31/10 -12

Godmorgon!
 
Idag är sista dagen jag jobbar denna veckan, lite skönt fast ändå inte. Vill ju ha mer pengar men skönt att vara ledig också. Igår var vi och skrev på överlåtelseanmälan på lägenheten, ih! Kan knappt bärga mig tills vi flyttar. Har också kommit på att jag vill byta handtagen på köksluckorna istället för att bara måla om dem. Kommer göra stor skillnad och det är ju inte så dyrt, Ikea hade några fina. Får ta ett snack med sambon. 
 
Tre månader känns väldigt långt bort!
 
 

29/10 -12

 
Eftersom jag fick någon slags tillfällig "ätstörning" på grund utav såret i munnen plus förkylning kunde jag inte träna på hela förra veckan men idag kunde jag köra på! Längtat hela dagen på jobbet typ heheh. Dessutom kunde jag inte heller pussa på sambon eftersom det gjorde så ont så nu ska jag gå och pussa lite på honom också. Bra måndag, tummen upp!
 
Här är han den där som bor här med mig. Plus ungefär 1 kg skägg, pojkar och deras dumma vad.. Det är "bara" två månader kvar tills han får raka av det.
 

28/10 -12

 
Godmorgon!
 
Igår tillbringa jag dagen hemma hos m&p och på kvällen kom släkten för kalas. Tyvärr missa jag efterätten eftersom jag skulle åka till Skövde för halloweenparty. Det blev en lugn och alkoholfri kväll för min del då jag inte mådde så bra i fredags. Kul vart det ändå och nu sitter jag och saknar min sambo som är i Göteborg. Första natten jag får sova utan honom sedan jag flytta in, känns konstigt! :)
 
Så här så kompisarna ut! Hann inte ta någon bild på mig själv innan jag åkte.
 

Bubbelbad

 
Inviger fredagen med ett bubbelbad. Jag gillar egentligen inte att bada men häromdagen var vi på ÖB och köpte badsalt och badskumgrej så kände för att testa det. Det var faktist väldigt skönt och avslappnande, kanske får göra det fler gånger :)
 

25/10 -12

 
Idag har det blivit lunch med mormor och sedan var vi och tittade på lägenheten en gång till. Det gick bra, förra gången tittade inte jag och D på så mycket detaljer som nu när m&p var med. Saker som pappa anmärkte på var att luckorna i köket var lite dåliga, dörrarna hade ful färg som inte riktigt passa in och att en dimer saknades. Så eventuellt målar vi om och fixar till luckorna, eller så lever vi med dem ett tag och köper nya luckor sen. Dörrarna ska vi ta med till pappa och spraymåla. Så det var ju inga stora grejer, tapetsera behövs ju inte eftersom det redan är fixat och golven är fräscha. Så nu känns det om möjligt ännu bättre!
 
Snön vart ju lite av en moodkill dock.
 

24/10 -12

 
Godmorgon! Idag ska jag åka in till Mariestad och träffa Linnea och Freia, sedan ska jag och sambon på möte på bank. Lite spänd inför det men det ska bli spännande. Imorgon ska vi tillbaka till lägenheten tillsammans med pappa för lite mer expertråd. Ha en bra dag!
 

Socks

 
Något som jag verkligen gillar med den kalla årstiden är att det är helt okej att gå omkring i tjocka, fina strumpor jämt. Önskar mig alltid mysiga strumpor i julklapp. Här nedan är några favoriter, en del är skidstrumpor så dem använder jag inte så ofta, men de är väldigt sköööna så svårt att låta bli. Upptäckte dessutom nu att det finns en färgtrend haha! Nu ska jag sluta prata strumpor och låna Buffy för en promenad :)
 
(Ja jag har så tråkigt att jag orka ta kort på alla strumpor (och orka skriva ett inlägg om det))
 

Autumn

 
Idag regnade det inte så kunde ta mig ut och ta lite höstbilder. Här kommer några smakprov. Jag var bland annat i något som verkar vara en hage, jag brukar gå igenom där när jag är ute och promenerar men har aldrig sett några djur. Var helt blöt om fötterna efter att ha trampat omkring för att hitta bäst avstånd och vinkel hehe.
 
