det där med livet efter döden

Jag har funderat ganska mycket på detta. Jag tror inte att jag tror på någon gud, jag skulle säga att jag är mitt imellan lite osäker. Men jag kan bara inte tro på att livet bara tar slut efter döden. Att man bara skulle försvinna.

Jag tror ju på andar, har nog kollar för mycket på sådana serier. Mina föräldrar tror också på sådan så det är klart man blir påverkad. Och om det finns andar borde det ju finnas något efter detta? Intressant i alla fall.


31/1 - 11

Är i skolan och väntar på att klockan ska bli halv 5 för mamma kommer och så ska vi åka och köpa födelsedagspresent till brosan. Typiskt nog stänger datasalen kl 15:00 på måndagar så får hitta på något annat sedan. Men mamma ska bjuda mig på valfri lunch så det kommer nog väga upp det! I brist på bilder (skoldator som sagt) så bjuder jag på två mysiga bilder från helgen.



30/1 -11

Det är vekligen tur att jag och mamma har varandra, för hur skulle vi annars få svar på frågor som: "kan jag ha den här tröjan med de här byxorna?" "passar de här färger ihop?" "vilka skor passar bäst med denna klänningen?" & "ska jag ha håret så här eller så här?"

Männen i våra liv är helt hopplösa, för man får alltid samma svar.

Pappa: Du får ha vad du vill.

Bror: ööh...

Pojkvän: Du är fin i allt.

Sen när jag flyttar kommer ju dessa frågor förbli obesvarade. Tur att man kan skicka mms.




gårdagen

Idag är man inte pigg, hade utgång igår och det känns verkligen av. Jag har blåmärken på kostiga ställen, ont i huvudet och min handled är öm och svullen. Men det var det värt, förfesten var kanon.



paket på väg

Var precis inne och kollade hur det gick med min beställning, den är skickad! Jag är jätte nervös för att det inte ska komma fram. Inte säker på vilket land det kommer från men det är ju lite läskigt att det inte är Sverige. Sidan heter www.forever21.com. Det går att ändra valuten till Euro, vilket jag tyckte var lättare. Är ju så svårt att veta vad saker kostar när det är annan valuta, men har ju varit i Tyskland och Irland så då gångrar jag bara med 9 även om det inte är precis exakt vad Euron står i. När jag räkna skulle det kosta 351 och det blev 354, så det är ju rätt nära.

Priserna på sidan skulle jag jämföra med Gina Tricot eller HM, och sedan kosta frakten 6 Euro så det är ju inte direkt värre än att beställa från Sverige.


28/1 -11

Jag gör absolute ingeting vettigt och det är skit gött! Hade sommarjobbsintervju igår på telefon, så nu är jag lite mer motiverad att söka ännu mer. Pallar inte göra ingenting en sommar till alltså.



beställt

Blev inte de sakerna jag hade planerat, för jag ångrade mig hihi!


lakritste

Den sista tiden har jag börjat dricka ganska mycket te och det här är min favoritsort! De flesta sorter med lakritssmak smakar inte så mycket men det här har verkligen smak och är super gott. Deras hemsida heter http://www.pukkaherbs.com/ men vet inte vart man kan köpa det annars.


försenad julklapp

Mamma avslöja i måndags att det skulle komma ett paket till mig i veckan. Så får man ju inte säga, blev ruggigt nyfiken! Idag kom paket i alla fall. Fick en liten ask från Tiffany & Co (Det är det där stället tjejer brukar säga att de vill ha förlovningsring ifrån i amerikanska filmer) och inuti låg ett halsband och ett armband därifrån. Kärlek vid första ögonkastet :)



nytt

Såg på en blogg att en tjej hade köpt en sådan här och blev lite smått avis, så var tvungen att gå till Bik Bok idag för att se om det fanns sådana. Och det fanns det, på rea t o m!


trailer

Jag tror inte Mean Girls 2 kommer vara ens hälften så bra som ettan, men jag måste se den ändå.

 


23/1 -11

Usch, inte min dag idag. Alldeles slö och grinig. Inte blir det bättre av bråk. Tänkte jag skulle gå på bandet lite men vet inte hur det blir med det. Tur att det är måndag i morgon (chockerande uttal jag vet) för då får jag ju ialla fall något annat i tankarna.


22/1 -11

Lördag och vad står på schemat? Jo plugg! Inte världens roligaste sätt att spendera helgen men ska plugga några timmar så kan jag göra något roligare sen. Har laddat upp med turkisk peppar för att motivera mig och satt på lite Enya. Senare kommer älsklingen och så ska vi göra hemmagjord pizza i kväll. Ha en bra dag!


21/1 -11

Det blev tyvärr ingen ny hårfärg igår.. När jag och Sara gick iväg för att handla så tänkte vi ju inte på att vi kanske behövde två förpackningar var. Så vi fick gå iväg till en annan affär efter att vi gjort Saras hår men då fanns alla sorter av det märket, utom den jag hade köpt innan! Så typiskt när jag äntligen hade bestämt mig. Men ska kolla om den finns i Mariestad så kanske det blir till att fixa det i helgen istället.

