Klädbytardag

Guds gåva till shoppinggalna mammor stavas k l ä d b y t a r d a g ! Har varit på två stycken, en i Moholm och en i Töreboda. Nu har jag nästan alla kläder han behöver i nuvarande storlek och i nästa, plus en hel del i storleken efter det! Nu när han har så små storlekar så är många kläder på dessa dagar i princip oanvända, så länge kläderna är hela, rena och inte urtvättade så är jag nöjd. Sedan vill jag så klart även ha lite nya kläder också men då kan man ju spara dem tills han ska vara lite fin, typ när vi ska någonstans eller får besök.  I Töreboda köpte jag 12 bodys, 12 byxor och 5 sparkdräkter för 320 kr. Tänk hur lite jag hade fått för samma peng i en vanlig affär! :)
 
Alla kläder får inte ens plats i byrån, har fått lägga ner en del saker i större storlekar i en back i stället. Dessutom fick vi mest kläder i större storlekar så har massa godbitar att se fram emot!
 
 
 
 

Doppresent

Nu är det nästan en månad kvar till Charlie ska döpas och jag och David har funderat på vad vi ska ge till honom. Till slut föll valet på ett ankar-halsband med hans namn på från mittnamnhalsband.se. Först tänkte jag en vanlig bricka men det kändes lite tråkigt. Charlies morfar har ett ankare i halsband och jag har ju en tatuering av ett ankare mellan skulderbladen så det kändes lite gulligt att han fick det. Nu längtar jag tills det kommer så vi får se hur det ser ut i verkligheten.
 
Jag valde en annan kedja än den på bilden, mejla och bad om det och fick samtidigt 10 % rabatt, hur snällt?!
 
 

19 mars 2014

Det händer nya saker hela tiden med lilla Charlie. Han har börjat le massor men mest bara åt mig och börjar bli väldigt stark i nacken. Det hjälper nog mycket att jag har honom i sele varje dag, sedan tränar vi ju lite på mage i babygymmet. Idag har vi varit på familjecentralen i Töreboda och hängt. Det var så tråkigt väder så vi kunde inte ut och gå och kände inte för att vara hemma hela dagen. Det slutade dock med att jag fick trösta honom för att en flaska ramla ner och nästan landade på honom. Han blev jätte rädd och ledsen, stackars liten. Nu är det dags för mat igen, känns som han äter hela tiden!
 
 

1 mars 2014

Något av det allra mest irriterande som finns just nu är att jag måste använda kläder med knappar eller omlott eftersom jag annars får klä av mig halvnaken när jag ska amma plutten när vi är någonstans. Så tråkigt med alla kläder jag inte har användning av just nu som bara hänger där. Får väl ha dem hemma och vara halvnaken här haha :) 
 
Igår var jag, Charlie, mamma och pappa i Lidköping och shoppade loss. Hittade två skjortklänningar för halva reapriset, vilken lycka! Dessa kommer bli perfekta när jag ska någonstans med Charlie och behöver kunna mata honom bland folk. Mycket praktiskt. Hann även med våran första amning på café pch blöjbyte på toalettgolv haha. Det gick bra, det mest besvärliga var att ta sig in till bordet med skötväska, filt och bebis då det var sjukt trångt på det stället och något pucko bestämt sig för att ladda mobilen just där så vi fick kliva över sladden..
 
100 kr/st, helt okej för vardagsplagg som säkert kommer bli nerkräkta och nerbajsade ändå ;)