29/2 -12


Fick ett ryck i morse och sprang ut mitt i frukosten för att fotografera. Hihi, men det var ju så fint ute. Dock blev gröten kall.. Försökte ladda upp bilderna men det gick inte. Skumt. Skit samma, jag är egentligen sjuk idag så fattar inte vart jag fick energin ifrån. Tur att jag har lektionfritt idag och imorgon så jag inte missar något viktigt.

Istället blir det sängen och How I met your mother.

27/2 -12


När jag fick nya schemat för termin så tänkte jag att det skulle gå ganska lätt att klara av resten av skolan, men nu börjar man tvivla. Det är så sjukt mycket att göra och ändå har vi bara 4 lektioner i veckan. Många i klassen har börjat må dåligt och är hemma på grund av att de mår psykiskt dåligt och det är liksom ingen som är glad längre. Det är inget man kan bara göra klart, jobba in eller lämna in för vi måste vänta på saker hela tiden vilket gör att alla arbeten ska in samma vecka. Och sedan har vi praktiken. Kommer vara där 8-16, vilket iof känns helt okej. Om det inte vore för att vi måste jobba med examensarbetet samtidigt och sedan skriva rapporter för det och praktiken. Ingen fattar hur de har planerat detta. Jag kommer vara hemma halv 6. Hur ska jag orka gå till praktiken på veckodagarna om jag måste sitta med massa skolskit på helgen?

Längtar till sommaren. Då får man åtminstone betalt för att slita.


26/2 -12


Heej!

Igår var jag som sagt hemma hos Tomas för att fira Jonna. Jag var inte så jätte partysugen med det var kul ändå. Både jag, mamma och filip hade fått jätte ont i magen och vi vet inte riktigt hur det kom sig. Pappa klarade sig och det enda vi kom på att vi ätit alla tre var vaniljkräm i semlorna. Så åkte hem efter melodifestivalen och tog det lugnt istället.

Idag ska jag försöka pyssla med lite allt möjligt. Ibland blir det så att jag planerar att göra massor på söndagar men så slutat det med att jag gör ingenting i stället. Har ialla fall tänkt göra ett smycke, rensa garderoben och sy upp mammas byxor.

Ha en bra söndag!

Tror ni det blir någon B&J i morgon?


Klart det blir, jag är ju bäst ;) Super sugen på half baked!

Imorgon ska jag gå på frukostshopping på HM. Det börjar 07:30 men tror inte riktigt jag är där då hehe. Men man får 20 % rabatt och blir bjuden på frukost. Sedan har jag handledning och sedan är det helg. På lördag ska vi fira Jonna i skövde. Alla ska gå ut utom jag. Vet inte vad det är med mig men det senaste halvåret har jag tröttnat på krogen. Och om det inte är så kul, varför lägga pengar på det? Sist vi var ute var det en idiot som bara drog tag i mig på dansgolvet och försökte släpa med mig. NEEJ! skrek jag. "Vadå nej?" blev  svaret. Öh?

Men klart jag inte kan missa att fira Jonna! :)<3


21/2 -12


Blev inte kvar så länge i Skövde trots allt. Jag och Sara fick reda på igår att vi var tvugna att byta examensarbete, typ 4 veckor in! Panik börjar inte ens beskriva hur det kändes. Examensarbetet går ut på att man ska ta ett problem på någon mottagning och sedan försöka lösa det. Men som tur är har vi ett nytt problem nu.

Och ja. Det är lika jobbigt och komplicerat som det låter.

Men nu har jag fått min semla så då känns det så klart lite bättre. Med vanilj i förstås.


20/2 -12


Imorgon har mina föräldrar varit tillsammans i 25 år. Awwww. Jag ska vara i skövde i en evighet i morgon så hinner inte riktigt med att fira dem vilket är tråkigt så grattis till dem idag ist! I lördags fira jag och David alla hjärtans dag i efterskott. Skulle göra hjärtformade pannkakor men blev bara en. Tur att den blev fin i alla fall :) Tänkte ta kort på davids halva också men han var redan inne på pannkaka nr 2 då haha.


19/2 -12


Ibland förstår jag inte varför jag plågar mig själv genom att titta på kriminalfilmer. Blir helt skakig efteråt haha. Men är så spännande. Har "hittat" Irene Huss filmerna så håller på att plöja igenom dem. Fast kan bara titta på en i taget annars får jag mardrömmar. Tööönt hihi :) Hela förmiddagen i dag har jag hjälp Davids syster m familj att flytta till nya huset, både genom att passa deras söta lilla dotter och att packa upp saker. Nu känner jag mig seg, ont i huvudet och illamående så blir sängen resten av kvällen.

En av skapelserna från i lördags. Färgerna är inte riktigt samma som i verkligheten, speciellt inte de stora bruna som är mörkare.



17/2 -12


Lugn helg hemma! Var länge sen jag var ensam en fredagkväll så passar på att göra hårinpackning, manikyr och pedikyr. Imorgon ska jag och mamma åka och pyssla hos Malin, längtat typ hela veckan. På kvällen blir det David och på söndag ska vi hjälpa Davids syster och hennes familj att flytta.

Ha en bra kväll :)


Tips!


Goodmorgon!

Tog helg redan i onsdags då jag har lektionsfritt onsdag och torsdag och sedan blev min lärare i den enda lektionen jag har på fredagar sjuk så inget i dag heller. Har precis ätit en stooor frukost. Ska träna sen och tänkte dela med mig av mina bästa tips för att komma igång. Det är lite svårt att få in en ny rutin igen när man inte har kunnat träna på ett tag.

