26 maj

Hej!
 
Igår var mamma och mormor här. Vi firade mors dag en dag för tidigt med lite shopping i Töreboda och sedan en fika. Hela 5 affärer lyckades vi hitta här haha. Tillbringade en timme i skoaffär med mormor.. Som tur var köpte hon till slut ett par. Efter det var det firmafest i Lunnsbrunn för Davids jobb och förutom att jag inte kände en kotte så blev det inte mat förän jätte sent. Inte jätte kul. Men idag kommer Jonna hit på besök, huuurrraaa! :)
 
Törebodafestivalen -09
 

20 maj

Woho nu har korten kommit! Det är så svårt att fylla väggarna med kort, jag vill ha egentagna bilder eftersom det känns personligare men vad ska man ha kort på? Fick bli en "wall of Trulls" haha! Vi har bröllopskort på våra föräldrar i hallen nu också, älskar bröllopskort! Det blev jätte fint :)
 

19 maj

Hej
 
Idag har vi varit på marknad i Töreboda, sedan blev det lite Mandys efteråt. Nu sitter jag här och har ont i magen efter maten! De har ju så jäkla stora hamurgare.. Senare har ska vi tydligen se på hockey? Grannen och hans tjej ska komma över tror jag men innan det ska vi till gymmet också.
 
Idag var det även årsinvigning av sandaler, yeeeah ;) Tur att vi har fläkt i både vardagsrum och sovrum annars hade jag dött. Dock gillar inte Trulls fläktarna. Han sitter nedanför och stirrar på dem, igår försökte han även nå upp till dem men det gick ju inte så bra haha.
 
 
 

12 maj

Usch för söndag, men nu har jag ju varit ledig några dagar så borde ju vara lättare att komma upp i morgon? Antagligen blir det bara jobbigare haha. Jag har hunnit med det mesta som jag tänkt mig, jordgubbarna planterade, köket färdigslipat och håller på att beställa foton just nu.
 
Här är en bild jag tog, dock inget som kommer hamna på väggen denna gången :)
 

11 maj

Upptäckte i förrgår att jag missat typ sex avsnitt av Greys och nu fick jag reda på att det kommer en ny säsong! Har så klart redan hunnit se näsan alla hihi så nu är det bara att längta till nästa säsong. Nu blir det frukost på balkongen, sedan ska jag i väg till kyrkogården. :)
 

8 maj

Eftersom jag jobbar hela tiden och sedan vill hinna med någon sorts fritid hinner jag inte med att blogga. Men tänkte berätta lite vad jag har tänkt göra i helgen eftersom jag tagit ledig på fredag också. Lägenheten är ju i ordning men inte klar. Vi håller på att fixa i köket nu, pappa har kört i väg med luckorna för att måla dem och vi ska börja måla resten. Jag behöver också ut och ta lite kort för att fylla i de tomma ramarna vi har. Av någon anledning har vi satt upp dem tomma. Har pratat med kyrkpersonerna i Töreboda och frågat om man får ta kort på blommorna runt gravarna. Helt okej tydligen(så länge inte någon text på gravarna syns)! Det är ju där det finns bäst blommor.
 
Sedan ska vi åka till trädgårdshandeln i Töreboda och köpa jordgubbsplantor att ha på balkongen. Blomman vi har där är inte jätte rolig längre. Dessutom har Trulls ätit på den haha.. Får nog ha nät kring jordgubbarna. Sedan ska jag såklart slappa! Titta på serier i mjukiskläder, måla tånaglar, ansiktsmask osv. Hur najs som helst kommer det bli! Kanske får göra en uppföljning på söndag kväll :)