Råååådjur


Under flera veckor har denna flocken levt runt mitt hus. Och med flock menar jag 9 st! De sover alltid på samma ställe och jag har försökt att smyga mig på dem flera gånger med det har inte gått så bra. Upptäckte idag att de bara bryr sig om jag är ute. Står jag i fönstret går det bra, så har övat på att ta kort på dem nu. Jag har svårt att få motivet i mitten av bilden. De som är längst ner är klippta för egentligen är de inte alls i mitten. Det rådjuret längst ner haltar. Är lite orolig att det ska bli taget om det kommer något rovdjur.

När jag gick förbi där nyss var det en räv där också! Typiskt nog börja det regna innan jag hann hämta kameran så hann inte ta kort på den för den sprang under en gran.  :(


28/3 -12

Godmorgon

Har suttit och skrivit som en galning i 1,5 h och nu är jag äntligen klar med hemtentan och sista inlämningsuppgiften. Igår hade jag min sista lektion!! Nästa vecka börjar praktiken som varar i 7 veckor och sedan är det 2 slappa veckor med redovisningar och sedan är jag klar. Hur sjukt är inte detta? Känns helkonstigt. Vågar inte riktigt skicka in hemtentan, läskigt haha!

Idag ska jag packa inför Sälen. Ska också in till stan och handla mat. Maten där uppe är så jäkla mycket dyrare så man tjänar på att fixa sådant innan. Ih! Ska bli kul att se om jag lyckas lära David åka hehe. Jag tror det kommer gå bra. Vill att dagen ska gå fort så jag kan gå och lägga mig, så jag kan vakna och åka iväg!

Ha det bra, så får jag skriva och berätta hur det gått på söndag eller måndag! :)

23/3 -12


Håller på att packa min väska för ska snart åka till Töreboda. Det tar typ max 20 min för mig att packa, jag har sån rutin på det nu efter över 2 år haha. Idag blir det lunch med svärföräldrarna och sedan mys resten av dagen! Har ju inte hunnit se min goding på hela veckan. Vi ska planera lite för Sälen också, jag längtar!

I morgon ska jag åka till Skövde för att shoppa med Jonna. Hon skrev nyss och fråga och det är klart man inte kan säga nej till det! På kvällen ska vi spela innebandy ett gäng i Hassle, det kommer nog ta hela kvällen. Brukar bli så att ingen vill sluta spela, en gång tror jag vi spela till 22-23 haha. Sedan moffa vi godis.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt så jag inte missar bussen.




Ser bra ut



Kan man bli dummare av att gå i skolan?


Sista lektionen för denna vecka är avklarad! Dock betyder inte det helg eftersom jag har massor av uppgifter som väntar. Hemtentan, som är den viktigaste, jobbar jag med just nu (okeej, jag har en liten paus nu..). I morgon blir det en fika med kusin Mikaela också!

Först skrev jag ett riktigt gnällinlägg men tog bort det. Känner att min skolmotivation är nergrävd någonstans under mina fötter. Kan man bli dummare av att gå i skolan? Känns som min hjärna fungerar trögare ju mer jag försöker tänka. Inte blir vardagen bättre av att man måste tacka nej till roliga helgsaker på grund utav att man är fattig student. Skulle egentligen till Göteborg på tjejkväll denna helgen men fick strunta i det, precis som mycket annat :(

Tur att jag ska till Sälen nästa torsdag, behöver nog lite semester :)




Bord+stolar


Fint det blev! Vi oljade in det först så kunde inte lägga på duk och sånt än, men är super nöjd. Det finns en iläggsskiva också så man kan få plats fler. Nu vill jag flytta ännu mer!


18/3 -12


Godmorgon!

Är det normalt att vakna halv 7 en söndag? Neee, inte rikitgt okej känner jag! Idag ska jag och David åka och titta på ett nytt köksbord. Vi var och titta på det redan igår, men David trodde inte det fick plats. Det vi har nu hade svärföräldrarna för typ 30 år sedan och runt, vilket vi inte vill ha egentligen och det är lite gängligt. Så hoppas det andra finns kvar :)

Himlen


Sitter och väntar på att mamma ska komma och skjutsa till David men hon kommer aldrig hem. Tittar på Bigbrother under tiden, Tenny har dött av fågelinfluensa och ligger och sover i himlen. De andra ska nu ha minnescermoni för honom och klär på sig finkläder. Det bra med big brother är att jag kan titta på det medans jag pluggar. Ett öra på det och två ögon på arbetet. Oftast händer ju inget jätte intressant..


