27/12 -10

Shoppat på mellandagsrean idag med mamma, inte bara rea saker dock hehe.. Orkade inte ta kort på alla saker för köpte rätt mycket men mina favoriter kan ni få se.

Bh: Lindex 50:-
Halsband med fungerade klocka: Glitter 139:-
Jacka: Vero Moda 499:-

Halsbandet och jackan var inte på rea men hade kollat in halsbandet innan och velat ha liknande jacka så passa på. Nästan alla bilder jag tar är med mobilkamera därför att jag är för lat för att trassla med usbsladd, därav den värdelösa bildkvaliten (plus att jag inte kan hålla mobilen still..).
24/12 -10

Klar med att öppna paket här hemma, nu åker jag till farmor&farfar och sedan vidare till pojkvänen och hans familj.

God Jul!23/12 -10

Granen är framme, paketen inslagna, golven rena och skinkan i ugnen. Kan det inte tiden gå lite fortare nu då? 


recension

Boknamn: Vad är det för fel på dig?

Författare: Alicia Thompson

Sammanfattning: Boken handlar om Leight som går på collage i USA. Hon är tillsammans med en tråkig, stel typ som bara tänker på skolan. Hans rumskompis är allmänt otrevlig mot henne och hon tycks få massa ovänner hela tiden. Komisk och romantisk. Och viktigast av allt: lyckligt slut! Får minus i betyg eftersom jag blir så frustrerad på henne, annars en toppen bok.

Betyg: 4/5


22/12 -10

Jag förstår inte riktigt vad meningen med enorma speglar framför toaletter är. Vilken normal människa gillar att sitta och glo på sig själv när man kissar? Är det för att man ska kunna fixa håret under tiden så att man ska spara någon minut? Lite ogenomtänkt.20/12 -10

Ibland ska man inte prata svengelska.

"put it in the fack"19/12 -10

Nytt åt mig och nytt åt Linnéa.

http://linneacathrine.blogg.se/Årets julklapp?


19/12 -10

Den nya klänning kom i veckan. <3