2014

Behöver jag ens nämna att 2014 varit det bästa året någonsin!? Anledningen till det börjar inte helt oväntat på C...
 
31 december 2013 skrev jag att jag ville:
 
- Fira ettårig bröllopsdag på Lundsbrunn Spa med David. Eftersom det är i november så borde vi ju kunna vara i från våran plutt en natt då. Kanske..

Det har vi gjort! Charlie fick sova hos mormor och morfar. Vi åt god mat och längtade efter honom, haha, precis som det ska vara.
 
- Komma igång med träningen igen och få tillbaka min ork. Crosstrainer medans pyret ligger i babysittern, promenader med barnvagn och gymma med David medans bebis sover i sin barnvagn hoppas vi ska kunna fungera. Ingen press första tiden dock, ska börja försiktigt.

Det började jag med efter efterkontrollen. Höll i sig en bra bit in på hösten tills David börja jobba eftermiddag och jag inte kunde träna förän efter kl 20, vilket är lite sent. MEN jag har tänkt komma igång igen nu efter julen.
 
- Börja jobba igen så pyret får vara hemma med sin pappa också. Till hösten hade jag tänkt när jag varit hemma cirka ett halvår, men det får vi väl se hur jobbmarknaden är då.

Jag var inte ens hemma ett halvår, fem månader hade jag och Charlie tillsammans. Sedan har jag jobbat! Så det målet är helt klart uppfyllt.
 
- En riktigt mysig sommar med mer aktiviteter än förra. Semestern inträffade samtidigt som gravidillamåendets värsta fas kickade in så för att nästa ska bli bättre krävs inte mycket. 
 
Här misslyckades jag lite känner jag, eftersom jag började jobba när David gick på semester i juli så hann vi inte med så mycket. Charlie och David däremot gjorde massa roliga saker. Men den blev ju ändå bättre än förra sommarens kräkfiasko.
 
- Spara massa pengar! Det har inte känts som vi haft något bra system men nu senaste veckorna har vi pratat igenom allt ordentligt och gjort upp en plan så nu är det bara ett möte med banken som saknas.

Väl uppfyllt mål! Vi tänker så lika runt pengar att det har inte varit några problem, mer säger jag inte :)
 
Målen för 2015 kommer sen.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback