30/6 -12

 
Städat typ hela dagen. Har känt länge att jag har alldeles för mycket prylar jag inte har någon användning av. Nu är soffan, tvn och tvbänken utslängda tillsammans med typ 8 kassar skit. Ni vill inte veta vad en tjocktv väger! Jag och brosan fick hämta en kärra för vi orka inte bära. Så här fin blev min bokhylla i alla fall. Älskar att alla böcker är på ett och samma ställe nu. Ser så färgglatt och härligt ut. Förut låg nästan alla i tvbänken.  (hår/hud/parfym hyllan är ingen ordning på, det är ingen idé haha)
 
Ha en bra lördagskväll! :)
 

26/6 -12


Feber hela dagen i går, var helt borta typ. Hade så ont i kroppen att jag inte kunde sitta upp och äta frukosten, läskigt! Bror var hemma så han fick ta hand om mig, han gjorde lunch. Dock åt jag bara fyra skedar sen var jag mätt haha. Idag har det blivit lite bättre, ingen feber än i alla fall. Upptäckte i söndags att det kommit nya avsnitt av Pretty little liars men var för virrig för att titta på dem i går så ska göra det nu i stället.

Ha en bra dag!


24/6 -12

 
Åhh denna veckan kommer det komma massa paket! Beställde en del saker för länge sen men som inte har kommit än, så nu kommer allt på en och samma vecka i stället. Fick pengar i födelsedags/examenspresent till en egen symaskin och sedan hitta jag en, då visa det sig att faster har en sådan så jag har lånat den för att se om den är bra. Så sjukt bra var den, kliar i fingrarna efter en egen.
 

23/6 -12

 
Helt okej midsommar, det är ju så att man har höga förväntningar eftersom det är en stor helg och sedan blir det aldrig lika bra som man tänkt sig. Aldrig bra att vara övertaggad. Nu har jag varit hemma i någon timme och har hunnit med att göra en beställning från Lyko. Tänkte testa något lite dyrare schampoo/balsam är jag brukar använda och så klart lyckades det slinka ner lite andra saker också.. Man hittar alltid något bra att ha.
 

17/6 -12


INTE okej att vakna halv sex en söndag. Just nu ligger jag och tittar på Bones men sedan blir det en rejäl frukost så jag orkar springa en runda på crosstrainer. Igår var jag hos Linnea och fikade. Vi hann precis tillbaka hem till henne när det började regna och åska som bara den. Vi tyckte det var läskigt men lilla Freia brydde sig inte alls haha. Den ungen blir bara sötare och sötare för varje gång jag ser henne!

Om det inte vore för att det är måndag efter söndag skulle söndag vara min favoritdag. Antingen får jag gjort hur mycket som helst eller inget alls, vilket är precis lika skönt både och. Idag hoppas jag på det första.

Ha en bra söndag!




14/6 -12


Hallo! Slutade tidigare idag för att jag skulle till UM och fixa nya piller. Sedan hade jag tid att shoppa lite, kom hem med två set underkläder från Ella M. Fanns så mycket fint att jag fick beslutsångest. Men ni får inte se dem för det är "Nathalie's secret" ;) När man ska vara fin känner man sig extra fin med fina underkläder under tycker jag, även om ingen ser dem. Fast risken finns ju att jag fortsätter med mina vanliga Gina Tricot.. Får nog inviga ett set på midsommar, hoppas de värmer bra när man ska sova i tält!

Hemskt vad detta inlägg handla om underkläder. Nu byter vi ämne. Han Robert i luckan brevid jag berätta om som prata så otydligt har visat sig vara expert på att komma med kommentarer normala personer tänker men inte säger högt. Idag påpeka han att man kan se vilka patienter som ska till psyk, hahaha! Kul med någon i min ålder i alla fall. I morgon är sista dagen på inlärningsveckorna så nästa vecka behöver jag inte vara i receptionen lika mycket.

