18 mars 2015

Idag har jag ägnat nästan all min fria tid åt att genomsöka internet efter en klänning till bröllopet vi ska på i april. Så nu har jag beställt två i från Zalando som jag ska pröva! Råka visst hitta lite annat också.. Halkade in på ett märke som var precis i min smak, ville ha nästan allt! Men jag nöjde mig med de tre nedanför. Chockade mig själv genom att beställa en turkos väska!! Har nästan bara haft svarta men så fick jag en knäpp och tryckte på köp så fort jag kunde så jag inte skulle hinna ångra mig. Hoppas paketet kommer fram fort. Klänningarna får ni inte se hihi.
 
Här hittar ni dem
 
 

15 mars 2015

Igår var vi hemma hos m&p hela dagen. Det var planerat att vi skulle ha pysseldag men så kunde bara jag och mamma så det blev bara vi. Jag sydde, så klart! Charlie fick två nya set med kläder, samt en vårmössa med matchande sjal och så fick David en vårmössa med döskallar också (David som valt det tyget ;). Så idag är Charlie min hela dagen så att David får egentid och kan spela tvspel. Tror vi ska gå och ut och leka lite, ser ut att bli soligt!
 
 
 

8 mars 2015

Tjoho jag har äntligen fått grepp om det här med att sy halslinningen, det har varit mitt största problem hittills. Idag var David och Charlie i väg till svärisarna för att tvätta bilen så då passa jag på. Blev en tröja och ett par byxor. Jag och mamma ska ha pysseldag nästa lördag så jag hade tänkte beställa lite tyger. Men så i fredags var vi i en tygaffär i Skövde som jag hört ska vara "rätt bra" och då fanns nästan allt jag tänkt beställa där. Givetvis kunde jag inte hålla mig så jag sydde tröjan med de nya tygerna. Men jag har fler så det är lungt ;)
 
Blev även ett par bebisbyxor till en ofödd bebis igår också men måste mäta på ett par av Charlies gamla byxor för att se hur stora de ska vara i midjan. Fördelen när jag syr till Charlie är ju att jag vet vad han har för midjemått och kan prova om jag behöver. Det är även det första jag sytt i klädväg till någon annan än Charlie, läskigt!
 
 

1 mars 2015

Dagens sömnad blev en tröja med tvättbjörnstyg. Äntlien börjar mina tröjor bli bättre, det är mycket svårare än byxor! Charlie gilla den också, han peka på tvättbjörnarna och gjorde små glädjetjut. Sedan när jag hade provat färdigt sprang han iväg med den på huvudet. Kul med uppskattning ;)