29/5 -11

Åh vad jag är trött idag! Var riktigt kul igår, även fast det kändes som jag var överallt och ingenstans mesta delen av tiden. Visste inte om det skulle bli av men det blev det och puss på Jonna för det <3. Lite tråkigt att det regna men var bara ute en liten sväng bl a för att titta på när Sandra klättra på klätterväggen. Idag mår jag förvånandsvärt bra men tanke på hur snurrig jag var igår. Just precis när det börja bli lite klarare ville någon bjuda mig vilket jag tacka nej till men Jonna envisades och gjorde så jag fick det ändå, skitunge ;) då kan man ju inte säga nej. Idag blir det slappt så jag är pigg för skolan i morgon, bara 3 dagar ju denna vecka! :)


27/5 -11

Det ringde precis, byxorna jag har väntat på har kommit in på Vero Moda i Skövde! Jag och Jonna prata om hur dåligt det var att de inte kommit in än för bara någon timme sedan haha. Förra fredagen när vi var där så sa de att de skulle komma in på mån-tis men icke! Så nu kanske det blir en sväng till Skövde i morgon eftersom det blir lite tajt på måndag.

I kväll ska jag nog följa med till morbror eftersom jag inte träffat honom på ett tag. Fast tror jag mest ser fram emot att träffa hans hundar, haha. Hans sambo och hennes mamma föder upp golden retriever och amerikansk cocker spaniel. De flesta golden är hos hennes mamma men min favorit Frallan bor där så den ska jag gosa med.


'Cause they've forgotten how to play

Idag kom Jonna hit och fikade med mig. Blev smaskig blåbärsglass och ännu smaskigare samtal, som vanligt. Ibland behöver man verkligen det och sedan känns allt lite lättare :)

Jag är typ 10 år efter alla andra men har aldrig gillat the ark men nu helt plötsligt kan jag inte sluta lyssna på denna låten. Utav någon knäpp anledning blir jag både glad och ledsen av den. Sjukt bra. Tror mammas kompis har smittat ner mig, hon älskar dem.



Dream

Förstår inte varför hjärnan ska göra så man alltid drömmer om det man allra minst vill drömma om. Jag tror mina hjärnceller mobbar mig. Tur att man kan dagdrömma sig till ett bra slut i alla fall. Nu är jag i alla fall vaken och ska sätta igång och göra något vettigt.



















weheartit


Skruvar

Tänkte visa örhängerna jag köpte med Jonna i fredags. Jonna köpte hammare också. 29:- på ur och penn, hur värt är inte det! Det var något erbjudande där, finns ju i skövde numera så passa på att gå dit :)


24/5 -11

Heej! Puh, blir sängen tidigt ikväll, helt slut. Det är lite knepigt att ändra om när man haft sovmorgon i 2 veckor. Idag var en super dålig dag i skolan, alla var på dåligt humör. Jag, Emelie och Sara bestämde att ta en fika för att ljusa upp dagen efter den deprimerande bokföringslektionen. Det hjälpte kan jag säga! Massa mysigt, åt blåbärspaj och bara prata i 2 timmar. Sedan kom pappa och hämta mig vid stationen och nu ska jag snart träna så måste säga att dagen inte var helt bortkastad ändå.

Vi kom också på att det är bara 4 lektioner kvar på denna vecka. Underbart ju, och veckan efter det är det bara 3 dagar. Det kanske inte är så långt kvar till sommaren ändå när man tänker efter. Det är tröstande när halva klassen drabbats av vårdepression. På väg till stationen prata jag och Emelie om hur gött det vore att bara hoppa av! Men det kan vi ju inte göra, bara ett år kvar snart ju hihi :)


23/5 -11

Hej! Kom precis hem, cyklade ju in i morse och nu har jag cyklat hem också. 2 mil, usch det var jobbigt, men nu kom jag ju hem tidigt i alla fall hihi.

Just nu känns det bara som jag går och väntar på saker. Väntar på sommarlovet, väntar på min födelsedag, väntar på helg, vänta på buss,  vänta vänta vänta. Inget händer NU! När en helg är slut så väntar man redan på nästa, jag orkar inte med all väntan. Det värsta måste vara när man väntar och det ändå inte går som man vill. Man hoppas massor och gör planer och sedan.. ne! 15 dagar

22/5 -11

I går så var jag och grilla hos kusinerna. Vi cyklade dit och nya cykeln funka jätte bra! Jag ska cykla till stan i morgon på morgonen eftersom jag bara behöver vara i skolan 8-9 så jag slipper vänta så länge på bussen hem, behöver bara åka 10 min tidigare än om jag skulle åka med pappa till tba.

