21 februari 2014

Hej !
 
Idag har jag och Charlie haft besök av Linnea! Typsikt nog var skrutten på jätte dåligt humör, inget var bra, så vi fick försöka överrösta honom haha. Lagom till vi fick besök av Jerry, Emma och Nellie så somnade han i alla fall. Nu har han fått magmassage och massa mat så hoppas han ska kunna sova gott i natt, vi har köpt vyssan lull-tassar till vaggan så vi kan gunga på den och sen dess får vi flera timmar mer sömn varje natt, det var värt pengarna redan efter första natten!
 
Idag har jag kollat över hur mycket bebiskläder vi har och kommit fram till att vi har lagom mycket, usch vad tråkigt! Jag som vill shoppa massa fina saker till skrutten haha! Men som han växer kommer jag säkert inte behöva oroa mig, kommer nog snart behöva köpa mer så bättre spara pengar tills dess :)
 
Stackars Trulls blev utkörd från sovrummet så hade inte hjärta att köra ner honom från skötbordet också.
 
 

20 februari 2014

Hej!
 
Nu var det ett bra tag sedan jag var inne här och skrev något! Det har varit full rulle nu när jag varit mammaledig på riktigt. Det är inte förens nu de senaste dagarna som jag känner att jag haft tid att göra något och inte suttit fast med bebis hela dagen. Igår var vi på BVC en sväng och då vägde Charlie 4915 g, snart en 5 kg kille! Idag har vi roat oss på familjecentralen här i Töreboda med baby café, alla bebisar och deras föräldrar får komma dit och umgås, få tips, råd och vara med på babyrytmik. Ibland kommer det personer från BVC, förskolelärare osv och så får man information och kan ställa frågor. Det är skönt att komma ut lite och det ligger 3 min från lägenheten, perfekt! Charlie har varit yngst de två gångerna vi har varit där och det blir kul sen när han är lite äldre och kan leka lite med de andra bebisarna :)
 
Tjusig blöjtårta som min faster gjort till Charlie!
 
 
 

7 februari 2014

Godmorgon!
 
Idag ska vi in till Mariestad en sväng och jag gick upp tidigare för att göra mig i ordning. Dock blev det lite väl tidigt för jag var orolig att inte hinna amma innan och jag måste vara i tid idag. Så nu sitter jag här och dricker kaffe medans David och Charlie fortfarande sover. Vi ska även åka hem till mina päron idag, mamma är ledig så hon ska bjuda på lunch och sedan ska hon och jag färga håret på varandra.
 
Nu hör jag att Charlie har vaknat så det är bäst jag går in till dem!
 
Lovar att ingen hade det mysigare än jag igårkväll, varm bebis på bröstkorgen slår det mesta! :)
 
 

4 februari 2014

Hej!
 
Dagarna går jätte fort just nu samtidigt som det inte alls har gått lång tid sedan plutten kom. Men det känns som vi alltid har haft honom hos oss. Vad gjorde vi innan? Minns inte, inget vettigt i alla fall. Idag har vi varit ute och gått med barnvagnen. Eftersom vi bor på tredje våning så har vi barnvagnen i bilen så vi har testat hur jag ska kunna göra för att få ut den sedan när jag ska ut själv med Charlie, kommer nog fungera fint! Vi har även badat honom och David har varit i Mariestad och kopplat ur airbagen på passagerarsidan.
 
Snart kommer min farmor och farfar förbi för en fika och i kväll kommer Charlies farmor och farfar förbi för att mysa lite med honom. Full rulle alltså! Denna veckan blir det mer besök eftersom många inte ville tränga sig på förra veckan. Det är roligt att få visa upp våran älskling, och att se hur andra blir lika förälskade i honom som vi. Jag har t ex aldrig sett min pappa le på samma sätt som när han tittar på Charlie. <3
 
Åker man till mormor och morfar i Hassle måste man ju ha kosstofflor på sig!