28 september 2014

Igår var det klädbytardag i Töreboda! Hittade dock bara två par byxor, var bättre där vi var för några veckor sedan. Efter klädbytardagen och när David jobbat klart skulle vi äta god mat och David hade tänt ljus. Bang! så fick jag migrän. Jätte kul. Tillbringade resten av dagen i sängen. Framåt sju var jag nästan människa igen och fick i mig några lättsaltade chips och rostad macka med smör, vilket fick duga eftersom det var det enda sedan frukost. Idag är vi alla trötta så får bli en skön dag hemma! Ska ta igen massa gos med Charlie så jag klarar mig hela veckan.
 
Charlie har fått en ny lampa i sitt rum, från Färg&Form!
 
 
 
 

25 september 2014

Mysigaste bebisplagget när det är höst måste väl vara sparkdräkt! Har laddat upp med tre stycken till lilla plutten. Gillar att de är ganska olika ändå, en tunnare, en mer onepiece-aktig och en "findräkt". För övrigt jobbar David idag,  jag ligger i soffan med tandvärk (syyyynd om mig) och Charlie sover. Otroligt skönt med fredag i morgon!
 
Ebbe kids, Åhlens och Tommy Hilfiger.
 
 

23 september 2014

Idag åkte David och jobbade direkt när jag kom hem från mitt jobb, så jag och Charlie har lekt fram till 19 då han fick sin välling och sedan somna så sött i sin säng. Idag blev jag sugen på att pröva Ebba-setet trots att det är besvärligt att ta på lille herrn nu för tiden. Blev lite orolig att byxorna inte skulle passa då han har en sån rund och go mage men det var inga problem. Tror han kan börja ha det nu. Sedan jag skrev om Ebbe har samligen även utökats med en sparkdräkt och mössa i vinrött/grått! :)
 
Nu ska jag avnjuta en äggmacka och ett avsnitt av Outlander innan jag ska göra Charlie sällskap!
 
 

20 september 2014

Denna morgon är bara jag och Charlie hemma, David jobbar. Men när han kommer hem ska vi åka till Örebro och Davids syster för kräftskiva. Lille plutten står här och försöker nå datorn medans jag skriver haha. Han har blivit en riktig liten ståuppare. Han har precis lärt sig hur han ska ta sig ner utan att skada sig och lärt sig krypa istället för att bara åla. Det är så himla kul när han lär sig nya saker och på torsdag blir han hela 8 månader!
 
Nu ska vi gå och äta gröt! :)
 
 

18 september 2014

Idag har vi haft HLR-övning med jobbet. Jag som inte gjort detta på cirka 5 år och så ett gäng proffsig sjukvårdspersonal. Bävade inför det hela dagen. Kände mig som en vimsig höna, men det var en välbehövlig uppfräschning av minnet och lärde mig hur man använder såna där hjärtstartare som finns lite överallt. Efter det och en hel dag i receptionen ville jag bara hem men då var alla tåg inställda så fick åka buss till Tidan där David och Charlie hämta mig, annars hade jag inte varit hemma förän halv 7. Vet inte om jag ska skratta eller gråta över den här dagen. Men nu har jag sprungit och myst extra mycket med Charlie så jag är redo för nya tag i morgon, det är ju faktiskt ganska roligt på jobbet de flesta dagar :)
 
Här är två videos till m&p så ni är förberedda i november när vi åker till Lundsbrunn!!
 

14 september 2014

Idag har vi haft puréverkstad här hemma, börjar nästan blir en söndsgatradition. Idag blev det fruktpuréer och då passa jag på att fylla på klämmispåsarna jag köpt. Påsarna går att använda flera gånger men vi måste köpa en tratt, lite svårt att fylla dem. Denna gången blev det mango+äpple och björnbär+äpple. Äpple är jätte bra att fylla ut med när man har andra lite dyrare frukter i, så man får större mängd. Dagens äpplen kom från m&p, mmm, blir jätte krämig puré på dem. :)
 
 

8 september 2014

Har ni så här fin utsikt på era jobb!?! Var ute på lunchen och köpte mig den där tröjklänningen i blått. Sedan råka det även bli lite till Charlie också.... Han slutar aldrig behöva grejer! Nu hade fötterna växt så behövde nya strumpor. På Polarn o pyret har de halksockar med halkskydd på ovansidan för bebisar som kryper. Charlie har såna i gamla storleken och de är superbra så fick bli ett gäng nya  :)
 
 

7 september 2014

Åh jag älskar söndagar! Om det inte vore för att det är måndag i morgon skulle det vara min favoritdag. Dagen startades med puré. Så nu har jag gjort mitt för idag hehe :) Får se sen vad som händer, David har råkat planera in att tre av hans kompisar ska hit, helt oberoende av varandra. I eftermiddag ska jag och Charlie eventuellt gå och hälsa på hans kompis Linnéa. Fick ett paket gratis tjejkläder i går som hon ska få och så ska vi skänka det hon inte kan ha till asylboendet i Moholm. Ha en bra söndag!
 
Fikon och äpplepuré blev det i första satsen! :)
 
 

6 september 2014

Idag har jag varit på klädbytardag! Men eftersom Charlie redan har hyfsat mycket i de närmsta storlekarna köpte jag bara det jag tyckte var allra finast. Hade även med mig Elin som ska ha barn i november, hon hitta massa fina små bebiskläder till sin plutt. För övrigt hade jag min nya fina klänning från Vila idag. Köpte den för ett tag sedan men eftersom det varit varmt har jag inte haft den förän nu! Älskar den så mycket att jag funderar på att köpa en i marinblått också hehe. Perfekt höstplagg.
 
 
 
 
 

Nymålat

Jag och David fick ett infall förra veckan och köpte färg till att måla om Charlies rum. Den där limefärgen var ju cool, men inte alls vad vi ville ha.. Så efter en sväng till färghandeln blev det färgen "Hav". Så som det så ofta blir så vart det mörkare färg än vad vi tänkte oss från början, men det blev inte alls mörkt eftersom fondväggen är så ljus. Mycket behaglig färg och vi är väldigt nöjda!