Blir en slapp söndag idag, då jag måste plugga inför redovisningen i morgon. Men lite träning och lite annat roligt kan jag nog klämma in hihi! :)


Present

Det blev en födelsedagspresent i stan! Brun och fiiin, I like. Brukar alltid sno mammas så nu var det dags med en egen.


21/5 -11, domedagen?

Igår kväll hade jag en väldigt intressant smskonversation som handlade om att ifall jorden faktist går under idag, vad man skulle säga till folk då. Tänkte så mycket på det igår kväll att jag vakna med samma tanke. Inte för att jag tror att jorden går under idag men om den gjorde det skulle jag göra något kul och passa på att säga saker till folk som jag inte gjort tidigare. Det tråkiga är att i fall jorden går under har jag inte gjort det nu. Fast å andra sidan kan man dö när som helst så det kanske är bäst att passa på när man har chansen istället.

Jag tycker om er! För säkerhets skull, i fall jag dör idag.

Nu blir det frukost. Mamma och pappa säger att jag ska följa med in till stan och det är en överaskning vad vi ska göra. Jag tror det är födelsedagspresent men det återstår och se.

You are wow!

Det blev inget hos Lisa igår, men idag drog jag och Jonna till Skövde och shoppa. Det blev ett par örhängen i form av skruvar, armband och underkläder. Kolla även på en jumpsuit som både jag och Jonna tyckte om men ingen köpte den. Vi tog bara bilder hihi :)

Eftersom jag inte fick några grillspett igår så bestämde jag att mamma och pappa skulle äta det med mig hehe! Gått och längtat efter det hela dagen. Nu ska jag slappa tills det är dags för mat.




19/5 -11

God morgon! Om 1,5 h ska jag vara på Electrolux för att prata om arbetsuppgifter och löööön :) Har haft jätte mycket klädångest. På ett ställe där alla killar går i skjortor och kostymbyxor kan man ju inte dyka upp i jeansshorts och linne! Kommer bli ett problem i sommar om det är varmt. Tur att det finns ac på kontoret. Nu har jag i alla fall lång svart skjorta och svarta leggings. För att det inte ska se lika tråkigt ut som det nyss lät så blir det den nya scarfen och bruna sandaler till.

Skönt att slippa intervju i alla fall. Hatar sånt, att åka dit och skryta om sig själv. Efter det ska jag åka hem och förhoppningsvis sola. Ikväll blir det Gullspång och grillkväll med flickorna :) (ida också men hitta ingen bild på alla fyra)


Nytt för naglarna

Nu är jag hemma från Skövde. Var inne på HM en sväng medans jag vänta på bussen och då kunde man köpa nagellacken jag mest köper billigare så jag passa på. Ett lilarött som är mörkare än på bilden och ett brunt som krackelerar. Vet inte vad jag tycker om krackeleringen haha. Kanske inte riktigt min grej men häftigt ändå :) Nu känns det lite bättre. Varför mår man bra av nya saker? Ingen aning men så är det.

 


18/5 -11

Tänkte visa vad mamma och pappa hade med sig från Italien till mig! Två scarfar och ett armband, älskade den blå jätte mycket. Tydligen skulle de handla något mer till mig så det blev rättvist men det var så svårt så de bestämde att vi ska ut och jag får välja något här istället, söta de är :)<3

Nu ska jag snart åka in till stan för ska till skolan och skriva 2 diktat som hör till temaarbetet. Mår inte toppen men då har jag det i alla fall gjort. Hände lite grejer igår som gjorde det till den värsta dagen på mycke länge och idag vakna jag med en jätte öm käke. Det måste ju vara dåligt innan det blir bra men nu är det väl ändå tillräckligt dåligt eller?

 

 


17/5 -11

Godmorgon! Sitter och funderar på om det vore möjligt att vara så förkyld att man kvävs av allt snor och slem. Hmmm.. djupa tankar så här på förmiddagen. Idag kommer mamma och pappa hem, blir spännande att se vad de har med sig hem och kolla på kort. Imorgon eller torsdag ska jag åka in till skövde och göra klart det sista med temaarbetet, beror på hur jag mår i morgon för vore bäst då för ska både åka och prata med min blivande chef och sedan till Lisa på torsdag.

