29/4 -11

Var kvar i Skövde efter skolan idag för att shoppa lite. Hittade inga skor, blev jätte irriterad. Eller ah, hittade ett par men måste diskutera med mamma först. Jag tänkte kolla efter nya spetstrosor på Gina också med det fanns inte i stan så fick gå hela vägen till Elins Espland i högklackat för det. BLÖÖ! Men fick med mig dessa uuursöta shorts så inget av det gör något :) Älskar dem.


28/4 -11

Hej! Idag är magen bra, men är ju ledig varje torsdag. Håller på med att plugga bokföring, har prov nästa tisdag. Äntligen börjar jag fatta lite! Jag äter lite god fil med musli och russin också för ska träna om en timme och och vill köra 1,5 h så då behöver jag fylla på med energi. Senare blir det nog sola lite i det fina vädret och ikväll ska jag och mamma på shoppingkväll på Lindex, fick en inbjudan sist jag handlade där.


Red Riding Hood

Blir bio på fredag, Red Riding Hood. Kommer blir toppen, blev så sugen på att se den när jag såg att Amanda Seyfried är med, hon är nog en favoritskådespelare.

 


Sommarskor

Blev hemma idag med, och har kommit på varför jag har ont. Om jag säger att jag lipa till en repris av Biggest Loser så fattar nog många tjejer haha. Inte haft så ont sedan jag började med ppiller för flera år sedan ju. Men är ju ledig i morgon och på fredag lär det ju ha gått över. Tänkte kolla efter sommarskor på fredag eftersom jag känner mig lite rikare denna månad och då är det lika bra att passa på. Har spanat in några från dinsko men sedan får vi se vad som finns i affären.


Edward Scissorhands

Kollar på Edward Scissorhands. Han är så sööööt! Förstår inte hur Johnny Depp kan se så söt ut när han ser så osöt ut annars. Nu ska jag fortsätta kolla, sedan blir det sängen för imorgon blir det skolan.


26/4 -11

Hemma med ont i magen och troligen feber. Vad är det med mig!? Varför ska jag blir sjuk hela tiden.. Bubben har varit en sväng i mikron så nu har jag honom på magen. Ska försöka plugga lite bokföring för har prov nästan vecka.


24/4 -11

Just nu känns det som man aldrig får vara lycklig. Ska det vara så svårt? David och jag gjorde slut för att vi inte kunde vara sams. Sedan efter en vecka så saknade vi varandra så mycket och båda mådde jätte dåligt så bestämde att försöka igen. Det varade i en vecka, sedan var det bråk igen. Ingen av oss orkar bråka mer, så nu är det slut igen. Fattar ni hur det känns att vara jätte kär i någon som man passar jätte bra med, men det ändå inte funkar!? Man förstår nog inte förän man varit där. Jag fattar inte vad felet är, allt annat funkade förutom att vi blev osams för hur töntiga grejer som helst hela tiden. Kanske är så att vi inte ska vara tillsammans, hur tragiskt är inte det då? Orkar inte med detta..

Nu ska jag fixa någon film att kolla på, sen ska jag träna tills jag stupar (eller filmen tar slut). Tur att jag fick påskägg av mamma nu så jag blir lite glad i alla fall.


21/4 -11

Godmorgon! Egentligen borde jag ju ligga i sängen just nu men jag ska åka in med Jonna till stan. Hon ska göra prov och sedan efter det ska vi sola lite. Det var jätte trevligt igår med flickorna. Hann med årets första grillning, årets första myggbett och årets två första kubbvinster!

Upptäckte precis att jag fått mitt studiestöd idag, istället för på tisdag! Wiho, vad glad jag blir, kanske blir lite shopping i stan idag också då haha ;)

20/4 -11

Kom knappt upp ur sängen i morse. Fick tänka på att jag har fem dagar att sova ut på nu efter denna hihi! Denna dagen har varit toppen hittills. Fick göra påskfestinbjudningar på första lektionen, handmassage på andra och nu håller vi på med HTML, därför jag gick in här. Tänkte kolla på koderna på bloggen.

Ikväll ska vi grilla ett gäng tjejer, åh längtar. Ska åka yeti också. Love it!

Momselimoms

Precis kommit hem från världens tråkigaste lektion: bokföring. Vem bryr sig? Läraren är jätte dålig på att förklara och det är så tråkigt att jag inte kan koncentrera mig när hon försöker förklara.

Läraren: Detta är inte ett sådant pålägg som det man har på smörgåsen, utan detta pålägg lägger man på för att överleva!

Nathalie: öh???

Okeej... Och vad var skillnaden? Jag äter pålägg för att överleva.

Nu ska jag strunta i moms och sådan skit och träna istället. Underbart, har inte kunnat träna på 1,5 vecka pga sjukdom ju.


Wicked

Ni vet den där boxen med böcker jag beställde för någon vecka sedan? Jag har snart läst ut sista boken hihi! Ska beställa minst 2 nya nästa månad, så jäkla bra. Det var som jag trodde inte speciellt svårt att läsa på engelska, så det var ju toppen!


17/4 -11

Helt otroligt vilken knasig vecka detta har varit. Kan ha varit den värsta någonsin. I alla fall var kvällen igår bra. Det började med att jag skulle ut. Sedan skulle jag inte ut för att jag var sjuk. Och sedan bestämde jag att jag skulle ut ändå för jag orkade inte vara hemma. Sedan kom jag på att jag inte hade något att dricka.. som tur har jag ju söta kompisar haha ;) Men vi kom aldrig ut, utan satt och myste hemma hos Jonna istället. Jag åkte hem vid halv 1 för de flesta började bli sega och då blir Nathalie segast. Hann ju snacka hemlisar med Jonna i alla fall när vi som vanligt var på toaletten, det var viktigt.

Idag mår jag helt okej, trodde det skulle vara värre men la mig ju tidigt. Håller på att skriva en recension till skolan, sedan vet jag inte vad som händer. Har knappt varit ute på fem dagar, så kanske en sväng ut i det fina vädret?

Bad timing

BLÄÄ! Hade bestämt att jag skulle gå till skolan idag. Sminkade mig, åt frukost, packa väskan. Men sedan mådde jag så dåligt så jag fick stanna hemma ändå, satt som en apatiskt unge och glodde in i väggen. Så vet inte hur det blir i morgon, fan!


Hur gick det här till?

Det hände något knasigt i morse när jag vakna. Jag skulle öppna ögonen och då gjorde det jäääätte ont i ena ögat! Det var alldeles varigt och blött runt om och jag fick typ panik för kunde inte hålla ögat öppet. Så fick springa till toaletten och då var det något konstigt svart skräp i ögat. Fick knappt ut det, skit läskigt. Hur kom det in där och hade jag sovit med det hela natten? Får nog bli glasögon idag, tur att jag bara ska vara hemma.

Hade tänkt göra massor av saker idag, men har ingen som helst lust. Var hemma pga förkylningen igår och känner mig inte helt kry än. Nu blir det te!

12/4 -11

Hej! Precis kommit hem från stan, varit och shoppat med mat med mamma. Fick även med mig en neonlimegrön tröja från mammas jobb, hihi. Måste ju vara lite fin ialla fall när man ska träna. Ska önska mig en knallrosa sportbh när jag fyller år. 

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Hellcats! Har ni inte sett det är det helt klart värt att se. Det var så bra igår att jag inte kunde somna på någon timme. Aly Michalka och Ashley Tisdale är med (båda från Disney Channel) så tänkte att sååå bra kunde det ju inte va med tanke på att de flesta serier/filmer med skådespelare från DC är ganska.. mesiga. Men det är galet bra. Titta på det nu! ;D


Dagens beslut

Tycker det är lite synd om mig faktist eftersom jag har snorat, hostat och haft ont i halsen hela dagen lång. Tänkte jag skulle gosa ner mig i sängen, men ska jag läsa bok eller kolla på serie? hmmm, viktiga beslut! Kanske kan kolla på ett avsnitt och sedan läsa? Lite sur för att jag inte kan träna nu men vad gör man, blir ju bara värre då och om man tränar när man är sjuk kan man få hjärnhinneinflammation eller något och dööö! Nee men seriöst, det är inte bra att göra det. Så därför blir det sängen nu.


Klänningen

Klart! Tyckte det blev mycket bättre nu. Ser så sommrig ut, älskar det.


Game over

Som de flest vet nu så har jag och min pojkvän sedan över ett år tillbaka gjort slut. Man kan ju tro att jag skulle vara jätte ledsen men vi kom fram till det gemensamt så känns helt okej. Som min bror trodde är det alltså inte, att den ena sa "jag vill göra slut" och sedan den andra höll med utan det var helt och hållet gemensamt. Det är inte så att alla känslor är som bortblåsta utan det har varit bråk och tjafs och ingen orkar längre, därför det blir så här nu. Visst att jag är ledsen och grät som en bebis just då, men när vi väl bestämt oss så skratta och pratade vi efteråt så det är ju inget ont i mellan oss nu.

Kände att jag behövde förklara lite hur det låg till.

Nyligen inköpt

Tänkte visa lite vad jag köpt, idag och andra dagar. Klänningen ska jag ändra så det inte sitter åt där nere för jag gillade inte det haha. Lite ovärt att köpa något och sedan sy om kanske men jag gilla ju resten av klänningen. Föresten så var klänningen från Nelly för STOR! Hur hände detta? Blir att beställa en mindre helt enkelt..


Aj aj aj

Fick åka hem tidigare idag, har knappt kunnat sova i natt på grund av halsont och illamående. Blev så sur, varför ska jag bli sjuk när det bara är 2 dagar kvar på praktiken och jag inte vill därifrån!? Jag ska gå dit i morgon har jag bestämt ändå, har ju planerat bjuda på paj. Ingen promenad blev det med bästaste Jonna heller nu när det var okej väder!

Kolla in mitt klockhalsband. Love it!



Oooops..

Var inne på nelly nyss och kollade på nya klänningar. Har ju varit på jakt på en ny partyklänning ett tag nu och där var den! Klick, klick och nu är den på väg till mig. Jag är prinsessan av inpulsköp. Om den inte passar kommer jag bli suuur.. kan ju bli problem när det är en sådan topp till boobsen. 499:- kostade den.



-circus


3/4 -11

Ni vet den där känslan man får när man har två val och inte vet vilket man ska välja för det kan sluta jätte illa båda två? Har känt den i några dagar nu. Jag såg en film om en kille en gång som kunde förutse vad som skulle hända om han sa eller gjorde en viss sak innan han gjorde dem så det blev som han ville, den förmågan skulle jag så hemskt gärna vilja ha. Är så himla ledsen att jag inte ens känner någon annan känsla längre.

Tråkigt blogginlägg jag vet men så trött på detta nu och orkar inte låtsas vara glad. Bara en vecka kvar av praktiken och jag vill inte tillbaka till skolan, vill vara kvar. Kommer ju inte få komma tillbaka dit igen utan nästa gång får jag vara på ett annat ställe och vill inte det.

Var hos mammas kompis igår och pysslade. Denna gången målade vi och jag målade en canvastavla med körsbärsblommor. Det är två som hör ihop, den andre är ett träd men den får ni inte se. Målad i akrylfärg.