16 maj 2015

Precis blivit klar med nya pyjamasar till plutten. Den sista blev helt klart bäst, som det brukar bli! Kul när man ser att det blir bättre och bättre. Roligt att sy pyjamasar och gå "all-in" på mönster man kanske inte valt i vanliga fall :)
 

Charlies framsteg

Nu var det ett tag sedan jag skrev om Charlies framsteg så tänkte att jag skulle göra det idag!
 
Som jag skrev igår så lär han sig nya ord hela tiden nu. De nyaste orden är "kaka" och "skor". Kaka på grund utav att morfar mata honom med massa bokstavskex i helgen, först sa han något som likna kex men sedan blev det kaka, han snappa upp det direkt när jag prata om kaka förut med David och frågade efter det. Han förstår också mycket mer av vad vi säger, jag kan t ex be honom ställa upp skorna på skohyllan och om han står i sin säng kan jag säga att han ska lägga sig ner och sova så lägger han sig ner igen.
 
Han har börjat kunna leka med Duplo, vi bygger med det varje dag! Mest för att pappan i familjen tycker att det är så kul haha. Charlie tar bort bitarna som David sätter dit och sedan försöker han sätta dit dem igen själv. Bygga kojor gör vi också mycket. Charlie använder dem som gömställe när vi jagar honom och tycker det är jätte kul när vi står utanför och säger tittut genom öppningarna.
 
Han har blivit en riktig liten mammas pojke. Bara mamma som gäller om han blir ledsen när vi båda är hemma. Det är bra, för när vi mornar oss i sängen alla tre på morgonen så ligger han med huvudet hos mig och sparkar David i magen ;)
 
 

10 maj 2015

Just nu ligger Charlie och sover och jag och David sitter och tittar på varsin serie. Innan han kom tittade vi på massor av serier, nu har vi fått reducera ner till endast favoriterna och jag har varit förkyld senaste tiden så har inte kunnat kolla när jag tränat heller. Så idag passar vi på, jag tittar på Nashville!
 
För övrigt har vi en riktig mysdag. Vi var och tittar på hus på förmiddagen, mest för skoj skull eftersom vi visste att vi inte var intresserade. Sedan har vi byggt kojor, läst böcker och busat. Charlie är i en sån mysig ålder just nu, han förstår mer och mer och han lär sig nya ord hela tiden. Så jag vill bara ta vara på allt!
 
 Ha en bra söndag!
 

Önskelistan 2015

Eftersom det sakta men säkert närmare sig min födelsedag och det gick så bra förra året när jag gjorde en önskelista tänkte jag göra en i år också i fall någon känner för att köpa en present :)
 
1. Pengar att köpa sygrejer för. Just nu har jag ögonen på dessa tyger från JNY. 
 
 
2. Grejer till stranden. Av någon anledning missar vi alltid att införskaffa detta och kommer på det 5 min innan vi ska åka. Saknar strandfilt, strandmadrasser och sånt.
 
3. Smycken från Edblad. Så fina saker! Var inne och hämta en ring åt mamma på Salong E här i Töreboda och kika lite i deras monter. Ville ha typ allt.
 
 
4. Salladsskål och bestick från Rosti Mepal. De hade även fyrkantiga förvaringsburkar med lock på Järnia i Mariestad som jag inte heller hade tackat nej till. Älskar den mintgröna färgen!