 
 

22/10 -12

 
Varit en himla trevlig helg, lagat mat, tittat på film, spelat spel osv. I lördags kom lill-marcus över och så gjorde vi varm smörgåstårta och myste framför våran "brasa" medan regnet öste ner utanför, hur mysigt som helst.
 
Idag är jag förkyld och precis som vanligt har jag fått sår i munnen så kan typ inte äta något utan att det gör ont. Nu ska försöka få ner lite te och knapra mer piller så kanske det blir bättre :)
 

Buffy

 
Idag slutade D tidigare för att han skulle vaccineras och sedan skulle vi till banken. Efter det hade han planerat in träning med sin vanliga gymkompis A. A och hans sambo har en jätte söt norsk älghund som jag passa på att låna under tiden de träna. Väldigt glad för det var både hunden och husse eftersom matte var sjuk och killarna körde slut på sina ben på gymmet. Denna bilden fick vi strax efter att vi kommit hem igen. Tydligen hade Buffy slocknat direkt när de kom hem, hahha :) Sötis!
 

Nelly

 
Här är vad jag köpte på Nelly. Lite sent på året för att shoppa bikini kanske men den var så söt. Klänningen tänkte jag ha på jul eller nyår tillsammans med något glittrigt.
 
 
 

Dagens plus & minus

 
+ Ny lägenhet. Var och titta på Ds jobbarkompis lägenhet i veckan. Vi blev helt kära i den. Så nu blir det möte med banken i dag och nästa vecka eftersom det är bostadsrätt plus att vi ska titta på den en gång till med pappa för lite mer experthjälp.
 
+ Jobbsökningen fortsätter. Sökte två jobb i Örebro i går. Ingen aning om hur det ser ut där med brist osv, men man kan ju alltid söka. Hellre Örebro än Göteborg.
 
+ Välkomstgåvor. Lyckats få presentkort på 600 kr genom att bli medlem på sidor och sedan verifiera kontot. Tar lite tid men helt klart värt det, när jag är klar tar jag bort kontot och shoppar. Väntar på 150 kr till nu samtidigt som jag försöker komma på vad jag vill ha från Nelly.
 
 
- Falsk träningsvärk Vaknade i morse och trodde jag hade träningsvärk i armen. Yees träningen funkar tänkte jag. Ne just det, jag tog ju tbe-spruta i den armen igår.. Idag är det Ds tur.
 
- Falsk marknadsföring. Det är inte lika spännande att vara "hemmafru" som det verkar på desperate housewives. Denna veckan har jag städat, diskat, tvättat och handlat utan att ha upptäckt någon mystisk hemlighet om mina grannar. Mitt hår var inte heller perfekt och jag hade inte högklackat.
 
- Regn. Varit sugen på att gå ut och ta fina höstbilder hela veckan, men det regnar ju vareviga dag! Hoppas det blir bättre nästa vecka så jag hinner innan löven trillar av.
 

Anchor

 
Det var sjukt svårt att ta en bra bild, det blir ju inte rakt bakifrån när man ska ta själv.  Vi tog den så lågt eftersom jag vill kunna dölja den, vilket man inte kan lika bra om den sitter i nacken. Kommer bli snyggt när man har bikini i sommar :)
 

15/10 -12

 
Jobbat idag så ska försöka få till en bra bild i morgon på tatueringen. Fick tips om att testa en annan kräm än Helosan för att huden skulle andas bättre. Bepanthen heter den och tyvärr blir inte den genomskinlig som Helosan så tatueringen är typ vit nu. Men sedan kommer den bli såå fin så.
 
