29 oktober 2013

Godmorgon!
 
Ska snart åka iväg och jobba en sväng, skönt för då går tiden mycket fortare! Hade stentråkigt igår när jag var hemma men förskolorna var ju stängda så hade inte väntat mig att få jobba. Innan de ringde så passade jag på att ta kort på kläderna farmor stickat, de är så fiiina! Åkpåsen har hål för bilbarnstolen också, det är ju smidigt. Var även hos Davids tjejkompis igår och hämtade kläder i minsta storleken. Det är inte alla bebisar som får plats i det från början och de som får det har oftast bara det i några veckor så det är ju skönt att slippa köpa så mycket. Passade så klart även på att gosa med deras bebis hihi.
 
 

28 oktober 2013

Hej!
 
Började morgonen tidigt, vaknade nämligen upp skitförbannad! Drömde att en person jag inte gillar gjorde en sak som jag är orolig ska hända. Blev så förbannad att jag bet personen och sedan när jag vakna var jag så arg att jag inte kunde somna om. Tokigt! Idag blir det inget jobb men vi ska åka in till Mariestad, göra lite ärenden och sedan fika med farmor och farfar. Farmor har stickat massor av bebissaker så ska hämta dem som är klara, ska ta kort sen och visa. Tänkte försöka ta mig ut på en promenad också då frisk luft hjälper mot det roliga illamåendet som fortfarande håller i sig, men nu är det mindre än tre månader kvar! Så jag antar att jag kan stå ut den korta stunden som är kvar ;)
 
 
 
 

Pyrets prylar

Senaste tillskottet i Pyrets växande hög är mitt första år-boken jag valde och sedan fick jag ett gratis paket från Goboken med lite roliga saker. Det fanns rätt många paket att välja mellan men jag tyckte detta såg bäst ut. Davids syster har deras mitt första år-bok men jag stör mig så på att stjärnorna på framsidan antingen är blå eller rosa, jag vill att det ska vara unisex! Inte för att jag tänkt uppfostra min unge till en "hen" men vill ändå inte att det ska antas att bara för att det är en kille så ska det vara blå, i så fall kunde de ha valt att ha båda färgerna. Vi kommer köpa mycket unisex-kläder för att det ska passa till nästa unge också, även om vi säkert kommer vilja köpa lite nytt till den också :)
 
Jag har tydigen en svaghet för kaniner såg jag nu haha.
 
 

25 oktober 2013

Hej!
 
Har precis haft Davids jobbarkompis här på kaffe, han var pappaledig idag så han kom en sväng med sin sexmånaders bebis. Hur söt som helst! Trulls vågade sig fram och nosa på honom när han satt på golvet och sedan låg han och spanade på honom på avstånd hela tiden. David lyfte även upp honom så lillkillen kunde känna, han fick tag i ett bakben men Trulls bara gnällde lite. Hade bebisen skrikigt hade det nog inte gått lika bra dock haha. Men lite nyfiken var han allt, blir spännande att se hur det blir sen. Han kommer nog inte bry sig efter ett tag.
 
Tog en bild på magen förut i samma kläder som för exakt fem veckor sedan för att se om det syns någon skillnad. Ingen alls tycker jag , men det kanske beror på ljuset? Det syns nog mer i verkligheten för jag och David ser ju att den har växt. Igår var första gången någon vågade sig på att fråga om jag var gravid, det är ju ett gott tecken att jag faktiskt ser gravid ut och inte bara lite rund om magen. ;)
 
 

19 oktober 2013

Godmorgon v 27!
Idag är det pyssel på schemat och jag ska strax åka iväg. Låg vaken i natt och fundera ut vad jag skulle göra eftersom "någon" bökade omkring som vanligt. Det blir nog virka, men skulle vilja ha en till färg.. Hinner nog iväg och handla det med mamma sen. Ha en bra lördag!
 
 
 

16 oktober 2013

Hej!
Igår var vi hemma hos mina päron. Bästa med att åka hem till dem:
1. Mamma köper supergott ekologiskt lakritsté hos sin massör.
2. De har ett skåp där det alltid(!!) finns mörk choklad i olika smaker.
3. De har alltid proppfull kyl. T o m när de varit i Grekland tio dagar kunde man hitta gömda godsaker.
Sen är det ju alltid kul att träffa dem även om de inte blev så lång stund just i går, men ska dit på lördag igen så det gör inget. Hann ju i alla fall med både té, smörgås med någon spännande ost och choklad med kokossmak så kände att det var ett mycket givande besök ändå, hihihi.
 