Nu ska jag göra matlåda så jag orkar med alla patienter i morgon. Istället för en bild blir det en bra låt :)


12/6 -12


Nog för att det brukar vara bra på jobbet men idag var det extra bra! Morgonen började med att förstesekreteraren (hon som är lite boss över oss andra) tala om hur glad hon är att jag är där och att mitt humör smittar. Awww blev så himla glad, behövde det. Sedan har jag fått en ny "kompis" ute i receptionen. Han är på vårdcentralen brevid och pratar fruktansvärt seeeegt! Det kom en patient som blev irriterad på honom och sa "Prata tydligare pöjk. Gå till en talepedagog!" Hahaha det var så jäkla kul, kunde knappt hålla mig. Men han visa sig vara rätt snäll sen och nu har jag ju någon att prata med mellan patienterna. Som grädden på moset vann jag två auktioner på tradera, woho! Den ena är tunikan från Zara på bilden.

Nu är jag helt slut. Ska göra matlåda och träna lite med pilatesbollen sedan känner jag att jag slänger in handduken för idag.. tidigt i säng så jag orkar gå upp i morgon också. Mitt jobb är bäst! :)


10/6 -12


Varit en mycket chokladfylld födelsedag, först chokladtårta som Filip gjort, romerska bågar som jag fick i present och nu chokladbrunt hår. På förmiddagen låg jag och mamma i sängen och vänta på att Bones och Booth i serien Bones skulle fatta att de är kära. Det hände aldrig. Sedan blev det thaimat och en sväng till Töreboda för att hämta grejer. Imorgon är det dags för jobb igen och jag ser faktist fram emot arbetsveckan. Dock får det nog bli en ganska nyttig och träningsrik veckan med tanke på helgens alla onyttigheter haha :)

Slänger upp en bild på brorsan från i fredag. Är så stolt över att han klara det :')


9/6 -12


Hmm vet inte hur jag ska börja.. En del har väl sett vad som hänt på fb kanske? Det känns både bra och dåligt. Det är bäst för oss båda just nu, vilket jag hela tiden försöker intala mig trots att det gör ont. Efter 2,5 år känner man varandra ganska bra och han är ju en av mina bästa kompisar. Det kände ändå som vi skiljdes som vänner men det är också jobbigt för jag vet att vi inte kan vara vänner på ett tag.

Skönt ändå att det var vad båda två ville. Eller ah, vi såg ingen annan utväg helt enkelt. Hur kan något som kändes så fantastiskt bra för några månader sedan bara vända? Vi vet inte ens vad som hände, ingen händelse att skylla på. Det var jobbigt i går när hela släkten var här för att fira Filip och alla fråga efter David och sa snälla saker. Vad skulle jag svara då? "Nee men jag ska åka till honom sen och då tar det antagligen slut"? Nåja nu ska jag hoppa in i duschen och försöka tänka på något annat för det här gör för ont. Ikväll blir det togaparty.


6/6 -12

Hej!

Nu har jag jobbat två dagar! Var jätte nervös i måndags ju, men det gick bra. Tur att det inte är full vecka nu i början, i måndags var jag som en duracellkanin och var ute och sprang vid nio på kvällen för att jag inte kunde sitta still och i går däcka jag nästan av trötthet. Idag kommer ett gäng tjejer och ska grilla hos mig. Emma är hemma från Luleå så bäst att passa på hihi :)

Har också sytt klart min klänning jag ska ha på lördag, vi ska ha togafest. Den blev braaa men är så genomskinlig så måste ha ett linne under. Måste fixa vin och druvor också, annars är det ju ingen togafest! Nu ska jag passa på att träna innan tjejerna kommer :)

Ha en bra nationaldag!


2/6 -12


Bakis.. Men det var ju ganska väntat. Kul var det i alla fall, vi hamna på taket på Bogrens och dansa till gamla låtar oavbrutet i tre timmar. Kunde knappt stå på fötterna när jag kom hem för de var så ömma! Idag ska jag och David åka till bk/Martin och titta på hans nya hus. Får se vad vi hittar på, men blir ingen alkohol i alla fall ;)

På väg in till stan i går. Emelie lyckades använda blomman jag håller i som betalning på bussen haha!