23 januari 2015

På senaste tiden har det blivit många fynd på Polarn o pyret. Både jag och David är riktigt förtjusta i deras kläder och kvaliteten är så mycket bättre än där vi annars handlar att vi gärna betalar lite mer för det nu när Charlie har kläderna en längre tid. Extra kul när det är rea, då passa vi ju på såklart. Jag jobbar dessutom 5 min från närmsta affär. Köpte bland annat den kortärmade tröjan idag, han blev så glad när jag höll upp den för honom så då var jag ju "tvungen" att köpa den ;)
 
 
 
 

20 januari 2014

Sydde ett par harembyxor till Charlie häromdagen. Hade aldrig sytt i elastiskt tyg så köpte ett tyg jag inte behövde vara rädd om och det gick ju bra! Härnäst är det en tröja på g också, ska bli spännande att se hur det går. Har även enfärgat tyg på väg och varit och köpt texilfärg idag, potatistryck nästa!
 
 

15 januari 2015

Denna veckan har David jobbat eftermiddag varje dag och jag har tagit Charlie om kvällarna. Känns som man har jobbat två jobb eftersom vi båda är själva med Charlie ett pass var, vanligtvis brukar vi ju vara hemma både två på eftermiddagen. David får dessutom gå upp med Charlie kl sju trots att han kan sova längre, för att ställa om inför förskolan. Jag börjar inte förän halv elva i morgon så ska nog ge David sovmorgon, han jobbar ju sena kvällar. :)
 
Ser fram emot en helg utan något större planerat, sen är det kalashelg för våran skrutt blir ju ett år! Iiiiih detta året har gått alldeles för fort!!
 
Charlie tog en tupplur i kundvagnen på Ullared!
 
 

12 januari 2015

Åh vad jag är trött! Ska gå och sova efter detta... Helgen var bra, det gick över förväntan att ha med Charlie. Han sov ända ner till Freeport och satt nöjd och lugn i vagnen hela shoppingturen. Det enda som var lite B första dagen var min mat. Beställde ost- och skinkpaj men fick en bränd sak som inte gick att skära i. Så jag var en sån där besvärlig person som klagar, men den var ju dyr och gick inte att äta. Jag fick en ny som inte var bränd :)
 
Fynd gjorde vi också, jag köpte nya träningskor, Charlie fick regnkläder, födelsedagspresenter och massa vantar, David hitta jeans. På vägen hem tog vi även en tur till Lager 157. Lycka att Charlie kan ha deras vanliga barnkläder nu, vi köpte nästan inga kläder på Gekås men på Lager 157 blev det lite i stället.
 
Idag har jag jobbat på plats i Skövde och när jag kom hem åkte David iväg. Jag och Charlie har gjort extra mysiga saker idag för att han var så duktig i helgen. Vi bada och testa hans nya badleksak (vi strunta i att slå in 1 års presenterna, han får öppna många ändå) och det har varit en riktigt mysig mamma-Charlie-dag. När hans somnat för natten ställde jag mig på crosstrainern och körde ett pass. Egentligen hade jag helst velat sitta i soffan men någon gång måste man ta sig tid och just nu funkar det bara då.
 
Nu blir det sängen, godnatt!
 
 

6 januari 2015

Hej!
 
Denna ledig dag blev inte riktigt som jag tänkt mig, hade föreställt mig en lugn dag med lek och mys men i stället blev det migrän och sängläge. Som tur är brukar mina anfall bara hålla i sig i 4-6 timmar så nu är jag bättre igen men känner mig tom och konstig i huvudet. Bättre nu än i helgen dock för då ska vi till Ullared och Freeport!
 
Senaste instagrambilderna:

1. Charlie har lärt sig klättra upp på saker....
2. Sytt om Davids gamla sängkläder så att de passar Charlies täcke och kudde.
3. Charlie ska få en Rubens barn-docka i födelsedagspresent. Sååå fin!