27 oktober 2014

Idag har Charlies nya tavla kommit! Jag såg den först i en mammablogg jag läser och blev så förtjust i den, sedan hitta jag den på internet och nu kommer den alltså hänga i pluttens rum. Tavlan heter Für Neil och har åkt heeeela vägen från Tyskland :) 
 
Nu är jag trött! Alldeles hängig och konstig, tror jag håller på att bli förkyld för halsen gör ont. Får nog bli sängen tidigt ikväll.
 
 

26 oktober 2014

Den här helgen har vi hunnit med både det ena och det andra. I fredags var jag och Charlie hemma hos Anna och Linnéa från mammagruppen. Vi blev bjudna på mat och smörgåsrån och våra små skruttar lekte. Charlie var väldigt intresserad av när katten och hunden lekte. På kvällen blev han trött och lutad huvudet med hunden, det kan man inte göra med Trulls.:)
 
Igår var vi på kalas hemma hos mamma. Charlie var väldigt populär så jag passa på att låna mitt kusinbarn som är 1 mån. Supermysigt, min bebis blev helt plötsligt en ganska stor bebis. Idag har vi gjort massa nödvändigheter men på eftermiddagen gick vi ut och lekte med kusinerna. Misstänker dock att plutten är lite hängig för han är så trött! Så här mycket brukar han inte sova, när vi kom in igen somna han som en stock.
 
 

16 oktober 2014

Puh vilken dag! Nu har större delen av personalen på vårdcentralen åkt iväg till Skottland så vi är två sköterskor, två läkare och så jag. Idag har det varit kaos, datastrul hela förmiddagen och jätte konstig eftermiddag. När det är så här händer självklart alla konstiga grejer! Men i morgon är sista dagen, skönt :)
 
Denna veckan har vi även flyttat över Charlies säng till hans rum och så har han sovit där inne istället. Gick precis lika bra att söva honom där inne. Inatt vakna han inte ens på hela natten, i vanliga fall brukar han vakna en gång. Nu ligger han där inne och susar sött! Jag tittar på svenska hollywoodfruar, bra kontrast mot jobbdagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 oktober 2014

Idag åkte jag hem tidigare och jobba sista två timmarna hemifrån, sköönt! Jobba en timme, sedan myste jag med Charlie tills han somnat och jobba den andra timme då. Han hade varit en grinpojke idag så David var trött, men det visade sig inte helt oväntat att tand nr 3 precis tittat upp så då fick vi förklaringen. Han hade ju även feber i helgen men då fick jag inte titta i munnen på honom. Eftersom jag hade tandproblem i fredags förstår jag precis hehe! För övrigt var det läkemedelslunch idag. Läkemedelsföretag skickar ut någon som informerar om nya läkemedel som en slags marknadsföring och detta blir då på lunchen eftersom ingen har tid annars, så då bjuder de på lunch. Idag blev det fisk för alla utom mig som fick raggmunk, mums!
 
 

6 oktober 2014

Idag har jag jobbat hemifrån på förmiddagen, började direkt när jag vakna och hade tid både att träna och umgås med min gosunge innan det var dags att åka till jobbet och köra eftermiddagen på plats. Annars känns det helt okej med måndag. Jag var sjuk i fredags eftersom jag knappt kunde öppna munnen, blev akutbesök till tandis och nu är det bättre. Så jag är hyfsat utvilad och redo för ny vecka!
 
I helgen var vi i Skövde och shoppa. Närmar sig storleksbyte så behövde fylla på med det sista, har fått lägga undan massa grejer i 74 nu och tagit fram 80. Åhh vad han blir stor!