Jonna ville jag skulle berättar hur det kändes, men jag fick bara säga att det var uthärdligt så hon också skulle våga haha. Nee men så jätte hemskt var det inte, det tog en timme och de första 40 min brydde jag mig knappt. Dock rös jag hela tiden, läskigt ljud + vibration = rejäl gåshud. Men i slutet är ju huden uppretad och sårig, sedan är nålen för skuggning mer "etrig" och tjockare enligt tatueraren vilket gjorde lite ont. Men helt klart värt det ändå. Efteråt sved det och nu är jag öm. David säger att det kommer börja klia sen när jag fjällar.
 
Bepanthen är tydligen till för bebisrumpor egentligen. Hade besparat mig massa letande på hudavdelningen på apoteket om jag vetat det innan.. ;)
 

13/10 -12

Godmorgon!
 
Jag har varit vaken sedan kl 6 för att jag är så nervös inför idag!! Det är nämligen så att jag och David ska åka iväg och tatuera oss. David ska göra fortsättningen på sin överarmstatuering. Vad jag ska göra får ni se sen, det kommer göra j**ligt ont i alla fall eftersom den ska sitta mellan skulderbladen, alltså mitt på ryggraden. Den har en viss betydelse också även om det inte är så självklart om man bara ser tatueringen. När jag har fått frågan vad den står för brukar jag säga "hemligt" för det är krångligt att förklara. Men den kommer passa mig och min "stil" tror jag :)
 
Ledtråd:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lila & Grön

 
Tänkte visa mina nya tunikor från Mandeldesign. Det var den gröna jag spillde massa på som jag berätta i förra inlägget.. Himla sköna i alla fall, har letat efter långärmade klänningar/tunikor eftersom jag oftast av bekvämliga skäl vill ha på mig leggins istället för jeans. Kommer bli stora favoriter. När jag är hemma på dagarna kollar jag alltid in på mandel vid 11 för det kommer in nya saker varje dag. :)
 
 
 

mean apelsin

 
Från och med idag är 11 oktober den offeciella hata-apelsin-dagen alt Nathalie-är-en-klant-dagen. Två av alla konstiga saker som hänt mig idag:
 
* Lyckades spilla något på mig själv varenda jäkla rast idag! Frukostrast - saft från min apelsin. Lunchrast - sås. Eftermiddagsrast - kaffe. Bra jobbat! Hade min nya tunika på mig också vilket inte gjorde saker bättre. Fick gå omkring med våta fläckar efter att försökt få bort allt.
 
* Skulle hälsa på den nya AT-läkaren (sån som precis gått ut skolan) och precis när han kom fram så stoppa jag in världens största apelsinklyfta i munnen. Samtidigt var jag kladdig om händerna efter att ha skalat apelsinen. Så klart ville han hälsa i hand, jag kunde inte tala om att jag var kladdig på grund av apelsinklyftan så försökte nudda så lite som möjligt. Kunde inte säga mitt namn heller. PINSAMT ÖGONBLICK! Hahaha. Stackarn undra nog vad jag var för knäppis.. dog lite.
 
Blir sängen tidigt för är helt sluuuut! Hoppas morgondagen blir mindre konstig.
 
 
 
 
 
 
 

Hologram

 
Värdelös dag. Dessutom är jag öm i pannan för jag gick in i en köklucka i går, inte första gången.. Så blev förbannad och tog bort luckan.
 
Nu struntar vi i detta och tittar på mitt nagellack i stället. Mamma köpte det i Italien till mig, det blir alla möjliga färger men det gick ju så klart inte att få till på bild. Titta på flaksan, typ så blir det. Reaally najs.
 
Nu ska jag titta på Svenska Hollywoodfruar! :)
 

Dagens plus & minus

 
+ Hart of Dixie. Den stora favoritserien just nu! Ska titta på nya avsnittet när jag tränar sen, kommer springa extra bra om det är spännande!
 
+ Datakunnig lillebror. Precis fått tips på nya datorer från Filip, även tips på vad man ska ha och inte ha. Jag vill ha många usbportar, där tog mina krav slut. Tur att det finns andra som kan sånt där tekniskt.
 
