23 september 2015

Funderar på om inte lilleman är på väg in i två års-trotset redan. Han blir såååååå arg när han inte får som han vill, idag när jag hämta honom fick han ett vredesutbrott över att han inte fick gräva mer, fröknarna blev chockade över att glada Charlie kunde bli så arg. Just nu  vill han inte sova i sin säng utan på madrassen nedanför, men när han får ligga där ligger han inte still utan ska greja med allt runt omkring. Sedan när han får vara i sängen ändå skriker han BAAAJS! för då vet att han att han får gå på potten. Ny regel inför i morgon är att han inte får gå på pottan (han behöver egentligen inte gå). Kvällen sluta med att han stod och gapa i sängen tills han tröttna och somna och mamman låg nedanför och låtsassov med dunkande huvud.
 
Fick mer migrän i går kväll. Men i morgon ska jag gå och jobba. Är trött och rastlös på samma gång. Har kollat efter julklappar på internet samt beställt gratis babyboxar, det är ungefär det vettigaste jag gjort. Så ska bli skönt att komma hemifrån och få något gjort. Är dock orolig över att det ska komma fler anfall. Ska ju till Polen nästa vecka så har inte tid med det här nu... 
 
Charlie ska bland annat få den största lådan byggduplo vi hittade (Charlie kan inte bygga tillräckligt stora grejer enligt sin far..... ;), pyjamas och en tågbana.
 
 


Detta är bara det första av alla små trix han kommer att köra med. Vänta du bara :)

2015-09-24 | 21:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback