Måndagsmys

Hittade inget att shoppa i lördags, jag som planerat kolla in massa saker. Inget såg ut som jag tänkt och sedan när jag hitta en vardagsklänning jag gillade så fanns den bara i minsta storleken. Den passade visseligen men jag vill ha en vardagsklänning i lite lösare och partyklänning tajtare. Sedan kom mamma hem med precis samma klänning till sig! Även fast den är lite stor funderar jag på att sno den hihi!

Myser just nu i min nya filt från chili! Sååå skön. Har för övrigt varit riktigt duktigt idag, satte in ett antal hundralappar på mitt fondkonto, dubbelt så mycket som jag brukar sätta in! Tjänade ju så bra på att sälja grejer på tradera hihi. Skulle kunna flytta hemmifrån nu. Fast vet inte om jag skulle överleva så länge utan lån ;)


-children

Jag har gjort en ny kategori. Blev jätte inspirerad igår när jag hittade massor av gamla fotografier. Har redan gjort flera inlägg men kommer ju inte publicera alla på en gång, men dessa godingar får ni se nu. Det är något så facinerande av att kolla så sånt här för det känns som det kommer från en helt annan värld. Ungen som klipper sig är min favorit!


-beauty

Funderar på att sätta upp tavlor med tre såna här bilder. Gillar speciellt den när hon tittar ut genom fönstret.



23/3 -11

Sjuk idag med.. Sitter och längtar efter helgen precis som jag gör varje vecka haha. På lördag ska jag och några pojkar shoppa i Skövde. Hoppas bara jag får med dem till mina affärer också, men de är snälla så ska nog gå bra. Hade funderat på att gå ut på kvällen men jag och pojken har haft lite bråk och strul på sista tiden så bestämde att vi skulle ha en kväll för oss själva istället, kan man ju behövas ibland så de andra får festa utan oss.

Kollat lite på hm:s hemsida och hittat några favoriter. Är mest ute efter en partyklänning, men om jag inte hittar någon kanske det blir något av det här istället.


Impulsköp

Hej! Har fullt upp på praktiken så har knappt tid att andas känns det som vissa dagar. Men idag är jag sjuk och har sjukt tråkigt. Gjorde precis ett inpulsköp och köpte en box med 4 Pretty little liars böcker på engelska. Kollade på säsongsfinalen och blev så sugen på att läsa dem, men orkade inte vänta på att låna dem så. Tänkte att jag vet ju att jag klarar läsa på engelska så kan ju passa på att träna lite på det. Läste sista Harry Potter boken på engelska i högstadiet och det kan ju inte vara svårare engelska i dessa nu.

Kostade 198:- på Bokus.se


Paus

Har inte riktigt tid att blogga just nu tyvärr! Får ta en liten paus.


Bubben och Bosse

När jag kom hem till David idag hade han köpt en present till mig! Visade denna för honom i helgen eftersom de var så söta och då beställde han den. Man ska lägga dem i mikron och sedan kan man ha dem på vägen om man t ex har mensvärk. Han köpte en till sig själv också. Bubben och Bosse heter de ;) Från coolstuff.se


Kan man verkligen äta blå gröt? :S

Gröt med blåbär i till frukost! Såg så grymt äckligt ut så var tvungen ta en bild haha. Tyvärr kan jag inte avgöra om det är gott eller inte, är nämligen helt täppt i näsan.


Nya örhängen

Nu har jag äntligen fått tummen ur och tagit kort på vad det var i mitt paket! Hade nämligen beställt två st örhängen från en tjej. Hon driver en blogg som heter http://smyckenbyanna.blogg.se/ och det är tydligen en hobbyverksamhet vilket betyder att man bara betalar vad det kostar att tillverka smyckena. Jag blev mycket nöjd!


Video på water marble

Det var någon som frågade hur jag gjorde naglarna så jag lägger upp en video. Jag valde denna för hon delar med sig av lite tips i början och hon är ju skit grym!



Honey I'm home

Första dagen på praktiken avklarad! Puh, nu är det bara 4 veckor och 4 dagar kvar haha. Nee men så jobbigt är det inte, förutom att jag kommer hem kl 5 varje dag. Kolla in min fina skylt. Har den på mig så att ingen klagar om det blir fel eller går långsamt ;)


En liten utmaning

Jag har börjat med att försöka låta bli att platta eller föna mitt hår. Jag gillar ju inte att gå till frisören som de som känner mig säkert vet, så brukar klippa mig själv haha! Men vill ha längre hår och eftersom det blir så slitet så ska jag försöka låta bli att göra det värre. Lyckats ganska bra hittills. Så här såg det ut idag:


Water Marble

Ignorera att det är utanför naglarna, det försvinner sen. Första försöket, helt okej. Vissa blev ju dock bättre och vissa sämre haha! Om ni vill veta hur man gör, sök på Water Marble på youtube. Jag tejpade fingrarna och målade vitt innan också.


Skövde en sväng

Mamma skrev sms vid 9 och frågade om inte jag kunde följa med till Skövde för hon ville inte åka själv. Så jag fick offra mig. Inget shoppat dock, vi köpte bara presenter till två vänner till mamma som fått barn. Det är nog den lättaste och roligaste presenten att köpa, bebis kläder är ju så söta!


Mys med min goding

Nu är min goding Jonna här! Vi har tagit fjantkort med min webcam, de flesta så fula så dem får ni inte se men denna söta kan ni få kika på. Nu blir det Melodifestivalen. Ha en bra kväll!


min favorit

Aw kolla vilket fint kort David har i sin lägenhet! Det gav jag till honom på alla hjärtans dag förra året och det är nog min favoritpryl här. Hans favoritpryl är nog hans stora whiskeyflaska eller hans jordglob. Killar är knepiga ;)


paket till mig

Mamma skrev igår kväll och berättade att det hade kommit ett paket till mig. Åh älskar paket, vill åka hem och öppna det nu! Men får vänta tills i morgon. Visar er när jag öppnat det ;)


Godmorgon!

Sitter ensam i Davids lägenhet, han jobbar lite idag. Blev väckt av att grannens småungar sprang omkring och vässnades nedanför, grr! Man ska sova kl 7 på morgonen ju. Nåja, nu har jag hunnit diska åt min hårt arbetande pojkvän i alla fall, plus i kanten till mig hihi! Bjuder på en bild på mig när jag var 17.


med mat i magen

Jag är så mätt! Herregud, har nog ätit tacos varje helg i en månad. Men det är gott, guacamole är nog det bästa som finns.


Halsbandsklockor

Något som jag tycker är så himla snyggt är halsbandsklockor! Älskar det, har en men vill gärna ha fler. Här kommer några fina! De två första är ifrån beccadesign.se, de andra två ifrån baldershage.se och det sista är ifrån karmasmycken.se


4/3 -11

Hej! Idag var det sista dagen innan praktiken! Inga lektioner på 5 veckor, kommer bli gött. Just nu sitter jag och dricker soppa och väntar på att min pojkvän ska komma hem. Då ska vi gå och handla och sedan ska vi titta på film med en killkompis! Mysig fredagkväll, hoppas eran blir lika mysig! <3


praktik fem veckor

På måndag påbörjar jag fem veckors praktik på Lungmottagningen på KSS. Eftersom jag börjar 8 och slutar 4 alla dagar så vet jag inte hur mycket jag kommer ha tid att blogga. Eventuellt blir det en del tidsinställda inlägg men vi får se hur det går. Har ju tänkt träna och sådant också. Men det kommer bli kul på praktiken i alla fall! Pratade med dem i dag och nu längtar jag lite hihi!


mellanmål

Passade på att göra smoothie idag till mig och bror. Så klart får storasyster ta hand om honom när han är sjuk. Inte för att han är sååå sjuk. Han är bara för lat för att göra egen mat. Men nu kommer han ju bli jätte frisk tack vare alla vitaminer jag stoppar i honom. God var den i alla fall. Apelsin, banan och blåbär är det i. Plus mammas "hälsofil" Något som heter hälsofil måste ju vara nyttigt haha ;)

 


18 år av helvete

Kollar aftonbladet lite. Denna tjej blev kidnappad samma dag som jag föddes. Och kom undan när jag var 18. Alltså samtidigt som hela min barndom har passerat har denna tjej varit fånge och tvingats föda två barn åt några äckel. Fy fan!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8646606.ab


nya brillor

Berättade för Jonna igår att jag hade köpt nya solglasögon och då tyckte hon att jag skulle visa upp dem. De är vad jag kallar för "fulsnygga". Älskar att de är röda och stora! Enligt vissa är det jätte fult med stora solglasögon, men jag tycker det är mycket behagligare om solen inte tittar fram över bågarna. Kommer från lindex, där jag även köpte mina solglasögon från förra året.


020311

Mådde trots allt inte bättre imorse men gick till skolan ändå och piggnade till i tid till provet och det var ju skönt! Det gick nog bra i alla fall, gick redan efter 40 min så fick gå på stan en stund innan bussen kom. Nu ska jag bara slappa hela kvällen, kan ju inte träna eftersom jag fortfarande är lite dålig och imorgon är jag lektionsfri så får sova hur länge jag vill!


Skor!

När jag var ute och gick i lite affärer i väntan på bussen igår så reagerade jag på en sak. Dessa beiga kängor finns i varenda skoaffär jag var inne i. Lite våriga variant av kängorna som varit populära i vinter. Lite tråkigt att alla har likadana, vore ju kul om det fanns lite variation. Tror ni det blir populärt i vår?