+ Tidig post. Här i Töreboda kommer posten flera timmar tidigare än i Hassle. Nu när jag är hemma har jag inte ofta något bättre för mig än att vänta på att något spännande ska dimpa ner i brevlådan. Idag ska det komma paket!
 
 
- Träningsvärk i ryggen. Jag har hellre träningsvärk i alla resterande kroppsdelar samtidigt, bara jag slipper träningsvärk i ryggen. AAAJ!  Kommer ju knappt upp ur sängen på morgonen.
 
- Vart finns jobb? Jo i Göteborg. Fick ett ryck i går och fråga David om vi inte kunde flytta till Lysekil eller Stenungssund där de sökte läkarsekreterare. Ska det vara så jäkla svårt!? ( på plussidan är västkusten fint..då kommer ni väll och hälsar på?)
 
- MT. Varje morgon får vi Mariestads tidningen. Är det någon som läser den? Nej. Är det någon som orkar slänga den? Nej. Så nu ligger det en fin hög med olästa tidningar där. Som tur är har vi den bara i en månad gratis.
 
Fint i Lysekil.
 

10/10 -12

 
Igår när jag skulle skriva ett inlägg började datorn varna för att jag inte hade batteri. Det visa sig att en slabb hade lossnat i den där dosen som är på sladden. Mattias kom och fixa det, men då vart klockan så mycket att jag inte orkade starta datorn igen.
 
Jag skulle berätta att vi var och titta på en lägenhet i går. Det är Davids kompis som bor där, de har lagt ett bud på ett hus och om de får huset kan vi ta deras lägenhet ist. Den var helt okej. Två balkonger, stort vardagsrum, stort badrum. Lite dåligt med garderober men det går ju att lösa. Sedan hade killen en hund! Jag skrev ju hur mycket jag längta efter hund så efter att ha gosat med "Buffy" blev jag typ "hundsjuk". Får åka till morbror och leka med deras Golden.
 
Snälla pojkar som fixa min dator i går :)
 
 
 

Wishlist

 

7/10 -12

 
Det var jätte bra i Karlstad i går. Vi var runt i lite olika affärer, bl a Lager 157, Ikea och Stadium Outlet. Sedan åkte vi in till stan och gick omkring där ett tag. Efter det åkte vi hem till Filip och åt tacos och titta på film.
 
Blev inte så mycket shoppat, men några grejer. En topp från Vero Moda, jeans från dr Denim och vanliga leggins. Sedan köpte jag lite presenter men det kan jag ju inte visa här hihi. Jeansen är jätte sköna, love them! Hitta dem på Lager 157. :)
 

VInterkängor

 
Högst upp på önskelistan just nu är varma vinterskor! Jag älskar att vara ute i vinterväder men är ju frusen typ jämt. Så nu har jag letat upp några men jag kan inte bestämma mig vilka jag helst vill ha! Har en del krav men så svårt att veta om de är bra innan man använder dem ju.
 
Toppkandidaterna just nu, alla tre par från Brandos.se
 
 
 

Mandel

 
Jag sydde ju gardiner åt mamma och bror för några veckor sedan och mamma sa att jag kunde välja ut något jag ville ha för det. Så jag valde denna kjolen! Har letat efter en liknande ett tag och denna var precis som jag tänkt mig. Perfekt längd och passform, inte för vid eller tajt. Beställd på Mandeldesign, finns massa fint där och jag beställde den i går och fick den i dag. Dessutom får man godis i varje paket hihi!
 
Dock satsar jag nog på något annat än en rosa topp till ;)
 

Dagens plus och minus

 
+ Karlstad. I morgon åker vi till Karlstad och lillebror. Han ringde i går och oj vad jag saknar honom! Väntat på denna helgen länge.
 
