Charlies framsteg

Har inte berättat hur det går för Charlie på ett tag nu!
 
* Han älskar hoppgungan och gåstolen. I hoppgungan studsar han så våldsamt att han numera lyfter från marken! Ser helt galet ut. Gåstolen har han också verkligen fått kläm på, han åker omkring i hela lägenheten. Vi har fått barnsäkra allt i höjd med stolen och han brukar vilja åka efter dit vi går, men ibland åker han iväg någon helt annanstans. Han ställer sig även upp i stolen men står inte helt själv annars.
 
* Han äter gröt med fruktpuré till frukost och kvällsmat och grönsakspuré till lunch. Där emellan får han ersättning/mjölk och något rån någon gång ibland. Det går bra, han äter jätte fint nu och han har inte tröttnat på min mat än heller.
 
* Han sover hela natten men halvvaknar en gång och vill ha mat. Då lägger jag bara över honom hos mig och så somnar jag om, och han somnar när han ätit klart.
 
* Eftersom han har så mycket att pyssla med har vi inte hunnit med att bara sitta på golvet så mycket. Känns som att han är tillräckligt stabil i kroppen för att sitta men har inte balansen, så försöker tänka på att öva på att sitta lite varje dag. Det går framåt! Han kan sitta en liten stund själv och kan sitta med händerna i ett bra tag.
 
* Han har börjat åla lite! Men kan inte ta sig framåt så bra, går bättre bakåt. Dessutom har han börjat böja benet som om han ska krypa, men sedan fattar han inte hur han ska göra med andra benet så han glider liksom bara omkring i en cirkel.
 
Han började med huvud vid nyckelpigan. Kul att han börjar kunna förflytta sig!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback