31 december

Nu åker vi till Martin för att fira nyår, gott nytt år! :)
 

29 december

Idag har vi varit inne en sväng till stan för att handla mat och dricka till nyår. Vi ska snart göra i ordning vårat här nu för vi ska ha kall fläskfile, smidigt för då slipper vi laga något hemma hos Martin på nyårsafton. Dessutom är det ju väldans gott!
 
Efter det åkte vi till katthemmet som planerat. Längtat hela veckan så var rätt ivrig att komma iväg hihi. Usch vad han är söööt! Jag har seriöst aldrig sett något sötare, han liksom tultar fram lite klumpigt med pälsen stående åt alla håll. Eftersom han inte var still när David skulle ta kort så filma vi, då kröp han in under min klänning och gömde sig, naaw lillplutten :) När vi åkte därifrån stog han och tittade på oss genom glasdörren, gjorde ont i hjärtat när man såg hans lilla huvud där som knappt räckte över kanten. Ville ta med honom direkt men vet ju att det är bäst för honom att vänta tills vi flyttat.
 
Visst ser det ut som han håller för näsan på andra bilden? Jag retas med David och säger att Trulls tycker han stinker haha.
 

28 december

Idag när jag sluta jobbet så plocka jag som vanligt ur min "jobbväst" som jag måste ha när jag står i receptionen. Tog ur allt utom mobilen. HUR LYCKAS JAG!? Som tur är har ju jourcentralen sin verksamhet där på helger och kvällar så jag har pratat med dem nu så de har låst in den på vårat kontor så får min kompis Tomas åka dit och hämta den i morgon. Känns onödigt att åka fyra mil tillbaka nu, får försöka klara mig utan mobil tills jag får tillbaka den på måndag. Var skit arg på mig själv och gick omkring och stampa, stackars David haha. Det kan väl inte vara så svårt att vara utan mobil i två dagar?
 
Tur att vi ska åka och hälsa på Trulls på katthemmet i morgon så jag har något att se fram emot :) Nu är det bäst jag tar en kaffe och göra ansiktsmask så jag lugnar ner mig.
 
 
 

26 december

 
Godmorgon!
 
Idag är nog första morgonen på flera månader där jag sovit länge! Eller ah, länge för mig är ju halv 10 då. Behövdes nog, ska jobba i morgon så kommer ju få gå upp tiiidigt. Men jag ser faktiskt fram emot det lite, det är roligt att stå i receptionen på förmiddagen då det är öppna mottagningen osv.
 
Igår spela vi som sagt spel. Jonna övertala oss att spela ett monopolliknande spel och för ovanlighetens skull kom jag på delad första plats. Vi orkade dock inte spela klart utan räkna bara ihop vem som hade mest. Men det var väldigt kul :)
 

25 december

 
God jul i efterskott!
 
Det blev precis lika mysigt som jag tänkt mig igår, vi var först hos mina föräldrar och sedan åkte vi hem till Davids familj. Idag ska vi tillbaka till m&p för att fira med andra halvan av min släkt. Vi fick väldigt många fina och bra saker till den nya lägenheten och eftersom det inte är värt att plocka upp det i denna lägenheten så har vi ägnat morgonen åt att packa ner saker i lådor. Nu är det en månad och en dag kvar till vi flyttar! 
 
Ikväll ska vi också åka pulka och spela spel med kompisar, fick nya spel utav mamma och pappa i julklapp så nu har vi några att testa. Typiskt att vi ska fira hos m&p så sent för då blir pulkaåkningen också sen och vi missar nog julklappslotteriet. Så är det när man har morbröder som jobbar på juldagen ;)
 
 
Tomas dansa snödans naken för att få det att snöa mer till pulkaåkningen. Som synes på bilden så fungera det fint!
 

Trulls

 
Idag har jag och David varit på katthemmet och tittat. Vi har pratat i några veckor om att skaffa en kisse när vi flyttat till den nya lägenheten och nu idag skulle Davids kompis och hans tjej också dit så vi åkte tillsammans. Vi hitta en liten kattpojke som vi blev helt kära i. Jätte kelig var han, typ 13-14 veckor och super söt! Han var alldeles "ullig" nu men kommer få fin långhårig päls sedan när han blir lite äldre. Hon som har katthemmet hade haft den hemma hos sig sedan den var liten så hon ville inte gärna skilja sig från den, men hon gilla oss så det gick bra ändå hihi :)
 
Vi ska hämta honom i februari när vi flyttat in i den nya lägenheten så nu tittar vi lite på saker vi behöver. Leksaker, klösträd, kattlåda och sånt måste han ju ha när han kommer hem. Kommer blir en lång väntan men vi ska åka och hälsa på honom innan också. Var jätte jobbigt att behöva sätta ner honom idag när han låg i knäet men får tänka att det bara är lite mer än en månad innan vi kan hämta honom.
 

Winnie Pooh

 Var tvungen att visa en video som jag, David och Marcus K satt och fnissa åt förra helgen. Det är ryska nalle puh. Tydligen ville de göra en egen verison, fast det är samma saga som i den vanliga. Det roliga med denna är "winnie pooh", han pratar jätte fort och i början av detta avsnittet sjunger han en sång som är så ..... jag vet inte, rolig, knäpp, rysk? Nasse är också med i avsnittet. Titta på den! ;)
 
 

16 december

 
Hej!
 
De senaste två veckorna har jag sjuk och upptagen så inte blivit något bloggande. Sen sist jag skrev här har jag hunnit åka en sväng i Ullared, jobbat och bakat massa julgodis. Ska jobba mån-tis kommande vecka också sen är jag ledig fram till mellandagarna. Längtat som sjutton efter jul, nu är det nästan bara en vecka kvar. Såå mysigt med jul.
 
Just nu är David iväg och ordnar en grej så jag tittar igenom alla nya avsnitt av serierna jag följer. Varit så trött i veckan att jag inte orkat titta på dem vilket säger ganska mycket haha. Just nu är det Gossip Girl som gäller, det är så spännande att det finns inte!!! Nu måste jag fortsätta kolla :) 
 
 

3 december

 
Denna dagen har jag ägnat åt att titta på alla gamla avsnitt av Mysteriet på Greveholm, så jag kan titta på de nya sen. Har inte sett det sedan jag var liten så mindes nästan inget. Har haft så ont i halsen så fick bli en lugn dag med mycket te. Mitt favoritte köpte David till mig i Göteborg och honungen har jag fått av pappa, snälla killar jag har :) Det blir väldigt god smak av honungen, har en burk med eucalyptus i också. Vet inte vart man kan köpa det, men det smakar verkligen citron.
 

2 december

 
Idag är det kallt ute! Jag är själv hemma för David jobbar men sedan ska vi på julmarkanden här i Töreboda och dricka glögg hos Ds syster. Hihi jag älskar jul. Har laddat upp genom att impregnera mina fina julklappskängor så jag slipper frysa om tårna.
 
Igår var vi hos Ds föräldrar och bakade pepparkakor. Varken jag eller D gillar pepparkakor och är inga stora bullätare heller men fick med oss massa därifrån ändå haha. Får bjuda kompisarna på lussefika någon dag. Efter det åkte vi till Skövde för att leta efter ett halsband till nyår. Hittade ett tillslut på Kappahl av alla ställen. Middag på Orient Palace och sedan inflyttningsfest hos Annie och Kalle. Eftersom D skulle jobba idag åkte vi hem rätt tidigt och nu är jag här!
 
Ha en bra första advent :)