvsover. Just nu tittar jag på Trassel. Tycker det är en så söt film. Den och How to train your dragon är nog mina favoriter bland de "nyare" barnfilmerna. Inget kommer ju liksom slå klassiker som Askungen eller Törnrosa.




11 veckor kvar


Åh vad jag längtar till Sälen just nu! Det är 11 veckor kvar och det känns som en evighet. Hoppas tiden går fort. Vi ska bo på Hundfjällscenter som syns på bilden och det är "glidavstånd" till backen. :)


Revenge


Tänkte tipsa om en ny serie jag har börjat följa. Den heter Revenge och handlar om en tjej (Amanda) vars pappa blev dömd för mord bl a men Amanda tror att han är oskyldig. Hon byter namn till Emily, köper ett fint hus i Hamptons och ska hämnas på pappans fd kollegor som vittnade för att få honom i fängelse.

Det jag gillar är att hon ser så himla oskyldig och söt ut och egentligen är hon helt galen.
Sevärd.


12/1 -12


Godmorgon!

Vaknade halv 7 trots att jag kunde fått sova hur länge jag ville idag.. Irriterande. Igår var jag ledig, idag är jag ledig och i morgon är jag förhoppningsvis ledig. Ganska bra första vecka i skolan. Det är så att våran termin inte är slut förän nästa vecka så nu har vi bara massa inlämningar. Sammanlagt har jag haft 3 lektioner denna vecka,  tummen upp!

Så idag ska jag göra lite tråkiga nödvändiga saker och sedan träna 2h. Ha en bra dag!

Nya objektivet


Passat på att testa nya obejktivet idag.

L o v e  i t !

Det är ett telezoomobjektiv så man kan zooma mycket längre än med det vanliga objektivet. Eftersom jag inte planerar att fota speciellt proffsiga bilder så är jag rätt nöjd med mina två. Ett för vanliga foton och ett för landskap/natur osv.




Mango


Precis kommit ur duschen! Fick ett gift set från the Body Shop av svärföräldrarna i julklapp så passa på att testa det! Fick faktist ett av Davids syster också. Det var dille på Body Shop i år, alla tjejer hemma hos dem fick minst ett set därifrån haha.

Nu är hela jag mjuk, len och med en doft av mango, kan ju inte bli bättre en måndagkväll :)


9/1 -12


Usch, kunde inte somna igår kväll och nu är det dags för första dagen i skolan igen. Vissa dagar önskar jag att jag bodde hos David och kunde ta tåget som tar 20 min istället för buss härifrån som tar över en timme. Dit alltså. Sen ska jag hem också. Om jag ska plugga något mer blir det helt klart på distans!

Hoppas på en liten powernap på bussen i all fall :) Ha en bra dag

törebodafestivalen 2012

David har smittat mig




5/1 -12


Godmorgon!

Sitter och äter min havregrynsgröt. Igår var Jonna här och vi tittade på film. Första filmen var helt värdelöst mesig, harriet the spy. Andra hann inte Jonna titta klart på för hon hade match men den var bättre än den första i alla fall. Läste också ut Eragonboken igår. Slutet var varken bra eller dåligt, vet inte vad jag tyckte om det :S

Ikväll åker jag till David, han är ledig i morgon så vi ska nog ha mysigt för oss själva. Kanske någon promenad? Har haft träningsstopp denna vecka pga förkylning. Är så sjuuuukt rastlös nu att jag blir tokig. Kan inte sova, kan inte sitta still. Bläää. Var tvungen att fuska igår och köra lite med pilatesbollen ändå..


3/1 -12


Suttit och finslipat mina sommarjobbsansökningar hela morgonen. Känns verkligen bra nu så hoppas de duger, svårt det där med att inte vara för skrytsam samtidigt som man låter bra. Hatar verkligen att söka jobb. Känns jobbigt att någon ska granska en och allt det där. Nåja, vi får hoppas att det leder till något bra :)

Nu när jag är klar ska jag göra en extra god lunch som belöning och sedan läsa lite mer i boken. Plöjde igenom 398 sidor igår.. Produktiv dag med andra ord. Bild från julafton.


2/1 -12

Igår: Västa bakisdagen någonsin, men värt det.

Nu är jag piggare, har satt igång och gjort lite tråkiga nödvändiga saker nu på morgonen. Har en del sånt innan skolan börjar så gör lite varje dag och sedan kan jag göra vad jag vill resten av dagen. Behöver det med tanke på hur skoltrött jag varit sista halvåret, men nu är det bara en termin kvar!

Nu ska jag gräva ner mig i sängen med sista Eragonboken och sedan får vi se vad som händer resten av dagen. Troligtvis inte något ansträngande i alla fall ;)