Nu ska jag plugga på nervsystmet, sedan ikväll ska jag och Jonna ha tjejkväll!


21/1 -11

VAD ÄR DET HÄR?! Nu har dom fått för sig att kanske ändra stjärntecken så att om man, som jag, varit tvilling hela sitt liv kanske man inte är det. Nu kanske jag kommer bli en oxe istället. Ogilla!

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab


20/1 -11

Sitter och väntar på att tiden ska gå för ska åka till Sara vid 1. Har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med håret. Gaah! Försöker tänka att det är bara hår, men det funkar inte. När jag fick idén var jag jätte trött på mitt hår men nu när jag har beslutsångest så tycker jag att det är fint som det är. Nathalie är en hårfegis.

Nu ska jag kolla på nytt avsnitt av Pretty little liars.
 


19/1 -11

Shoppade ju så klart i Stockholm också, bröllopet tog ju bara typ 20min. Hade en sådan där dag när man inte passar i något, helt värdelöst när man verkligen har chansen att gå i affärer man vanligtvis inte kan kolla i. Men köpte i allafall mjukisbyxor och leggins. Som vanligt får ni leva med mobilbilder men denna gången var jag inte lat, denna gång var inte kameran laddad. Typiskt! Byxorna var sjukt sköna i alla fall.


19/1 -11

Hej! Var ju som sagt i Stockholm igår och anledningen till att jag åkte dit var att mammas barndomskompis skulle gifta sig på Arlanda! :D Var jätte mysigt och fint. Hon visste inte ens att vi skulle komma men blev jätte glad.


17/1 -11

Idag för ett år sedan blev jag tillsammans med min pojke! Helt galet hur ett år kan gå så fort. Nu sitter jag väntar på att han ska komma hit så vi kan ägna kvällen åt att gosa.


16/1 -11

Söndag kväll är ju aldrig rolig men just idag känns det lite bättre för har en spännande vecka framför mig. Imorgon är det min och Davids ettårsdag, slog in hans present förut, så han kommer hit i morgon och myser. Sedan på tisdag ska ju jag vara ledig och åka med mamma på vårat hemliga uppdrag i Stockholm. Och på torsdag blir det troligen mys hos Sara för har lovar färga hennes hår. Kanske dessutom passar på att låta henne färga mitt när vi ändå håller på. Dock inte rött, inte nu i alla fall för blir så krånligt visade det sig.


vill ha i gaderoben





Bältet och uggletröjan ska jag ev beställa nästa helg, får beställa ifrån england så blir ju intressant att se hur det går haha! Verkar inte så komplicerat.


15/1 -11

Första skolveckan avklarad och just nu sitter jag i pojkvännens lägnhet och väntar på att han ska sluta jobbet. Ikväll ska vi äta tacos med Marcus & Mattias. Har lyckats söka ett sommarjobb idag, känns som jag skulle passa att jobba där så hoppas jag får något, resten får jag nog börja söka i februari.

För övrigt ska jag till Stockholm på tisdag! Får tyvärr inte säga vad jag ska göra för det är en hemlis men jag och mamma ska shoppa på vägen hem i allafall. Dumt att vi åker nu för ska ju betala nya böcker och sådant till skolan, lite surt.


13/1 -11

Var i Töreboda idag och hämtade pojkvännens bil. Passade även på att ställa in en liten överaskning i hans kylskåp. Plus i kanten hihi!


13/1 -11

Jag funder allvarligt och skarpt på att färga håret rött. Har egentligen velat det i flera år men sedan fegat ur/ångrat mig så kanske dags att göra det nu? Var tvungen att fråga en jag känner som haft rött hår för är rädd att det ska bli svart ovanpå min nuvarande hårfärg för vill ju ha ganska mörkröd färg.

Typ så här, fast mörkare..


6/1 -11

Igår blev en filmkväll hos Tomas förstörd av det första migränanfallet på 2,5 år. Inte kul. Men idag mådde jag lite bättre så följde med mamma till hennes vän och pysslade. Gjorde armband med hennes döttrar och Malva tyckte att jag gjorde sååå fint så hon ville göra likadant, haha så gulligt!


musik

repeat repeat repeat repeat repeat repeat repeat


4/1 -11

Imorgon ska jag och Jonna åka till Skövde och shoppa. Jag ska försöka hitta något att ge till David eftersom vi har ett år den 17. Först var det julklapp, sedan ettårspresent och sedan fyller han år i april. Jag som tycker det är svårt att komma på en present till min pirat<3


3/1 -11

Eftersom att jag de senaste två dagarna ägnat mig åt att återhämta mig från nyår bestämde jag mig för att vara nyttig och städa garderoben. Tog halva dagen men det var det värt eftersom det blev så fint och fräsch! Bjuder på en bild från nyår på Jonna & mig.