1 dag kvar!


Jag håller på att göra i ordning allt inför examen i morgon! Har putsat, inpackat, målat och smörjt hela kroppen idag. I morgon blir det först betygsutdelning och lunch med lärare, sedan åker vi ett gäng tjejer till Emelie och dricker drinkar. Efter det blir det middag med hela klassen på Glädje. Vad som händer efter det får vi se, vi ska dansa i alla fall :)

Är lite nervös faktist.. varför vet jag inte haha. Men nu är jag färdig med skolan, kanske för alltid!? Jobb är inbokat hela sommaren men om jag får något i höst ska jag se till att få vara ledig någon vecka då istället. Kanske åka och shoppa någonstans eller på någon minisemester.

Slänger in en bild från när vi var på studiebesök på Salgrenska förra sommaren.
29/5 -12


Dagens bästa.


24/5 -12


Hallo!

Varit en väääldigt slapp vecka, har varit i skolan typ 3 timmar på hela veckan, i morgon är jag ledig också. Skulle egentligen dit idag men tänkte fel när jag ställde klockan i går kväll så istället för att vakna 05:30 så vakna jag 06:30 och jag märkte inte att det var helt fel förän jag var klar och redo att åka iväg, haha orka! Så då strunta jag i det, vi skulle ändå bara göra en utvärdering och jag hade kommit mer än en timme försent.

Så istället tar jag det lugnt hemma. Jag klarar verkligen inte av denna värmen, men jag har solat massor ändå. Vill man vara brun och fin får man lida pin och det börjar synas bra nu så då känns det värt det!  I tisdags var jag hos Jonna och vi låg på hennes gräsmatta i några timmar och prata prata prata (och fnissa). Tack gode gud för den flickan :)


Färgat lite..


För ett tag sedan så köpte jag ett par ljusa jeansleggins med dragkedja i bak för att jag gillar de mörkblåa som jag redan har så mycket. Men sedan kom jag på att jag inte gillar ljusa jeans på mig, haha! Så nu har jag färgat dem. Svarta är de nu men svårt att få till en bra bild, de ser annorlunda ut i verkligheten. Sjukt nöjd!21/5 -12


Hallo!

Har haft examensarbeteredovisning i dag. PUUH, äntligen klart! Det gick bra för oss också, det verkar ha gått dåligt för många så det kändes toppen att slippa komplettera och bara kunna njuta av vädret. Dock har jag svårt att bara ligga still nu när jag är förkyld och inte får träna så tog med kameran ut och fotografera i bikini istället för att sola hihi.


18/5 -12


Hallo!

Blev helt plötsligt jätte sjuk i onsdagskväll, hade ändå tänkt att jag skulle gå sista dagen på praktiken idag. Hade bakat marknadsnougat att bjuda på osv. Men sedan mådde jag inte bra så åkte till Skövde, hämtade ett papper på praktiken och lämna nougaten. Sedan åkte jag hem. Haha, orka att jag gick upp tidigt och åkte buss hela vägen till Skövde för att åka hem efter 10 min igen.

Tur att man får äta glass när man är sjuk, då blir det lite roligare i alla fall. Funderar på att göra lite tacos sen också så då blir det ännu bättre.  Om mina paket kommer idag blir det bäst! Men tydligen är det paketet med plattången och de vilse, stog att det var felsorterat. Blääää :(
16/5 -12


Idag slutade jag halv 12 men var lika trött som jag är när jag jobbar till fyra. Det var så himla mycket folk på vårdcentralen idag! Stod i receptionen och tog emot patienter. I vanliga fall så brukar det gå i vågor, typ jämna klockslag kommer det fler och mellan det ibland inga alls, men idag har det varit patienter hela tiden. De har öppen mottagningen varje dag för såna som är typ förkylda, urinvägsinfektioner osv, normalt är det 3-4 läkare på det men idag var det 2. Det kom 17 patienter. Kuuul! Tänk er 2 läkare på 17 patienter på 2 timmar, njaaa det funka inte riktigt.

Nu är jag i alla fall hemma och imorgon är jag ledig. Ska baka något gott att ha med till sista dagen på fredag. Sedan blir det skola två veckor och sedan tillbaka för att vara på vårdcentralen i sommar, längtar! Helt sjukt. Hur kunde jag välja något jag trivs med så bra utan att egentligen veta vad yrket innebar från början?

Orelevant - jag har beställt en jacka!


13/5 -12


Hallo

Sitter och tittar på two and a half men. I dag har jag varit på kalas för Davids pappa och sedan har jag skjutsat Filip och hans kompisar på någon fest. Det var tre bilar och det var bara de i bilen längst fram som visste vart de skulle. Så klart var de "tvugna" att åka in huller om buller överallt. De skulle någonstans utanför töreboda och det tog två timmar! Jäkla ungar. Inte värt att gå och lägga sig för ska hämta brosan sedan också. Det suger att vara storasyster ibland och vilja hålla reda på lillebror när m&p är borta :)


Braids.


Vill också kunna göra fina flätor.


7/5 -12


Visst är det konstigt att även fast man vet att horoskop är påhittade så stämmer de in så jäkla bra ibland!! Mitt idag låter så här:

"Du är lite ur balans och det märks på dina arbetsinsatser. Du har svårt att koncentrera dig och tänker mer på dina privata problem"


Det är precis min dag! Jag skrev bara skräp i dag på praktiken, sug dag. Hoppas det blir bättre i morgon efter en löprunda och några timmar i sängen. Perfekt väder för att vara ute nu, sol och kallt hehehe. Precis som i Sälen. Jag borde flytta till norrland eller nåt.


You make me feel good, you make me feel safe

 

I söndags flyttade vi alla mina hushållsgrejer hem till David. Egentligen skulle vi bara titta igenom vad jag skulle ta med men det sluta med att vi tog med allt också. Nu börjar det kännas verkligt! Har varit där sedan i söndags och kom hem för någon timme sedan och saknar honom redan. Knäääppt! Idag har vi varit och firat hans systerdotter som fyller 1 år idag, så fort det går. Snart sitter vi väl där på pensionärshemmet med barnbarn, rynkor och höftproblem.