Nu blir det greys anatomy!

Tuberkulos

Hej! Nu har jag jobbat med min powerpoint i snart 3 timmar! Det blir jätte bra. Det svåraste var designen, för man vill inte att den ska vara tråkig, men den får inte vara för rolig heller för powerpointen handlar ju om allvarlig sjukdom. Till slut blev det en skog, det kändes ganska neutralt. Nu behöver jag bara finslipa och sedan öva in det jag ska säga. Här är framsidan, det står mer på den men det hör till det jag ska säga så det behöver ni inte se.


<3

Usch, vad jag saknar min mamma nu. Blir lätt så när man inte mår så bra, helt plötsligt blir man 10 år yngre. Det som också är dumt när mamma och pappa inte är här är att det inte finns någon som åker och köper halstabletter! Får nog ta en sväng in till stan i morgon innan jag blir tokig.

Tur att de kommer hem på tisdag, förhoppningsvis med en present hihi! :)


15/5 -11

Godmorgon! Är supertrött på att titta på tv hela dagen. Gick och vänta på ESC hela dagen igår, så tråkigt hade jag. Var ju dock rätt dåligt eftersom Tyskland sög som värdland. Skit samma, när man är sjuk får man äta glass hihi :)
 


14/5 -11

Godmorgon! I går var en trevlig kväll, jag hade en killkompisar här och vi kollade på massor av film. En del kan nog gissa vilken killkompis det är men ingen behöver hetsa upp sig för det är bara kompisrelation haha! Annars hade jag väl inte skrivit det här..

Fick lite ont i halsen igår och nu gör det jätte ont! Legat i soffan sedan jag vakna och druckigt honungste. Hoppas jag mår bättre sen för idag är jag faktiskt på plugghumör i det här tråkiga väder. Så blir nog en lugn hemmakväll idag, hade tänkt kanske åka på förfest men dricker inte gärna nu eftersom mamma och pappa är borta och brosan ska ut och då vet man inte vad han hittar på.. Nu blir det Grays Anatomy.

13/5 -11

Ska snart åka in till staden för att äta lunch med bror och kolla på ny foundation eftersom den jag har nu gör så jag ser blek ut! Såg på bilderna från i lördags att det såg så konstigt ut att kroppen var brunare än huvudet så då kom jag på att det måste vara därför. Haha klantigt.

Idag har det inte blivit något plugg alls. Brukar köra med taktiken att plugga kort och intensivt när jag har lust och idag har jag ingen lust alls! Men har ju hela nästa vecka plus helg på mig så det är inga problem. Slänger in en bild på hur jag ser ut så det inte blir så tråkigt här. Lite för kallt än på dagen så kör på kofta så länge.


12/5 -11

OJ vad denna dagen har gått fort! Var ute i solen på förmiddagen och sedan vid lunch drog jag in till Linnéa och gosade med hennes lilla Freia. Så sööt! Blev rejält bebissjuk. På vägen hem lämnade jag böcker hos kusinen och blev inbjuden på glass och nu har jag kommit hem.

Morgondagen bjuder på mera plugg och sedan film på kvällen. Nu har m&p åkt så då är jag ensam med bror. Blir spännande att se hur detta går.


11/5 -11

Hej! Idag har jag pluggat typ hela dagen! Ska göra klart powerpointen och lite på en uppsats. Sedan är jag klar med allt jag ska göra hemma, gött! :D Vad som händer i helgen återstår att se. Mamma och pappa åker bort i morgon så då har jag bilen för mig själv. Roadtrip någon? ;) I morgon åker jag till Linnéa och kollar på lilla Freia, det har jag sett fram emot. Nu blir det duschen.

Rubrik

Efter några timmar plugg, några timmars solande och en god lunch ska jag snart träna. Denna dagen har varit toppen, speciellt som jag fick reda på att jag fått jobb i sommar på electroluxs kontor! Hoppade omkring och var jätte glad, 10 min senare kom pappa hem och då gick jag direkt för att tala om det då han har tjatat så på mig att jag ska söka och ringa och prata med dem blabla och då visste han redan om att jag fått det! Han och mamma hade vetat det i flera dagar men inte sagt något. Så irriterande. Pappa tyckte såklart det var jätte kul och fjanta sig. Taskigt. Aja det gör inget nu har jag sommarjobb i alla fall så då behöver jag inte oroa mig för att det ska bli en fattig sommar.

