Charlies framsteg

Ops, två inlägg på en dag! Bara för att M&P klaga så mycket i helgen på dålig uppdatering.. Tänkte skriva lite om Charlies utveckling, han är 9,5 månad.
 
* Man har börjat kunna urskilja saker som han säger nu. Han kan säga "hej", oftast när man säger det själv först. Sedan har han börjat med "e de" eller bara "de" nu senaste dagarna, han pekar på något  och så vill han att vi ska säga vad det är. Han gör så när vi tittar på kort också. Han säger mamamama mycket, specielt när han är ledsen eller trött sätter det igång. Tror inte att han riktigt vet vad det är, brukar peta honom på näsan och säga Charlie och sedan peta på mig själv och säga mamma, det tycker han är kul.
 
* Han kan stå alldeles själv nu, i mååånga sekunder. Oftast glömmer han bort att han inte håller sig i och kommer han på det sätter han sig snabbt ner. Krypa går jätte fort, wips så är han inne i köket och vältar ut Trulls vattenskål över sig innan man ens hunnit tänka tanken. Gå gör han med gåvagnen, det går fort och han går helt rätt, alltså med hela foten, många går på tå. Kanske har han börjat gå till julafton?
 
* Han är ganska mammig av sig, har blivit senaste tiden. Kanske är han trött på David när jag kommer hem? Står och drar i mina byxor och vill komma upp, lilla godingen! Annars går både mamma och pappa bra, det går t o m bättre när David nattar för han blir inte så ledsen när han går ut.
 
* Han sover hela nätter, men vaknar ibland några gånger. I lördags vakna han inte förän kl 8, jätte skönt. I natt har han sovit hemma hos mormor och morfar i sin resesäng, det har också gått bra. Sova i vagnen vill han inte, det finns så mycket roligt att titta på och att ligga ner är dötrist. Sist när vi var ute och gick blev han tillslut så trött att han hängde över vagnen, då gick det tillslut att lägga ner honom.
 
* Han älskar lax, lasange och alla typer av frukter. Han äter typ allt men ibland tar det några försök. Idag fick han mormors köttfärslimpa och den fick nog mvg, han åt 1,5 portion.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback