29/10 -11

Heej!

Har precis strykt min halloweendräkt, haha vill att tiden ska gå fortare så jag kan ta på den. Har målat naglarna och sedan blir det hårfix och smink. Resten av gänget ska till statt sen men jag skiter i det. Det är helt enkelt för litet för att det ska vara kul när halva stan är där. Vill ju kunna dansa utan att behöva trängas :)

Här är en liten ledtråd till vad jag ska vara.


26/10 -11

Heej!

Usch vilken dag. Drömde en mardröm inatt och sedan när jag äntligen somna om fortsatte drömmen! Hur konstigt som helst, hur gick det till? Så är rätt trött. På praktiken går det bra, har fått sköta receptionen lite nu och det är kul! Skriver som en tok gör jag också. Sedan har jag pratat med hon som är chef över alla sekreterare inom medicin både i Skövde och Mariestad idag. Hon kände igen mig från min förra praktik och det är ju alltid en fördel sen när det är dags för jobbsök.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det One tree hill.

25/10 -11

Tårtan jag gjorde igår till mammas födelsedag. Haha den blev så ful, men god.


Natalia Kills

Precis proppat min mp3 med ny musik. Dessa låtar är visseligen inte nya, men jag har aldrig hört dem och hon har ännu fler bra låtar. I like!


Söndagshumor

Idag blir det promenad med Jonna. Något annat vettig planerar jag inte att göra. Snart ska jag in och hämta thaimat, mamma fyller år i morgon så hon fick välja mat idag. Hon har också fått strikta order om att ligga kvar i sängen i morgon hehe! I detta huset får man inte kliva upp upp utan att ha öppnat paketen i sängen.

Random bild från våran toabok. Love it!



16/10 -11

Hej!

Tänkte skriva ett inlägg igår om fredagen men var på så dåligt humör. Min dator startar inte, dragkedjan i mina favoritjeans har hoppat ur och min vågtång är konstig! Varför ska allt hända på samma gång?

Det var i alla fall bra i fredags, var ju på fest på mitt sommarjobb. Fick bugga massor även fast jag är så sjukt dålig. Martin var snäll och sa att jag blev bättre för varje gång med vet inte om jag tror på det ;). Igår kom David, hade inte träffat honom på en vecka så det var riktigt mysigt. Vi byggde hyllor till hans kök och sedan gjorde vi fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås. MMM! 

Nu har David åkt men han var så söt och lämna sin dator så jag kan träna och spela sims i veckan. Förhandsboka det nya sims i sommras och sedan gick min dator sönder precis lagom tills det kommer, skitkul! Men hoppas den går att fixa och att den inte är död för alltid.

Nytt i garderoben

Kom en ny klänning med posten idag. Funderar på att ha den på nyår, så jag slipper stressa över det i mellandagarna hehe. Brukar alltid bli så stressad över det, men vem vet? Kanske inte vill vänta så länge. Den satt i alla fall perfekt men är ganska lång för den når ner till knäna och jag är ju rätt lång. Så syr nog upp den lite först :)


13/10 -11

Hej!

Varit hemma från praktiken sen i tisdags och jag dööör av tråkighet. I helgen när vi var hos Malin åt vi bananglass, alltså de hade bara tagit en banan och petat på den på en sådan där gladpinne och in i frysen. Så jag testa att göra sån fast med apelsin. Mixade två apelsiner och sedan hällde jag de i muggar, eftersom vi inte har såna där formar man brukar ha, men funka bra det också :) Kanske skulle testa att göra med smoothie sen. Det var godare med banan eftersom det är sötare. Tydligen åt jag såna när jag var liten men det minns ju inte jag, men perfekt som mellanmål.


10/10 -11

Hej!

Tänkte visa slutresultatet på armbandet jag gjorde i lördags. Dock hade jag velat ta en ny bild eftersom denna inte visar så bra, men ligger i sängen och är nog på väg att få feber så denna får duga.


I löv you

Idag har jag spenderat dagen hos Malin, druckigt lite vin och pysslat. Brukar ha en del såna dagar ibland då vi pysslar. Jag greja med pärlor, mamma med silverlera, Malin med en tröja och småtjejerna med lite av varje. Vi ska ju på fest nästa fredag på Elux med tema "Löööv!". Det är fri tolkning så kan vara både "löv" och "love" men jag satsar på löv och Malin också som ni kan se, med lite love på ryggen hihi. Jag hann också med massor av gos och promenad med deras urmysiga hund. Hon bodde i hundgård förut så hon är så tacksam för minsta lilla uppmärksamhet, dock var hon lite dålig på att posa när vi skulle ta kort haha ;). Här kommer bilder.


*Klick!*

IHHH min älskade kamera har äntligen kommit! Åh vad jag är nöjd, har inte ångrat mig en sekund sen jag klicka på beställ-knappen. Mamma och Filip har fått agera modeller, var ju tvungen att testa massor ju och vi blev ganska fnissiga till slut, som ni kan se ;) I morgon ska vi på pysseldag hemma hos Malin och då lär kameran åka med så blir nog testa "lite" mer då! Canon EOS 550D heter den om någon undrar.




-

Igår blev det en liten spontan runda på KG5, dock var det nyktert för min del :) Vi hade tjejkväll hemma hos Linnea och jag körde bil. Vi åt tacos och sedan blev det något tärningsspel. Jag drack vatten, alla andra alkohol ;) Måste säga att det är roligare att spela såna spel när det händer mer än att man blir kissnödig.

Och så har jag bestämt mig! Snart är min nya systemkamera på väg hem till mig, iiiihh! Så glad, längtar redan tills den kommer.

1/10 -11

Tänkte visa mina favoriter av allt jag köpte i Ullared.