På lördag ska jag och mamma ha en av våra traditionella pysseldagar hemma hos hennes kompis. Vi sitter där hela dagen, dricker vin (not me..) och pysslar. Vi brukar ha olika pyssel på gång, t ex målar, gör smycken av antingen pärlor eller silver, syr, gör luffarslöjds grejer osv. Jag ska fundera ut vad jag ska göra tills dess, kanske något till plutten? Har ju fått dille på virkning.
 
Cute mammi with yummie stuff at home
 
 

14 oktober 2013

Godmorgon!
 
Idag har jag ett MVC besök inbokat så vart inget jobb, men hade inte räknat med att bli inringd eftersom det var en så dum tid. Nu har vi inte varit där på ett tag men efter detta besöket kommer det att börja bli oftare! Började dagen med en timmes promenad och nu sitter jag och kikar på tv med en kopp te.
 
Efter att ha varit nyttiga en hel månad så har vi tagit igen det med en onyttig helg och ätit massa gottit! Men nu får det bli en månad till med nyttigheter och sköta sig, det ska nog gå bra. Vi har även varit hos Davids tjejkompis som fått bebis. Det var supermysigt att se David med bebisen, längtar så tills vi får mysa med våran egen! Istället för Trullsmys i sängen på helgmorgonen kommer det bli Trulls och Bebis-mys i sängen hela dagen i stället hihi :)
 
Pannkakslunch i lördags, Nutella-token David ska alltid ha det på ;)
 
 

13 oktober 2013

 
Skönt att jag slipper gå omkring i baddräkt till vardags hela graviditeten.. ;) Sims är skumt.
 
 

10 oktober 2013

Idag har jag varit inne på af, skitkul.. Efter ville jag göra något kul så jag ringde mamma och fråga om hon ville ta en lunch med mig. Lyckat nog hade hon glömt sin matlåda just idag så vi tog varsin sallad på stan, blev även bjuden så det var ju extra lyx haha. Efter det inhandlade jag årets första julklapp och present till Davids tjejkompis som fått barn. Hade grov ångest över detta, hemskt ju. Nu när jag själv ska ha barn försökte jag tänka på vad som är praktiskt men allt praktiskt var ju jätte tråkigt! Blä.. Hoppas de har mycket snyggt OCH praktiskt i Ullared. Lyckades mirakulöst hindra mig själv från att handla något till våran plutt, bättre att vänta tills vi ska åka i väg. Var även på bokaffären och tittade ut en Mitt första år-bok jag vill ha till bebis, de finns hur många fina som helst men jag vill ha någon med fina tidlösa bilder som passar till nästa bebis också, vill att alla mina barn ska ha samma bok precis som jag och Filip har. Ska sätta upp den på listan och titta efter den i Ullared :)
 
Tog en ny magbild igår för att Jonna efterfrågade det, men den blev lite suddig såg jag nu.. Skit samma :)
 
 
 
 
 

8 oktober 2013

Jag gillar inte katter, de är jobbiga och inte ens fina när de är stora. Jag är en renodlad hundmänniska. Men det finns ett undantag, min kissemiss är den finaste som finns! David är kattmänniska men det är jag och Trulls som kommer bäst överens, han är min lilla älskling. Han är lite av en enstöring men världens snällaste, det går att göra typ vad som helst med honom utan att han reagerar, både på gott och ont. Nu i oktober någon gång fyller han ett år och det är dags att byta bort kattungematen mot vuxenmat, oj vad fort det går. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens plus och minus

På plussidan:

+ Ska till tandis i morgon och upptäckte förut att vi har gratis tandvård till 23! Så skönt att slippa den kostnaden! :)
 
+ Det är mindre än en månad kvar till Ullared, mamma vann en gratis hyrbuss och vi ska åka och shoppa massa saker till plutten. Längtar!! :)
 
+ Davids "sparkdräkt" är jättestor och jag kommer få plats med mycket mage i den! Perfekt då många mjukisbyxor börjar sitta obekvämt (se sista minuset). Kommer bo i den mot slutet!
 
 
På minussidan:
 
- Är sjukt sugen på de där hårda lakritsdöskallarna med salt i men de finns inte i Töreboda! Får väl vänta till jag kan åka till den stora godisaffären i Mariestad..
 
- Inget jobb idag och det enda vettiga jag har gjort är att ta en morgonpromenad. Vart är min ork?! Har t o m tagit en tupplur på två timmar..
 
- Jag trodde att anledningen till att gravida inte kunde sova på magen var för att magen blir stor, men det är sjukt obehandligt att ligga på den! Än är den så inte så stor att man inte kan ligga på magen på grund av det men det känns fel... typ? Samma sak med kläder, magträning osv.