+ Min nya frisyr. Det går snabbt att tvätta, snabbt att torka, snabbt att fixa och allt äckligt slitet är borta! Dessutom är håret jämnlockigt nu när det inte är så tungt längre, förut hade jag bara lockar runt ansiktet. Ångrar mig inte en sekund, varför hade jag ångest för det för?
 
+ Nyinflyttad. Berättade ju om att jag fick massa erbjudanden hem nu när jag flyttat. I tisdags var jag på gratis synundersökning och köpte linser med extra gratis linser och så ska jag boka in gratis hårinpackning med hårbottenmassage. Kanske köpa något med presentkort? Känner mig väldigt välkommen.
 
 
- Gina Tricots underkläder. Jag har rätt många trosor från dem, alla i samma storlek och samma sort. Men på hälften är resåren sten hård och gör ont så jag har inte använt dem. Fick ett ryck i går och sprätta bort resåren på dem och idag ska jag sy..
 
- Leta lägenhet i Töreboda. I Töreboda är nästan alla lägenheter privata vilket gör det jätte svårt att hitta lediga om de inte lägger ut på t ex Blocket. Lägenheten vi bor i nu var egentligen en slump att David hitta. Nu ska vi börja prata med kompisar och kollat om de finns lediga i deras hus.
 
- Sims. Egentligen älskar jag ju sims, men om jag spelar nu så händer inget vettigt på hela dagen. Jag klarar inte av att inte göra något vettigt på hela dagen, känns bortslösat.
 
 
Här är jag 2 år och Filip 0,5 år, visst vill man bara gosa med lille bebis Filip!? Har samma bild på mitt kontokort.<3
 
 

Kanelbullens dag

 
Idag är det ju kanelbullens dag så varit en sväng och handlat bullar till mig och sambon. Till det blir det så klart saft i min nya kanna hihi. Tvättdag idag så tycker att jag förtjänat det efter alla rundor till och från källaren (8 trappor för en runda!!).
 
Förut fick jag också reda på att jag får jobba tre dagar nästa vecka, hurra! :)
 

4/10 -12

 
Godmorgon!
 
Idag kan jag träna så det står på schemat om en timme. Just nu försöker jag hitta på vad jag ska köpa för julklappar i år. Vet att det är tidigt men det är så skönt att ha det klart, då kan jag fokusera på nyårsklänning i stället som är ännu roligare! Fick hem ett stort paket i går med lite presenter i. Sedan är det ju mammas födelsedag innan, fars dag plus att pappa fyller år strax efter nyår. Dessutom är jag sådan att jag vill ge något genomtänkt till varje person, inte bara en prydnadssak eller skojgrej som det blev när man var mindre.
 
Så här fina var T & D på julbordet förra året.
 
 
 

Fynd

 
Här kommer mina fynd. När vi baka tårtan i lördags kom vi på att vi sakna ett serveringsfat så vi låna ett utav Davids syster. Men det är ju bra att ha ett eget så det var det jag skulle leta efter, och jag hitta ett super fint! Älskar mönstret och färgen. Hittade faktist fler men tyckte det räckte med ett så länge. Hitta även en skål och en kanna från Tupperware. Mamma har en likadan kanna som jag alltid hade saft i när jag var liten och skulle ha picknick, nostalgi hihi :) 200 kr för allt.
 
 
 
 
 

Second hand

 
Nu har jag varit i second hand-affären jag berätta om i går. Hittade vad jag ville ha plus lite till hihi. Ska ta kort på grejerna och ladda upp snart, så länge kan ni titta på denna bilden jag tog där inne. Det rummet är bara en liten del av stället så då kan ni tänka er hur stort det är. Skulle lätt kunna gå vilse där inne :)
 

1/10 -12

 
 
Den här dagen är värdelös hittills! Varit på vårdcentralen och nu får jag äta antibiotika och ingen träning på ett tag. Trist som sjutton. I morgon ska jag ialla fall gå till en stor second hand affär här i Töreboda för att leta efter en sak, visar vad om jag hittar det hihi. Nu blir det soffläge, film och kanske lite sims :)