27/9 -11

Heej!

Inte min dag idag. Vet inte vad som har hänt egentligen. Har i alla fall köpt resegodis idag, för på torsdag åker jag, mamma och en annan tjej till Ullared! Det kommer blir toppen, men har prov på fredag så har lite ångest för det. Men det löser sig nog. Jag har bara två saker på min shopping lista:

-Strumpor till David.
-Strumpbyxor till mig.

Så då är jag öppen för förslag. Så antagligen hittar jag för mycket eller ingenting. Min vanliga tur hihi. Värmer upp genom att kolla på deras blogg men blir bara mer sugen på att komma iväg.

Nu blir det SATC!

24/9 -11

uuuhh vad jag mår! Igår var jag och tittade på killarna i Winter Dawn som spelade och sedan var de "efterfest" hemma hos dem. Kan nästan inte räknas eftersom efterfesten började kl 21 haha, äsch definitionsfråga. Det var toppen i alla fall, de spela bra och festen efter var ännu bättre. Kände typ inga där från början men sedan rulla det in mer folk. Träffa en kille som gick i samma årskurs som mig på högstadiet och prata lite med honom. Han fråga om jag kom ihåg honom och vad han gjorde i högstadiet. "Du satt i koridorren och skolka hela tiden!" Några av mina andra kamrater från den tiden vet nog vem det är då ;) Han var trevlig i alla fall.

Idag ska jag och David åka till min morbrors mammas kalas. Vilket låter lite skumt har jag fått höra men min morbror är alltså bara halvsyskon med mamma och min morfar dog när min morbror var typ 7 så då har vi varit mycket hemma hos dem när han var liten. Blir nog en helt okej kväll, och i morgon blir det bokföringsplugg och diagnoskodningsplugg..

Nu ska jag gå och hämta mer vatten, puss!
Lägger upp en bild på bandet så det inte blir så tråkigt.11/9 -11

Heej!

Hade ju bestämt att jag inte skulle följa med ut igår men efter några drinkar kändes det som en bra idé ändå, så blev olstorp. Är som tur är inte så bakis, men har fått en rejäl släng av förkylning. Men det var det värt. :) Nu blir det engelskaplugg!


9/9 -11

Heej!
Varit sjuk två dagar och ledig en. Ändå är jag helt slut när helgen kommer! Denna kvällen spenderas som många andra hos David. Han har lagat god mat och nu ska han nog nörda tv spel med sina kompisar och jag ska nörda vampire academy, sista boken nu he he he. I morgon ska ett gäng till olstorp. Jag skulle egentligen också med men sedan kom jag på att jag har engelska prov nästa vecka och inte har tid att vara bakis på söndag. Men förfest blir det i alla fall. :)

Föresten har jag blivit bjuden på fest om några veckor på mitt gamla jobb. Det är löv-tema så måste komma på något vettigt. Prata med en gammal jobbkompis idag på systemet och han visste inte heller vad han skulle göra. Får klura ut något hihi. Kul ide i alla fall med tema :)

En liten rund sak

Jag är sjuk och har tråkigt. Tänkte visa en liten sak som har gjort mig väldigt glad de senaste dagarna.1 september blev det, har inget datum i eftersom att ibland har bara killen en ring så då lägger vi i det senare. Inte för att det blir bröllop inom ett år men ändå. Det var också en kompis som fråga varför vi inte ändrat på facebook och då sa jag att vi skulle göra det. Men sedan fick vi höra att vi inte var förlovade på riktigt för vi inte hade ändrat det på fb (ööh?) så då bestämmde vi oss för att strunta i det, bara för att. :)

4/9 -11

Söndagar är härliga. Bara slappar och tar det lungt. Idag har jag ägnat förmiddagen åt att beställa födelsedagspresenter till mamma och en bok. Blev också en liten annan present som slank ner ner jag beställde till mamma hihi :) Gillar spontana presenter, både att ge och att få. Nu kollar jag på Pretty little liars och lägger in foton i mina ramar. Fick äntligen tummen ur och beställde fotona, det är jag som har tagit bilderna med hjälp av pappas systemkamera. Nu är jag sugen på en sådan också haha! Får se hur mycket jag får i lön först, men har redan spanat in en jag vill ha.

I helgen har jag varit på dop, kollat på Winter Dawn i töreboda och även grillkväll med Lisa, Jonna och pojkvännerna. Jag var chaufför så slapp vara bakis idag också, tummen upp för det! :)
V A

För några veckor sedan när jag sommarjobba och satt och vänta på att få en uppgift så surfade jag runt för att kolla efter en bra fantasybok. Ja jag är en liten fantasynörd, räknar dagarna till sista eragon boken kommer ut, men har inte läst det på ett tag så tänkte leta upp en ny bra bok att läsa. Det fanns oväntat många sidor att välja mellan men hamna på någon med en topplista. Där hamna "Vampire Academy" överst. Töntigt namn tänkte jag. Vampyrepidemin sprider sig. Men eftersom den var överest satsa jag på den ändå.

I början verka den lika töntig som namnet. En halvvampyr med mystiska band till sin bästa kompis som råka vara helvampyr och prinsessa. Men när man kom över detta faktum och läste vidare till den romatiska delen så kändes Twilight lite mesig. Jag menar, Bella är ju den mest hjälplösa som finns. Huvudpersonen i denna bok slåss och är skitcool. Dessutom råkar hon bli kär i sin ännu coolare och skitsnygga lärare, som såklart också slåss. Man får lite samma "förälskelse" i honom som Edward. Tills Jacob kommer vill säga.

Orsaken till denna plötsliga nördighet är att jag och Jonna idag upptäckte att böckerna eventuellt kommer bli film. De är mycket mer välkända i USA och resten av världen så jag hoppas det blir så!