Btw har jag läst ut 3 av 4 böcker som jag fick hem i onsdags. Herreguuud vad det är spännande. Blir ju nästan tokig snart.

10/5 -11

Ännu en dag med strålande solsken! Jag har varit ute och hämtat spikar och det är redan jätta varmt ute. När jag har skrivit lite på mitt psykologiarbete ska jag ut och lägga mig. Sjukhuset igår gick bra. De hittade inget. Det enda dåliga är ju att nu kanske jag får göra mer undersökningar..

På torsdag åker mamma och pappa till Italien. Jag och bror får alltså vara själva i fem dagar. Dock blir jag inte förvånad om de har bett grannen hålla koll haha. Blev också sugen på att åka utomlands när jag satt och kollade på bilder från Dublin igår. Både jag och brosan blev helt kära i det landet. Dock skulle jag nog inte vilja bo där, även om irländsk dialekt är rätt sexigt ;) Får nog ta och åka tillbaka någon gång.


9/5 -11

Godmorgon!
Ska till KSS snart nu och får inte äta något innan för ska göra ultraljud (nej jag är inte på smällen). Känns jätte knepigt att göra macka och sedan inte få äta den. Kom på alldeles nyss att jag råka ta en ostbit utan att tänka på det haha! Klantigt men det spelar nog ingen roll. Är lite orolig att jag ska få migrän nu när jag inte ätit men har gjort en extra god matsäck så det blir nog bra.

Har föresten inga lektioner nu på 2 veckor för vi har temaarbete och då får vi plugga hemma. Jag har egentligen en lektion idag men den missar jag ju på grund av sjukhuset haha. Hoppas det är fint väder nu dessa veckor så jag kan sola mycket, fick minsann lite färg igår. Precis lagom varmt nu tycker jag. Man kan sola men så fort det börjar bli för varmt så kommer det en svalkande vind.

Nej, nu ska jag fortsätta göra mig i ordning! Puss puss på er.


8/5 -11

Igår blev det statt! Jag var osäker på om jag skulle följa med men sedan sa Jonna " du ska med!" så det var bara att göra så haha (puss på dig!). Men jag ångrar mig inte för det var superkul, älskar när det är gamla låtar som alla kan. Träffade även massor av folk jag inte sett på länge. Lite kul när en kille jag trodde jag aldrig sett förut fråga vart jag hade varit på nyår och sedan visade det sig att jag varit hemma hos honom fast jag inte visste det höhö, bra Nathalie (y).

Hittade även bror lagom till vi skulle hem så fick med honom hem. Måste ju ta hand om lillebror, speciellt när han inte är så nykter.. När vi kom hem hade vi lite samtal, han är rätt kul att lyssna på ialla fall, muntra upp mig lite. "Jaa men det är ju inte du som förlorar på det för du är ju typ lite småsöt", haha lilla knäppa pluttbror <3

Nu ska jag nog snart gå ut i solen, mår bättre idag än jag gjort på flera dagar trots att jag är bakis.


5/5 -11

Förvånande att någon som försöker vara så "stark" och "tuff" hela tiden visar sig vara så jäkla feg.

2/5 -11

Hej! Idag snöade det i Skövde när jag hade slutat, helt galet! Bestämde i alla fall att gå till Elins för att köpa skorna jag spanat in så nu är de mina! Längtat tills det blir tillräckligt varmt så jag kan använda dem.

Alldeles nyss lät det jätte konstigt på övervåningen. Jag är ensam hemma och bli alltid lite nojig då och måste kolla. Så tog pappas svintunga ficklampa och gick runt och kolla. Haha vilken mes jag är, det var ingen där men jag blir så orolig ändå. Stackars den som försöker göra inbrott och får den tunga ficklampan i huvudet.

Snart blir det Gray's anatomy, har blivit helt fast i det nu, och lite promenad på bandet. Det är kul att kolla på sjukhusserier och komma på att jag kan så många komplicerade ord nu haha. Ha en bra dag!




1/5 -11

Godmorgon!
Igår var jag och grillade med Emelie och Sara. Jag hade planer på kanske fest men sedan hade varken jag eller Jonna lust så vi struntade i det. Det blev en lyckad kväll med god mat och trevligt sällskap i alla fall. Idag ska jag plugga bokföring och ta och gå lite. Det dumma är att jag precis tagit medicin och jag mår alltid så illa av det så orkar inte något av det just nu, men ska lägga mig ner och sedan blir det nog bättre.

Föresten har mamma köpt en ny bil,  I like!