31/7 -11

Tjoho! Usch vad jag inte orkar kolla internet nu för tiden. Bara upptagen med annat hela tiden. Idag har jag tillbringat dagen på stranden. Tog mitt första dopp för i år, 31 juli, lite av en skandal faktist. I morgon är det dags för jobb igen, fjärde veckan nu, bara 2 kvar efter denna och sedan börjar jag skolan.

Föresten har jag och David bokat boende i Sälen vecka 13 :) Har pratat om det sedan förra vintern och nu blir det av. Kan inte låta bli att längta lite redan nu. Blir en liten weekend bara men det räcket gott. Vi ska bo på Hundfjällscenter i en lägenhet och det är bara 150 m till närmsta lift därifrån. Kommer bli toppen. Då kan man åka pulka på kvällen i backen när liftarna är stängda också, se bara på bilden. Men det är veckan innan påsk eftersom det inte brukar vara svinkallt då så det är ju gott och väl ett halvår kvar. BLÄ! Men något att se fram emot :)


24/7 -11

Hej! Blir inte mycket blogg nu när jag jobbar, när man väl kommer hem är det dags att göra ordning för nästa dag eller träna. Helgen har i alla fall varit bra. I fredags var jag och David med Mikaela och Tim, grilla och spela spel. Jag och Mikaela var rejält fnissiga efter några glas haha! Igår så bjöd David mig på mat på Rhodos, åt grillspett med fläskfile. Sedan blev det efterrätt i hamnen, italiensglass! Sedan gick vi och såg på Harry Potter på bio. Måste säga att det var den bästa filmen. Det var bra att de dela upp den i två delar, gillar inte när det hoppar över massor av viktiga detaljer.

Idag har det inte hänt mycket, spelat sims eftersom jag blev så sugen av mitt och mikaelas snack om det i fredags. Och mikaela vet du vad, nu har min figur också försvunnit!! Tänkte träna nu men tror jag ger mig själv ledigt och tränar i morgon ist :)

14/7 -11

Heeej! Precis avslutat ett träningspass, nu slappar jag. Det är inte så illa att jobba trots allt, känns helt okej. Får se om jag säger samma om fyra veckor haha! Helgen blev förövrigt lite förstörd av att min pojke och hans kompisar blandat ihop datum och tydligen skulle till Lund denna helgen! Hade planerat åka till Hova riddarvecka bl a men nu får jag göra något annat istället. Men jag har sagt att det får han gottgöra nästa helg så nu planerar han för fullt, verkar som det blir middag på någon resturang, sedan överaskning. Så jag antar att jag får förlåta honom då ;)

En liten dum sak som kan göra saker värre är att jag haft migränkänsla idag, och eftersom det inte kom något anfall idag så är jag orolig att det gör det i morgon.. När jag sommarjobbar första gången så fick jag migrän första helgen för det är ju mycket att ta in första veckan och man blir spänd, och sedan när jag slappna av på fredagen så BOOM! Jätte kul. Jaja, vi får se hur det går.

Nu ska jag kolla på Desperate Housewives, inte sett den serien förut men behövde något att kolla på när jag tränar och nu är jag fast, hihi!

Bigaroer?

Hur stavar man till "bigaroer"? Haha, ni förstår nog vad jag menar, känner inte för att kolla upp det nu. Vårat träd är i alla fall överfullt just nu (as you can see), alla grenar bara hänger ner pga tyngden från frukten. Åh vad gott det är, åt massor igår kväll. Jag är dock inte ensam om att gilla dem, tydligen gör rävar det också. Förra veckan hade vi tre samtidigt här som åt, men det är ofta minst en varje kväll. Sedan ser man när man är ute och går att det ligger massor av rävbajs med kärnor i haha!

Idag är det min slappisdag, på morgonen nu ska jag spela sims och sedan ska jag sola. Vill ju inte få hudcancer så bäst att stanna inne till efter lunch. För det är ju verkligen därför jag stannar inne ;) Ikväll blir det ev grillning med tjejerna!


8/7 -11

USCH vad skönt med fredag. Ändå har jag bara jobbat två dagar haha. Men blir ju så när allt är nytt och sedan var jag ju i Göteborg i onsdags och kom inte hem förän jätte sent eftersom det inte gick någon buss från stationen i Skövde förän sent. Men oj vad jag trivs. Ibland har jag suttit med ett gäng "yngre" personer som haft sjukt konstiga diskussioner! Synd att det är så många som börjar semester nästa vecka. Idag fick jag vara med en annan sommarjobbare som skulle lära mig några saker. Han gick någon teknisk kurs på Chalmers och var värsta datanörd medans jag skrev bara fel hela tiden för gillar inte när någon tittar när jag håller på. Han trodde nog jag var jätte dum. ;)

Idag ska jag bara slappa, träna lite tänkte jag för är så skönt. Här är en topp jag köpte igår också så inlägget inte blir så bildlöst ;) Såg en tjej som hade den och tyckte den var så söt. Sen av en slump hitta jag den på internet och såg att den var från Only så gick till Vero Moda och då fanns den där! <3


3/7 -11

Hej! Söndag igen, skit var tiden går fort! Har ju många grejer på gång hela tiden att jag inte hinner fundera i mellan knapp känns det som. Nu i helgen har vi varit på förfesten i töreboda. Förfesten till förfesten var ju helt klart roligast eftersom jag mådde jätte dåligt sedan. Det var inte alkohol-dålig utan dålig-dålig alltså. Var inte där alls länge sedan gick vi hem igen. Idag har vi varit på loppis i Ullervad och köpt 11 ramar för 50 kr! David ska göra en fotovägg hemma hos sig så då ska vi måla alla svarta.

Nu har jag bara 3 dagar kvar i skolan och sista dagen spenderas i gbg på studiebesök, sedan blir det skolfritt och tjäna pengar, längtar! Nu ska jag träna, kan inte fatta att jag lyckats hålla igång så länge nu helt av mig själv, sen i september!

Puss på er.