#1. Belöna dig själv. Jag har varit jätte sugen på Ben&Jerry Half baked ett tag nu, och om jag tränar 3 ggr i veckan i 2 veckor ska jag köpa den. Funkar med i princip vad som helst :) Efter idag är jag halvvägs.

#2 Jag får inte ..... förän jag har tränat.
Detta brukar jag göra när det kommit ut ett nytt avsnitt i en serie. Jag är ju en serienörd så vill helst titta direkt. Men då måste jag träna hehe! Om man inte kan titta samtidigt kan man titta efteråt. Funkar med film eller vad som helst. Idag blir det Greys anatomy och Vampire diaries.

#3 Bestäm dig inte för allt på en gång. Om man är lite trött och inte jätte sugen på träning kan man säga till sig själv "Okej jag kör en halvtimme så har jag varit lite duktig idag". När halvtimmen har gått så är ju en halvtimme till inte så mycket mer när man redan är igång. Och så vidare. Vips så har man kört 2 timmar.

#4 Låt dig själv slippa undan ibland. Om man verkligen inte har tid just den dagen kan man bestämma sig för att byta ut konditionspass mot styrkepass. Jag brukar normalt försöka träna styrka 1-2 ggr/vecka men har jag dåligt med tid byter jag till det. Eftersom det tar mindre tid och det inte är jobbigt under en längre tid känns det som man slipper undan. Faaaast neej. Styrketräning gör så att man får mer muskler vilket gör att man förbränner mer i vila, vilket kondition inte gör.


Fina skor hjälper också :)


15/2 -12


Snälla de är på telia. Lite roligt att jag och David fick, men inte någon annan min familj, trots att alla har telia :)


<3


Alla hjärtans dag. David jobbar eftermiddag denna veckan så vi hinner inte ses vilket är ganska värdelöst.. Men vi ska ta igen det på lördag istället så jag antar att det får duga :) Jag fick också sms från Telia förut med en kupong på geléhjärtan, haha gulligt.

Imorgon och på torsdag är jag ledig så tänkte passa på och sätta igång med träningen ordentligt då. Tjuvstartade med lite pilatesövningar igår och proppar i mig vitlök för att få upp immunförsvaret igen. Tur att jag ska vara hemma så jag slipper gå omkring och stinka bland alla andra ;) Så blir nog gångband minst 1 timme båda dagarna. Fyy vad skönt!


Bananplättar


Heej!

Tänkte tipsa om ett jätte bra mellanmål som jag gjort massor senaste tiden.

1 banan
1 ägg

Det är allt man behöver! Sedan mixar eller mosar man det ihop och stekar i stekpanna. Voila, bananplättar. Super gott och nyttigt. Brukar ha lite olika till. Blir ju nyttigast med bär till så brukar köra på hallon eller blåbär. Sylt, sirap & socker funkar säkert lika bra eller inget alls. Det blir typ 6 plättar på en sats så man kan tänka 1 sats/pers.

weheartit.com

Nobody knows

Någon mer än jag som tittade på QX galan i fredags? Trodde Darin var ute ur bilden för länge sen.


10/2 -12

Godmorgon!

Ska strax åka med tåget till skolan. Har bara en lektion idag och slutar vid 10 så känns ändå helt okej. Intervjuerna igår gick bra. På första stället blev jag erbjuden sommarvikariat direkt. Åååh det var så mysigt där, ville typ säga ja med en gång. Men sedan har jag ju det andra stället som jag inte vet än men som det verkar som att det bara är jag som är aktuell för och det är 10 veckor. Detta var "bara" 7. Men vill ju jobba så mycket jag kan vilket jag också sa. Så de ska försöka ordna så jag kan vara 3 veckor på en annan vårdcentral. Det vore toppen.

Kom precis på att min prövotid går ut idag!!! :D:D

Nu måste jag åka, ha en bra dag!

8/2 -12

Hallooo!

Varit hos David hela veckan nu och stannar tills på fredag. Vi har haft det så mysigt så, lagat god mat och tagit kvällpromenader. Nu tittar vi på en ny serie, the Secret Circle heter den och är super spännande! Handlar om ett gäng tonårshäxor.

Imorgon kommer bli en hemskt nervös dag. Har nämligen två jobbintervjuer! Hoppas det går bra. Var på en annan för några veckor sedan och de ska höra av sig snart. Skulle vara skönt att få det avklarat så man kan sluta stressa för det men sedan ska man ju vara "smart" och se till att få det bästa osv bla bla. Inget bra på sånt (a).

Nu ska jag fortsätta titta, ha en bra kväll!


3/2 -12

Heej!

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på lördag, vi ska ju ut i Skövde. Det var meningen att vi skulle fira Sandra som fyller år på söndag men stackarn fick körtelfeber så hon kan inte följa med.. Så det blir jag, Jonna and the boys. Först blir det dock lite kalas hemma för bror fyller år i morgon. 19 år, usch. Jag vill att han fortfarande ska vara min lille söte bror men icke. Nu ska jag återgå till fredagsmyset!

Skulle inga säga nej till någon av dessa godingar, alla från nelly.se så klart! De längst till höger och vänster har jag suktat efter länge.





Black

Tycker det är sjukt taskigt av Marabou att göra den godaste chokladkakan någonsin och sedan bara ha den för en stund.