15/3 -12

Jag var helt död igår! Var ju njuren och mätte hela dagen och sedan när jag kom hem så blev det sängen med datorn typ direkt. Tänkte titta på serier men slutade med att jag satt och läste om Palmemodet isället. Öh? Men det var intressant. Tänk att det var så många teorier om vad som hänt, bla att poliser var iblandade.. Vet ni att det fortfarande finns en belöning på 50 miljoner för den som kan komma med tips som kan leda till fällande dom och att 130 personer har erkänt mordet?

Idag har jag tränat, gjort del 1 av 3 på hemtentan och nu blir det pannkakor! Bra dag med andra ord. Och i morgon är det freeeedag! :)




Hej då Hassle!


Det är många som frågat när jag och David planerar att flytta ihop, jag har alltid svarat att jag vill gå ur skolan först så jag slipper ta studielån. Men nu är det bara 3 månader kvar i skolan och vi har pratat lite och bestämt att jag ska flytta in någon gång mellan de två sista veckorna i skolan. Jag har nämligen knappt något kvar alls då och har tid att packa ner och upp. Vill få klart det innan jag börjar sommarjobba, för då kommer jag inte hem förän kl 6 på kvällarna.

Börjar se fram emot detta jätte mycket! Men är så klart läskigt och sorgligt också att flytta från m&p, men kan ju hälsa på ofta. Och jag har ju David. Blir han för jobbig är det bara att skicka ner honom till killkompisarna som bor i lägenheten nedanför, så kan jag träna eller något i fred ;) Ne men jag tror det kommer funka jätte bra, bor där halva veckorna i princip redan nu.

Jag hade ingen bra bild, så jag måla en i paint. Ni ser väl att han har på sig skjortan jag skrev om i förra inlägget?


tailorstore


I helgen har jag och David varit inne på Tailorstore.se och gjort en skjorta till honom. Han fyller år om en månad och jag kom på för jätte länge sen att det var det han skulle få. Man får själv bestämma i princip allt själv, från tyg och knappar till form. Sedan kan man lägga in sina egna mått och få skjortan skräddarsydd.

Skjortan vi gjorde till honom kommer vara ljusblå och med mönster i kanterna (som på bilden) så man kan ha den både när man ska vara finklädd och när man ska vara mer avslappnad. :)


6/3 -12


Målar naglarna, tittar på big brother live och gör skoluppgift, samtidigt! Värsta multitasking.

Idag har jag varit hos Jonna och fikat. Bakade morotskaka igår som jag tog med och som vi mumsade i oss. Imorgon blir det fika igen, med Jonna och Emma. Det var jätte länge sedan både jag och Jonna träffade Emma så ska bli jätte roligt!
Börjar förövrigt fastna mer och mer för zumba nu. När man väl gjort det några gånger så ser man inte lika dum ut. Man blir dessutom glad av det. Känns ganska skönt nu när jag är så stressad att ha en timme om dagen istället för längre pass 3ggr/veckan. Alla borde väl ha tid för en timme om dagen? Zumba kan jag ju ta med till David också och göra när han jobbar hihi :)

Glasyren till morotskakan var inte så traditionell ;)


Zumba


Idag blir det Zumba! Har laddat upp med extra stor frukost och kopplat in datorn till tvn. Denna veckan är så oklar, har inga lektioner alls men däremot måste vi jobba med skolarbete och åka till Skövde någon dag men vet inte vilka. Men känns ändå lite som ett sportlov i efterskott, vi har ju inga såna lov.

Nu ska jag ta på mig träningskläder! Tur att ingen annan är hemma. Man känner sig så löjlig. Ser ju inte alls lika bra ut när jag gör rörelserna som de på tvn.


Blax


Har precis kostat på mig nya hårsnoddar. 75 kr för 8 snoddar känns väldigt dyrt, men de ska vara bra för håret och hålla jätte bra så tänkte testa dem. Tydligen så är det jätte dåligt att använda hårsnoddar med metalldelar på för det sliter så mycket. Det är tydligen inte bra att använda hårborste med piggar heller så beställde hem en ny med riktigt hår också. Hoppas på att slippa klippa av så mycket slitet nästa gång hos frisören så att jag får lååångt hår :)

Recensioner från Nelly.se


1/3 -12


Nu gick det att ladda upp bilder! Visst var det fint väder?